Bij RU connected hebben we de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
Betaal snel en veilig via je eigen bank. Als je een rekening hebt bij – ABN, ASN, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot – dan kan je automatisch gebruik maken van iDeal. De makkelijkste betaalmethode in Nederland.

Betaal je via iDeal dan wordt de betaling direct verwerkt. We kunnen de kabels dan ook direct versturen.

Overboeking
Bij overboeking moet je de betaling zelf handmatig regelen via de bank of internetbankieren. Na de bestelling geven we je het rekeningnummer van onze ‘payment service provider’ en een code waaraan we de betaling kunnen herkennen.

Een overboeking kan 1 a 2 dagen duren. Wil je de kabels snel in huis? Betaal dan via iDeal.

Bancontact/Mister Cash
Heb je een Belgische bank? Dan kan je veilig en snel betalen via Bancontact/Mister Cash.

Betaal je via Bancontact/Mister Cash dan wordt de betaling direct verwerkt. We kunnen de kabels dan ook direct versturen.

Bitcoin
Ook betalen met de cryptocurrency Bitcoin is bij ons mogelijk. De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie.

Paypal
Geen bankkastje bij de hand? Dan is Paypal een makkelijk alternatief. De betaling wordt direct verwerkt en je hebt enkel je Paypal gebruikersnaam een wachtwoord nodig.

De Paypal transactiekosten zijn 3,4% van het orderbedrag.

Creditcard
Als test accepteren wij nu ook creditcards. De afhandeling hiervan gebeurt veilig via onze payment service provider Mollie.

De transactiekosten van creditcard betalingen zijn 2% van het orderbedrag.