Alle bestellingen die voor 22:00 bij ons binnen zijn worden diezelfde dag nog verstuurd. Bestel je in het weekend? Dan versturen wij de kabels op de eerstvolgende werkdag.

Kleine bestellingen versturen we met PostNL briefpost of een buspakketje van DHL, hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Bestel je meer kabels dan versturen we ze met DHL pakketpost.

Als je bestelling met DHL of PostNL pakketpost is verzonden is krijg je per mail een track & trace code om de zending te kunnen volgen.

Verzenden met PostNL

Heb je liever dat we je kabels met PostNL verzenden? Dat kan.

Bestellingen die voor 17:00 bij ons binnen zijn kunnen we dezelfde dag nog versturen met PostNL. Bestel je in het weekend? Dan versturen wij de kabels op de eerstvolgende werkdag.

Kleine bestellingen versturen we met een buspakketje van PostNL, hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Bestel je meer kabels dan versturen we ze met PostNL pakketpost.

Verzendkosten

Wij brengen binnen Nederland slechts €2,50 verzendkosten in rekening. Voor bestellingen in België zijn de verzendkosten €3,99.

Alle bestellingen binnen Nederland boven de €45,- verzenden wij gratis.

Bestel je met PostNL als verzendmethode? Voor buspakketjes via briefpost vragen we dezelfde verzendkosten als bij DHL, voor PostNL pakketpost vragen wij €1,- extra.

Verpakking

Om de kosten voor je zo laag mogelijk te houden, proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van luchtkussen-enveloppen voor het verzenden. Enkel de grotere bestellingen zullen met pakketpost verstuurd worden.

Ook gebruiken we bij onze producten zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. U betaalt bij ons alleen voor een goed product en niet voor een mooie verpakking. Zo krijgt u de beste kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.