Analoge RCA kabel

Ruisloos genieten
Het mooiste geluid uit analoge verbindingen. Sluit uw platen- of cd-speler aan met de RU connected interlink en luister muziek zoals het bedoeld is.

Wordt ook wel tulp kabel, cinch kabel of analoge interlink genoemd.

Deze kabel wordt per paar geleverd en is dus geschikt voor een stereo signaal.

Wissen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendkosten slechts 2,50
Gratis verzending vanaf 45 euro
Retourneren binnen 100 dagen
5 jaar garantie

Bij het gebruik van een analoog signaal is het gebruik van een goede kabel erg belangrijk. Onze interlink is met de grootst mogelijke zorg samengesteld om een optimale verbinding tussen uw apparaten te garanderen.

Opbouw van de kabel

De opbouw van onze interlink is als volgt:

 • Dubbel uitgevoerde signaalkern van OFC (continious casted) koper. Beide met een isolatie van pvc en katoen.
 • Ter afscherming gebruiken wij een dunne laag aluminium, met hieromheen een weefsel van koper.
 • De buitenste laag is van soepel donkerblauw pvc met een zwarte sleeve.
 • De vergulde cinch connector heeft een gespleten signaalpin en een licht tapse kroon voor een optimale verbinding.

Omdat de verbinding tussen de signaalkern en de connector bij veel kabels de zwakke plek is, hebben wij hier veel aandacht aan besteed. Bij al onze interconnects wordt deze verbinding in stevig pvc gegoten, de audiokabels worden aan de connector geklemd en dit wordt met een krimpkous afgewerkt.

De dikte van de kabel is 7,5 mm. De connector is op het dikste punt 13 mm. We raden aan om minimaal 6 cm ruimte vrij te houden achter het apparaat wat je ermee aansluit

De final touch bestaat uit de volledig metalen bescherming van de kop, die zowel stevigheid als een goede afscherming biedt.

279 beoordelingen voor Analoge RCA kabel

 1. Fred de Vries

  Eigenlijk is 5 sterren te weinig, optische kabel was een paar dagen geleden, lekker vlot in huis met DHL.
  Kabel is verbonden met mijn LG4K TV en Teufel Cinebar One, zat eerst een kabel tussen van
  een bekend keten “waar je nooit teveel betaald”, dus nooit weer, je betaald echt teveel.
  Geluid is nu rijker en gedetailleerder, voor mij nu alleen maar kabels van RUconnected.
  Volgende bestelling is al onderweg.

 2. Wim

  Prachtige kabels, mooi en goed afgewerkt, prettig verpakt maar vooral: veel beter geluid dan ik verwachtte voor de prijs.. overrtreft mijn kritische verwachting. Ga zo door Ruben!

 3. John Westerdiep

  Had jaren een spdif kabel. Maar het geluid klonk nooit zo als ik wenste. Op mijn marantz reciever en SR5011 en CD6005 miste ik altijd iets. Na een mail wisseling en advies van Ruben deze analoge kabel aangeschaft en had ik dat maar eerder gedaan. Je merkt dat de DAC in de cd speler van hoge kwaliteit is. Het geluid is nu meer open. En lijk nieuwe dingen te horen in details. Ruben bedankt, dit bezorgt me weer meer luister plezier.

 4. John

  Mooi afgewerkte kabels. Heb ook klankverbetering.
  Best tevreden!

 5. n.a.boom

  Uitstekende kwaliteit.
  Fantastisch snelle levering.

 6. Michael

  Vandaag de analoge RCA kabels tussen mijn CD speler en versterker geplaatst. Mooi open karakter en geen kleuring. Geluid wordt meer 3D als het ware.

  Daarnaast zijn de kabels zelf keurig afgewerkt en in verhouding tot de kwaliteit zijn ze enorm goedkoop.

  Bestelproces en levertijd daarnaast ook helemaal van deze tijd.

  Aanradertje!

 7. Ypie

  Ik had mijn eigen RU Connected kabels meegenomen naar een kennis die na al die jaren nog steeds met ‘dropveters’ speelde op zijn verder audiofiele stereoset. Hij was daar altijd tevreden mee. Toen ik mijn RC kabels had aangesloten hoorde hij in eerste instantie geen noemenswaardig verschil in klank… Maar toen hij een audiofielere opname van een cd draaide die hij goed kende viel het hem wel degelijk op dat er meer verfijnde details te horen waren, en een meer open klank was! Natuurlijk wilde hij de RC interlinks graag van me overnemen. Ik thuis gekomen miste ik nauturlijk mijn RC. Ik heb toen gelijk weer een nieuw setje voor mezelf en nog een voor die kennis erbij besteld gister. Ik heb niet lang zonder interlinks (was voor mijn tuner) gezeten, want vandaag al kwam de pakketpost ze brengen. Wat een fijne kabels, en super snelle verzending! En weer iemand blij gemaakt met deze zeer betaalbare audiofiele kabels

 8. Maarten

  Na de bestelling van: Analoge RCA kabel – 0,5 m deze zeer snel ontvangen-. ik heb ze aangesloten op mijn platenspeler met een MC element, deze ongeveer 20 uur inlaten spelen.
  Helaas was het resultaat niet waar ik op gehoopt had. Mijn huidige zilveren kabels ( merk onbekend) presteert beduidend beter. Waarbij ik moet zeggen dat de kabel inderdaad heel neutraal is, maar het klank beeld pakte niet bij mijn configuratie.
  Retour zenden bleek geen probleem,-
  Super dus /Goede service.
  een aanrader om deze kabels eens te proberen.!
  Dank aan Ruben.

 9. Dik de Jong

  Wow! Ik had jarenlang Linn black analogue interconnect voor de aansturen van het lijnsignaal van pre-out van een AV-receiver naar de lijningang van actieve speakers. Vandaag de analoge rca connect van RU connected gekocht. Jeetje, ik werd er stil van….Het stereo geluid, ik luister vooral ‘pure direct’ stereo als het om muziek gaat, ging ‘open’! De soundstage kwam een eindje naar voren in het midden en de scheiding l/r was uiterst nauwkeurig. Ja, opener, ietwat warmer dan de Linn en smoother. Nou ja, enkel maar superlatieven he haha. Nou eentje dan; l/r blijft geluid misschien ietsje achter bij het midden. Als een lijn van links naar rechts op de x- y as; beneden beginnen, omhoog naar het midden, en weer naar beneden. Het midden komt voor ‘m gevoel wat verder naar voren. Maar dat kan ook komen omdat vaak de stem van de zanger/zangeres bij goeie opname’s dead center zit. En dat is een frequentiegebied wat voor onze oren makkelijk voelt en herkenbaar is. Maar ook het doorlopen in het laag, jeetje. Ik hoorde ineens iets in een nummer dat ik dacht; he! Heb ik nog nooit gehoord! En dat voor die prijs! Dank!

 10. Morten Termeer

  I hadn’t listened to my record collection on my Audio Technica for over a year. Because of this annoying buzzing sound which started as soon as I switched on my recordplayer and it only got worse when i treid to listen to a record. I tried all the tips online even called with different record stores and was almost about to buy a new headshell or player even.
  I tried everything except for switching out the ‘old’ cables.

  Finally I ordered these cables, bought the interlink as well as cable for my sub.

  Well I can listen to my records again without any buzzing sound.
  And the sound is more crisp and more clear than ever before.
  The lows are way lower and highs are way higher.

  Thank you RU connected.
  My love for vinyl is fueled again.

 11. rogervanvooren666

  Vandaag de mooi afgewerkte kabels ontvangen en aangesloten tussen de Cambridge voorversterker van m’n Thorens TD 146 MK VI platendraaier en de Creek versterker.
  Het geluid dat voordien al niet slecht was komt nu met nog meer detail én een mooiere balans uit die Elac luidsprekers. Kortom, een méér dan prima kabel voor zijn prijs.
  Ik kijk nu al uit naar de volgende bestelling van 2 extra RCA interlinks en een coax kabel van RU Connected die onderweg is.

 12. H

  Beste RU Connect de kabel die ik onlangs bij u gekocht heb is vele malen beter en muzikaler meer bas veel betere details en plaatsing ,doorzichtiger in de klank het brij achtige verdwijnt. De Kimber Hero die staat op marktplaats inmiddels.
  Binnenkort zal ik opnieuw een interlink bij u bestellen zodat mijn set bestaande uit Unico Secondo, de Unico CDP speler en mijn Internet radio en mijn Impulse 34 speakers allen geheel met RU Connect aangesloten zijn.
  Met Vriendelijk Groet

 13. Peter

  Vandaag voor de tweede keer analoge RCA kabels besteld omdat ik zo tevreden ben van degene die ik anderhalf jaar geleden besteld heb.
  Ik ben een liefhebber van vintage audio en mijn oude Thorens platenspeler heeft geen aarde-aansluiting en gaf met de de oude, dunne audiokabeltjes altijd brom. Ik heb ze vervangen door RU Connected kabels en weg was ineens de brom, zelfs zonder aarding. De hoge prijs van andere aanbieders van hoogwaardige interlinks heeft me altijd tegengehouden om de oude te vervangen. RU Connected dan maar geprobeerd, maar wat een verschil zeg! Met deze 2e bestelling kan ik alles vervangen en heb ik er zelfs een paar op overschot moest er nog een apparaatje bijkomen. Je weet maar nooit 😉
  Een echte aanrader dus!

 14. Rob

  Rob
  Snelle levering,
  Goede degelijke kabel.
  Snel antwoord via de mail.
  Ga de rest ook hier bestellen.
  Top !!

 15. Ypie

  De kabels gisteren al ontvangen. Ik vind de kabels er heel goed uitzien, en ze klinken ook prima. De digitale coax doet nog het meeste zover ik het zo snel kan beoordelen. Ze klikken ook mooi vast op de aansluitbussen, niet te strak en niet te los. Deze kabels is goed over nagedacht! Prima dus.
  Wat ook fijn is, dat ik ze al zo snel in huis had. Bedankt!

 16. P.L. Cozzi Tinin

  Gisteren deze interlinks binnengekregen en aangesloten tussen een Naim SuperNait 2 en een Lehmann Linear waar een Sennheiser 800 HD aan hangt. Deze combi is zo geweldig dat hij zonder kabels al mooi klinkt ;-)… In de regel hangen hier twee Furutech Alpha Line Plus interlinks tussen maar omdat daar een probleem mee was (een van de rca-stekkers viel er af) en de niet al te beste service van Furutech dacht ik de RU eens te testen. De Furutechs zijn precies 10x de prijs van een set RU’s dus ik was heeeel benieuwd.
  Welnu, de RU’s klinken gewoon beter dan de FT’s. Nauwelijks kleuring en na een dagje inspelen gaat de wereld nog een stukje open.
  Hulde voor deze kabels. De “rest” van de kabelaars moeten zich kapot schamen. Wat mij betreft behoort RU aan de top van de High End.

 17. Jan uit Den Helder

  Snel de hoogwaardige kabels ontvangen. Aangesloten tussen Project met ortofoon bronze
  en Onkyo receiver.
  Kwaliteit is voortreffelijk veel betere frequentie karakteristiek dan mijn oorspronkelijke.
  Platenspeler zweeft nu bijna los in mijn kamer.
  Van laag tot hoog ruimtelijk.
  Zeer tevreden

 18. Gerben Mensink

  Kabels net een uur aan het draaien en ik moet zeggen dat ik redelijk onder de indruk ben.
  Ik gebruik ze nu tussen voor en twee eindbakken.
  Ik heb allerlei kabels gehad in het verleden en ik moet zeggen dat je voor dit bedrag een interlink krijgt die echt het driedubbele waard is. Mooie strak aansluitend stekkers en alles netjes afgewerkt.
  Heb nu de meter uitvoering. Ga nog meer bestellen. Beetje eenheid in mijn set. Voor dit bedrag is dat ook te realiseren.
  Enige vreemde vind ik dat een 0,5 meter interlink maar een euro goedkoper is. Dat verschil vind ik te weinig. Zijn de afwerkingskosten in vergelijk met de kosten van de kabel zo verschillend?

 19. B van de Scheur

  Mooie kwaliteit kabels heb net 2e set cinch besteld, heb ook nog Monsters (instap, rond € 30,-), er komt vandaag een Rega Brio-R RU’s gaan van een Marantz cd 7300 (dat wordt nog een keer de cd 6005) daar naar toe en naar een Musical Fidelity V Can II, op de Rega komt een vintage Sansui of Luxman tuner en daar komen de Monsters aan; radio luister ik niet zo veel en het is nog een verrassing hoe die beide het doen op de Rega, vervolgens luister ik via KEFjes Q5, poor man’s high end ???? nee heel veel luistergenot voor redelijke prijs, w.o. de RU’s

 20. Richard

  Thuis een Argon stream 2 aangesloten op een zwaardere Harman Kardon surround versterker voor het streaken van Spotify premium. Allereerst het kastje aangesloten met een goede optische (toslink) kabel (ander merk). Goed geluid, veel detail en helderheid.

  Toen van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de streaker aan te sluiten met de bijgeleverde standaard tulpstekkers met een doorsnede van een dropveter. Geluidsbeeld ging van meer hoog naar meer laag, maar wel een algemeen rustiger geluid en stabiliteit. Dus ik wist dat de tulpstekker mijn voorkeur zou hebben. Toen toch een RU Connected kabel gekocht om het zekere voor het onzekere te nemen. En wat blijkt? Een veel zwaarder en voller geluid! Niet te overdreven, maar heel goed. Echt prachtig wat deze kabel doet.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *