Analoge RCA kabel

Ruisloos genieten
Het mooiste geluid uit analoge verbindingen. Sluit uw platen- of cd-speler aan met de RU connected interlink en luister muziek zoals het bedoeld is.

Wordt ook wel tulp kabel, cinch kabel of analoge interlink genoemd.

Deze kabel wordt per paar geleverd en is dus geschikt voor een stereo signaal.

Wissen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendkosten slechts 2,50
Gratis verzending vanaf 45 euro
Retourneren binnen 100 dagen
5 jaar garantie

Bij het gebruik van een analoog signaal is het gebruik van een goede kabel erg belangrijk. Onze interlink is met de grootst mogelijke zorg samengesteld om een optimale verbinding tussen uw apparaten de garanderen.

Opbouw van de kabel

De opbouw van onze interlink is als volgt:

 • Dubbel uitgevoerde signaalkern van ofc koper. Beide met een isolatie van pvc en katoen.
 • Ter afscherming gebruiken wij een een dunne laag aluminium, met hieromheen een weefsel van koper.
 • De buitenste laag is van soepel donkerblauw pvc met een zwarte sleeve.
 • De vergulde cinch connector heeft een gespleten signaalpin en een licht tapse kroon voor een optimale verbinding.

Omdat de verbinding tussen de signaalkern en de connector bij veel kabels de zwakke plek is, hebben wij hier veel aandacht aan besteed. Bij al onze interconnects wordt deze verbinding in stevig pvc gegoten, de audio kabels worden aan de connector geklemd en dit wordt met een krimpkous afgewerkt.

De final touch bestaat uit de volledig metalen bescherming van de kop, die zowel stevigheid als een goede afscherming biedt.

163 beoordelingen voor Analoge RCA kabel

 1. matthijs

  Ook nu weer zeer tevreden met deze kabel, geplaatst tussen subwoofer en versterker van Teufel.
  Ziet er allemaal solide en ook nog eens mooi uit.
  Was al om toen ik enkele jaren geleden paar hdmi kabels had afgenomen.
  Prijs kwaliteit meer dan ok 🙂

 2. arie

  solide kwaliteit, zeer goed geluid!
  Zijn wel wat stug, maar dat hoeft geen probleem te zijn.

 3. Frans Brekelmans

  RCA kabels aangesloten tussen mijn eindversterker dartZeel NHB 108 en heos Link HS2 en de liudsprekerkabels bi/wire aangesloten op mijn martin Logan ELS X luidsprekers.Geluid:top.Zeer tevreden.Aanrader!!Ga alle kabels vervangen door Ru-connect kabels.

 4. Rob Greidanus

  Prachtige solide verbinding. Transparant, schoon geluid. Om vijf voor twaalf vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag om drie uur ontvangen. Top. Enige verbeterpuntje: De RCA 1m blijft wel erg lang uitverkocht…

 5. Pim Akkermans

  Bestelling gisteren geplaatst en inderdaad vandaag in huis. Mooie afgewerkte kabels voor een goede prijs. Geluid is prima.
  Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

 6. Paul Wuestenenk

  Heel tevreden. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Keurig verpakt. De kabel ziet er uitstekend uit,. Kwaliteit helemaal top. Aanrader.

 7. Freddy

  Ivm ugrade alle kabels vervangen, (3×2.5m) tussen de Marantz SR7012 en Rotel RMB1095. Kwam op dit uit door de vakbladen en was verrast door de lage prijs van deze kabels en de kwalitiet. Voordat ik veel geld uit wil geven aan de dure kabels toch de gok genomen en deze kabels besteld, alles aangesloten en blij verrast met de geluidsoverdracht. Hoor geen verschil met de oude (dure) kabels.
  echt top, heb inmiddels alle kabels hier besteld.

 8. Jack

  Na al eerder al optische kabels en digitale kabels bij RUConnected te hebben besteld nu ook de analoge kabels besteld. Zoals gewoonlijk goede kwaliteit kabels die er mooi uitzien en snel werden geleverd. En, niet onbelangrijk, een goed geluid en zeer vriendelijk geprijsd. Ga zo door Ruben!

 9. Johan

  Een set analoge interlinks besteld in vervanging van de gratis bijgeleverde kabels bij mijn nieuw aangeschafte Marantz ND8006. Bestelling geplaatst op 2e Kerstdag om 17 uur en om 10 uur de volgende dag stond de postbode reeds aan de deur. Van een snelle service gesproken!
  De kabels zien er chic en degelijk uit. Direct aangesloten en beginnen luisteren. De eerste indrukken zijn dat het geluidsbeeld rustiger en homogener is zonder detailverlies.
  De kabels en service van RU Connected lossen mijn verwachtingen ruimschoots in. Ik ben een tevreden klant.

 10. Frans

  Na al deze mooie revieuws heb ik twee setjes besteld bij RU en..!!!!!heel erg goed.
  De lage tonen klinken rustig en het midden is fantastisch..geen enkele scherpte ook niet in het hoog.
  Meer kan een mens niet wensen.

  Jammer dat ZIggo zo slecht radio doorgeeft….maar Classic FM weer wel….

  Ik bestelde de kabels vrijdag en zaterdag had ik ze al en gratis verzending…..dat had niet gehoeven die paar Euro had ik heus wel betaald.

  Mijn van de Hull link van 140 gulden gooi ik maar bij het vullis die klinkt totaal niet vergeleken bij de RU.

  dus….ik ben happy

 11. Myrthe Beekhuis

  Voldoen aan verwachting. Erg blij met prijs en kwaliteit. Tzt ga ik zeker ook jullie speakerkabels proberen.

 12. Riël Smeets

  Riël Smeets

  Zeer verrast door de oerdegelijke kwaliteit van deze prachtige interlink. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vanwege mijn interieur opstelling moest ik helaas consessies doen mbt de afstand tussen de pick-up en de voorversterker. Waar ik normaalgesproken niet verder ga dan max 1 meter moest ik ditmaal tot 2.5 meter gaan. Ten opzichte van mijn oude kabel zorgt deze nieuwe kabel voor een mooie vooruitgang in het geluidsspectrum en het reduceren van bijgeluiden. Alles geprobeerd om bij een hoger volume een verre brom weg te krijgen. Getest zonder muziek uiteraard maar het gevoel dat er bij een bepaald volume een brom aanwezig is, is niet prettig. Met deze kabel is er bij een extreem hoog volume (eveneens zonder muziek getest) nog nauwelijks iets te horen. Met muziek aan zal ik nooit zo hard draaien. Alleen maar lof voor dit product. Bovendien ook nog eens een supersnelle levering.

 13. Hans Philipp

  Als ik meer dan 5 sterren had kunnen geven voor RU connected dan had ik dat zeker gedaan
  Op Vrijdag 2 setjes van 1.0m besteld om mijn gereviseerde Akai 635DB bandrecorder aan te sluiten op mijn Rotel RC1590
  Hier even een kleine optelsom hoe de rest van de installatie staat aangesloten
  Rotel netwerktuner met vd Hul 102MKIII hibryd
  Rotel cd speler met vdHul 102MKIII
  naar Musical Fedelity
  Van Musical Fedelity Naar voorversterker met vd Hul 102MKIII
  De voorversterker Rotel RC 1590 verbonden naar mijn twee eindversterkers 2xRotel RB1572 met vd Hul the source
  Nadat ik de volgende dag al direct de kabels binnen had (super snel dus) deze direct aangesloten op de bandrecorder die ook net terug was van de reperateur om te laten servicen
  Het beestje had immers ergen 20 jaar lang op een zolder gestaan
  Bij het uitpakken van de rca kabels van RU connected viel mij gelijk op wat een schitterende uitstraling en afwerking deze kabels hebben
  De kabels zijn veel mooier om te zien dan mijn vd Hul interlinks
  Nadat ik mijn kabels eenmaal had aangesloten en de bandrecorder starte werd ik genoodzaakt om heerlijk onderuit te zakken en echt van mijn muziek te genieten , ik dacht bij mij zelf dit kan toch niet waar zijn ?
  Toen dacht ik weet je wat ik ga nu eens de interlinks tussen mijn cd speler wisselen , dus vd Hul er tussen uit en de RU connected er weer tussen
  Het lijkt wel of ik weet het haast wel zeker dat ik veel meer detail in mijn muziek hoort
  Ik heb de volgende actie direct ondernomen al mijn vd Hul kabels er tussen uit getrokken en deze op onze bekende tweedehands site geplaatst
  Nu Zondag gelijk 6 nieuwe setjes RCA kabels besteld , en kreeg wederom direct weer bericht dat mijn kabels verzonden zijn
  Dus ik zit geen dag zonder muziek , wat een ongelooflijk snelle levering is dit
  Kortom wat ik dus even kwijt wil over de RU connected kabels , zien er zeer high end uit , veel mooier vind ik als vd Hul die alleen maar met van die achterlijke kleuren werkt bij elk type
  Ik vind de kabels van RU connected veel mooier afgewerkt en lekkerder en voller klinken dan mijn onbetaalbare vd Hul
  Dus hier een zeer tevreden klant die in de toekomst ook nog de HDMI en de optische kabel gaat bestellen

 14. Karel Heij

  Mooie kwaliteit materialen en zeer goed klemmende aansluitingen, ongelooflijk niveau voor dit geld!

 15. Melle

  Ik was al in het bezit van Ruconnected kabels (hdmi en optische en ook de luidsprekerkabel) dus toen het tijd was om mijn bestaande RCA te vervangen was de keuze niet moeilijk. Twee setjes RCA besteld samen met nog een optische en een digitale coax. Een setje is nu aangesloten voor de audio tussen mijn satellietontvanger en een RF modulator, tesamen met de digitale coax voor de video. De oude 3 in i kabel was een te lang en log exemplaar en paste niet meer in mijn nieuwe hifi rack.

  Beeld en geluid is gewoon goed. Het 2e setje doet nu dienst aangesloten tussen een Marantz HD-DAC1 en een Naim 5si versterker en vervangt een Oehlbach NF214 master die ik jaren tot volle tevredenheid gebruikt heb, maar die nogal stug is en in de knel kwam in mijn nieuwe rack waardoor de kans bestond dat de RCA’s op de apparatuur beschadigt raakte. De Oehlbach NF214 komt heel goed uit de test bij kabels tot 100 euro.

  Ik heb de Oehlbach niet 1 op 1 vergeleken met de Ruconnected maar gewoon omgewisseld. De muziek die ik draai ken ik heel goed en ik hoorde ook alle details die ik met de Oehlbach NF214 hoorde in de Ruconnected RCA terug. Stereobeeld, diepte en 3d zijn allemaal prima. Ik denk niet dat ik het verschil ga horen in een dubbel blind test met mijn Dynaudio Special 40’s luidsprekers.

  Ik geniet van de muziek, het zijn prima kabels 🙂

 16. Jan de Hek

  Na een tijd met erg goedkope draadjes tussen dac en versterker gespeeld te hebben een RCA kabel van ruconnect geplaatst. Dit maakt een enorm verschil, helder en precies geluid. Had dit veel eerder moeten doen

 17. Ferry Berrevoets

  Sonos connect en Ziggo Mediabox next beide voorzien van een RU Connected optische kabel, duidelijke verbetering van de geluidskwaliteit.

 18. glen461

  Ik zocht een kabel om mijn hoofdtelefoonversterker te koppelen aan een netwerkreceiver (Pioneer).Mijn eerste interlink was de Red River van Audioquest waar ik zo’n €125 voor betaald heb. Mijn hoofdtelefoonversterker is een Argon klasse a preamp en ik luister via een Sennheiser hd 600 hoofdtelefooon en ik vond het geluid goed qua detail en ruimtelijkheid maar vond er soms een scherp randje (vrouwenstemmen met name) aan zitten.Na al diverse positieve ervaringen met Ruconnected (HDMI,digitale coax en optischekabels) besloten de rca-interlink te proberen. Wat een fijne kabel wederom van Ruconnected. Mooie kwaliteit materialen en zeer goed klemmende aansluitingen, ongelooflijk niveau voor dit geld!De prettigste verrassing is toch wel het zeer goede geluidsbeeld t.o.v. de Audioquest (vele malen duurder).Weg is alle scherpte, mooie balans in alle toonhoogten en een zeer goede detailweergave. Het is een genot en ik kan zeer lang via mijn hd 600 luisteren naar alle soorten muziek. Wederom een groot compliment voor de geboden prijskwaliteitsverhouding, zeer aan te bevelen!

 19. Jax

  Zondag besteld…..en maandag geleverd! Wat een fantastische kwaliteit RCA kabel. In combinatie met AudioengineB1 en Beomaster 6000 speakers een super geluid. Geweldige service, super kwaliteit kabels!

 20. Nico Boom

  Ondertussen op zowel audiobekabeling als met de video bekabeling volledig over op de kabels van RU CONNECTED.
  Niet alleen klinkt het goed, het zijn prima afgeschermde en keurig afgewerkte kabels.

  Dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat kan ik uit ervaring met u delen.
  Wanneer een kabel door de kwaliteitscontrole glipt, wordt deze met dezelfde snelheid als bij de initiële aanschaf vervangen.

  De communicatie en nazorg zijn beter dan ik van menig gerenomeerd merk gewend ben.
  Ik kan u zowel de producten als het bedrijf van harte aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *