Analoge RCA kabel

Ruisloos genieten
Het mooiste geluid uit analoge verbindingen. Sluit uw platen- of cd-speler aan met de RU connected interlink en luister muziek zoals het bedoeld is.

Wordt ook wel tulp kabel, cinch kabel of analoge interlink genoemd.

Deze kabel wordt per paar geleverd en is dus geschikt voor een stereo signaal.

Wissen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendkosten slechts 2,50
Gratis verzending vanaf 45 euro
Retourneren binnen 100 dagen
5 jaar garantie

Bij het gebruik van een analoog signaal is het gebruik van een goede kabel erg belangrijk. Onze interlink is met de grootst mogelijke zorg samengesteld om een optimale verbinding tussen uw apparaten te garanderen.

Opbouw van de kabel

De opbouw van onze interlink is als volgt:

 • Dubbel uitgevoerde signaalkern van OFC (continious casted) koper. Beide met een isolatie van pvc en katoen.
 • Ter afscherming gebruiken wij een dunne laag aluminium, met hieromheen een weefsel van koper.
 • De buitenste laag is van soepel donkerblauw pvc met een zwarte sleeve.
 • De vergulde cinch connector heeft een gespleten signaalpin en een licht tapse kroon voor een optimale verbinding.

Omdat de verbinding tussen de signaalkern en de connector bij veel kabels de zwakke plek is, hebben wij hier veel aandacht aan besteed. Bij al onze interconnects wordt deze verbinding in stevig pvc gegoten, de audiokabels worden aan de connector geklemd en dit wordt met een krimpkous afgewerkt.

De dikte van de kabel is 7,5 mm. De connector is op het dikste punt 13 mm. We raden aan om minimaal 6 cm ruimte vrij te houden achter het apparaat wat je ermee aansluit

De final touch bestaat uit de volledig metalen bescherming van de kop, die zowel stevigheid als een goede afscherming biedt.

205 beoordelingen voor Analoge RCA kabel

 1. Jeroen Hochstenbach

  Wat een verschil in geluid!!! Het was alsof ik een gordijn weg schoof voor mijn boxen. Het stereo beeld werd breder en naar voren geplaatst. Ik ben al mij cd’s opnieuw aan het beluisteren, ik blijf gewoon luisteren! Versterker Yamaha AS 1100, Cd speler Marantz cd6006 met upgrade en boxen Focal Chora.

 2. Jaap

  Niet alleen snel, persoonlijk en voor een uiterst reële prijs, maar vooral een hele goede interlink.

 3. Jaap

  Niet alleen snel, persoonlijk en voor een uiterst reële prijs, maar vooral een hele goede interlink. Keurig afgewerkt en concurrerend met veel duurdere merken.

 4. Eric

  Ik heb bij ruconnect 2 sets rca kabels van 50cm aangeschaft. ‘S avonds besteld, volgende dag geleverd. Daar valt weinig aan te verbeteren.
  De kabels zijn wat stijver dan ik had gehoopt, daardoor is het zeker met deze lengte iets lastiger om de apparatuur te plaatsen. Die apparaatjes zijn zo klein en licht, die blijven niet staan met zo’n stugge kabel. Maar dat is voor nu bijzaak.

  Eerst luisteren. Wow. De eerste ervaring was bijna verpletterend. Wat een verschil! Wat ik voorheen als een lichte vervorming beschouwde blijkt opeens een tweede stem te zijn. Beter stereobeeld, betere detaillering. Daardoor hoor ik ook meer instrumenten, meer subtiele loopjes die eerder verborgen bleven. Het is bijna alsof ik een nieuwe opname beluister. Of heb ik nieuwe speakers? Dit zijn de beste 45 euros ooit besteed.

 5. Dirk Van Dooren

  Goede kabel wat echt verbetering van geluidskwaliteit opleverd
  Tevens ook een degelijke kabel
  Zeer snelle levering

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *