Dunne HDMI kabel

Zeer dunne en flexibele HDMI kabel.

Die toch geschikt is voor:
4K @ 60 Hz met HDR of 4:4:4 met ARC en CEC.
De volledige 18 Gbps van HDMI 2.0b.

Andere HDMI kabel nodig? Bekijk onze:

Originele platte HDMI kabel | 0,5 – 2,5 meter
Platte HDMI kabel V2 | 0,5 – 7,5 meter
HDMI 2.1 kabel | 0,5 – 3 meter
Optische HDMI 2.1 kabel | 5 – 20 meter

Wissen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendkosten slechts 2,50
Gratis verzending vanaf 45 euro
Retourneren binnen 100 dagen
5 jaar garantie

Waarom kiezen voor deze dunne en flexibele HDMI kabels?

De originele RU connected HDMI kabels zijn door de platte kabel en volledig metalen connector bijzonder degelijk. Hierdoor zijn ze echter niet voor elke situatie geschikt.

Op basis van jaren aan feedback, van jullie, onze klanten, hebben we het perfecte alternatief gemaakt voor onze standaard kabel.

Een HDMI kabel die perfect is als je weinig ruimte achter je apparatuur hebt, makkelijk weg te werken is en qua kwaliteit niet onderdoet voor de originele RU connected HDMI kabel.

Deze kabel is:
Dun – een 4,3 mm dunne kabel.
Flexibel – zo flexibel mogelijk gemaakt, daarom hebben we de gevlochten kous weggelaten.
Korte connector – de connector is slechts 18 mm lang en heeft een CNC gefreesde aluminium behuizing.

Zonder compromissen op:
Afscherming – de kabel is dubbel afgeschermd. Deze afscherming van de kabel gaat over in een metalen behuizing die de connector volledig omkapselt. Zo maken storingen van buitenaf geen kans.
Materialen – OCC koperen aders, vergulde contacten en HDMI connector, CNC gefreesde aluminium behuizing.
4K – deze HDMI kabels kunnen de volledige HDMI 2.0b specificatie aan. En zijn dus geschikt voor 4K @ 60 Hz met HDR of 4:4:4. De volledige 18 Gbps van HDMI 2.0b.

Haakse HDMI kabel

Doordat de HDMI connector slechts 18 mm uitsteekt en de HDMI kabel bijzonder flexibel is, heb je slechts 32 mm ruimte nodig achter je apparatuur. Dit is minder dan bij veel haakse HDMI kabels.

Een haakse HDMI kabel is dus niet nodig!

Als je de tv plat tegen de muur hebt of weinig ruimte hebt achter je tv-meubel is deze extra dunne HDMI kabel perfect.

Lengtes

We hebben de HDMI kabel in de volgende lengtes:
50 centimeter
1 meter
1,5 meter
2 meter
2,5 meter

Zoek je langere lengtes?
Daarvoor hebben we een:
Optische HDMI 2.1 kabel van 5 tot 20 meter.

220 beoordelingen voor Dunne HDMI kabel

 1. Emiel

  Prima kabel en mooi dun en toch 4k

 2. Monica Verschoor

  Had eerst te korte platte HDMI-kabel gekocht maar heb die aangesloten op tv in slaapkamer. Langere voor woonkamer bijbesteld. Nu 2x geweldig beeld. Razendsnel bezorgd ook. Fantastisch dus!

 3. Wim van der End

  Goed uitziende en stevige kabel. Ik heb deze HDMI-kabel gekocht om mijn beeldscherm en pc op elkaar aan te sluiten. Op de nieuwere pc’s zit geen VGA-aansluiting meer. Zeer tevreden over de kabels van RUconnected, ik heb hier al meerdere kabels gekocht, voor de tv, de receiver, de cd-speler, dvd-speler. Van harte aanbevolen.

 4. Marcel Elverding

  Omdat ik een nieuwe 4K tv heb aangeschaft, ook gelijk nagedacht over een goede bekabeling, omdat ik wat twijfelde over mijn huidige kabels. Het internet afgezocht en steeds kwam ik bij RU Connected uit. Op basis van de reviews de platte kabel V2 besteld, 1x 1m en 1x 2m.

  De 1m tussen mijn kpn tv-ontvanger en Sony HT-RT5 soundbar. De 2m tussen mijn soundbar en Philips 55OLED805 tv.

  Zondagavond rond 22:30 besteld in de veronderstelling dat ik ze dinsdag zou ontvangen. Wat schertst mijn verbazing dat ik tegen middernacht een mail ontving dat de bestelling verstuurd is. De welbekende foto met de blauwe bak. De maandagmiddag mocht ik de kabels dan ook al ontvangen. Wat een service!

  Gelijk aangesloten uiteraard. De beeldkwaliteit is zeker verbeterd, maar ik had niet de verbetering die andere reviewers ervaarden. Dat betekend dat ik óf al redelijke kabels had, of dat mijn verwachtingen gewoon te hoog waren. Maar goed er is zeker wel een verbetering zichtbaar. Zeker nu ik ook de oude HD tv-ontvanger heb omgeruild voor de nieuwe 4K variant.

  Alles bijeen ben ik erg blij met de kabels en de verbetering. Wat ik echt prijs, is de service. Een kleine organisatie en dan toch op zondagavond de bestelling verwerken: TOP!!!

  Mijn advies: niet verder zoeken, gewoon hier bestellen! Uiteraard ook van mij 5 ⭐️.

 5. Jeanette Lieshout

  Door een zeker toeval kwam ik op de website van RU connected terecht. Mijn, te lange, HDMI kabels wilde ik toch maar eens vervangen. Na een persoonlijk advies van Ruben twee dunne HDMI kabels besteld. Ik werd al verrast door de mooie vormgeving van de kabels. En na het aansluiten van de kabels is de beeldkwaliteit van mijn TV ineens super HD. De kleuren zijn helder en intens. TV kijken was nog nooit zo plezierig. Ruben, hartelijk dank voor je advies en mijn complimenten ook voor de overzichtelijke en duidelijke website.

 6. Antony De Bent

  Prima kabel die een perfect geluid en beeld geeft op mijn tv. Werd mij trouwens vlug toegezonden na de terugzending van een door mij verkeerd ( te korte ) bestelde kabel. En het bedrag van die teruggezonden kabel stond enkele dagen later terug op mijn bankrekening. Dus mooi in orde.

 7. nj Glastra

  zeer snel geleverd en mooie kwalitatief goed geconstrueerde kabel. Werkt perfect.

 8. Goof

  Fijn, deze kabel zit niet in de weg en is veel flexibeler dan die normale stugge dingen. Dit alles zonder aan kwaliteit in te boeten en voor een mooie prijs. Audioquest is echt niet nodig!

 9. Bert Hensbergen

  Deze dunne kabel aangeschaft ter vervanging van de “originele platte hdmi kabel” welke te zichtbaar bleef aan de zijkant van de nieuwe televisie.Met deze prima kabel is niets mis en blijft als reserve liggen. De nieuwe dunne kabel is ook perfect. Prima beeld en geluid. Makkelijk weg te werken. Al meerdere kabels aangeschaft, allemaal perfect.
  Ruben nogmaals dank voor het meedenken.

 10. Steve

  Heel tevreden mooi dunne kabel netjes afgewerkt en werkt perfect.
  Snel geleverd in doos zonder veel plastic en ander troep.
  Het was mij eerste bestelling maar zeker niet de laaste
  Bedankt ruconnected

 11. Rick

  V2 kabel gekocht na overleg met Ruben.
  Beeld en geluid veel beter dan met standaard HDMI kabel, zelfs beter dan een dunne HDMI kabel van Ru connected.
  Service is net zo goed als de producten
  Heb het bedrijf al bij meerdere mensen aangeraden

 12. Max

  Max

  Ik heb in de loop der tijd verschillende kabels van RU connected gekocht. Meestal tevreden over de kwaliteit . Deze flexibele HDMI kabels zijn
  erg makkelijk te plaatsen. En wat voor mij belangrijk is, er is meer verfijning in geluid en beeld t.o.v. standaard HDMI kabels.
  Een aanrader.

 13. JurdeR

  Bij een een zoektocht naar HDMI-kabel(s) bij RU Connected uitgekomen een een tweetal platte HDMI-kabels besteld samen met een wat langere RCA-kabel set. Deze werden echt snel geleverd en de bouwkwaliteit viel me in z’n geheel niet tegen. Sterker nog, voor die prijs had ik dat niet verwacht. Ook na aansluiten van de kabels werd ik weer positief verrast. Zowel de HDMI-kabels als de RCA geven de signalen goed door. Met name naar de RCA kabels was ik zeer benieuwd omdat ik deze voor mijn platenspeler was bestemd. Ik ben zo dik tevreden met de weergave van mijn vinyl met deze kabels dat ik besloten heb om ook de rest van de “oude” bekabeling, wat uit zelfbouw en wat beter dan de standaard bijgeleverde kabels bestond, te vervangen voor RU Connected bekabeling. Nu is mijn (ook nieuwe) Arcam A/V-receiver naar volle tevredenheid geheel aangesloten met RU Connected. Een aanrader!

 14. Jan-Paul Krugers

  Soms heb ik de indruk dat met toenemende kwaliteit van de kabel de dikte navenant toeneemt. Ik ben dan ook aangenaam verrast dat RU connected dunne HDMI kabels levert die van voortreffelijke kwaliteit zijn. Daarnaast is het kiezen van een dergelijke kabel kinderspel op de uitstekende website. Levering en verpakking van de kabels zijn eveneens onberispelijk. Ik kom hier zeker terug als ik nog eens kabels nodig heb.

 15. Broekman

  Mooie platte kabel, past mooi in kabelgoot. Door weinig ruimte achter tv (muurbevestiging) helaas wel haaks koppelstuk nodig. Kan geen verschil merken in kwaliteit vh beeld op dd TV. Binnenkort 4k TV, misschien helpt het daar wel.
  Snelle levering en goed advies.

 16. Jack Wijnands

  Was op zoek naar vervanging van mijn bestaande set HDMI Kabels. In een keer alle kabels vervangen voor de dunne versie van RU Connected. Heerlijk licht, en buigzaam. Beeld & Geluid zijn merkbaar verbeterd. Prima kabels.

 17. Frits

  Prima kabel die doet wat die moet doen.( Perfect Beeld en geluid)
  In eerste instantie ging ik voor n 2.1 HDMI kabel.
  Deze was op moment niet leverbaar, vandaar deze dunne HDMI kabel.
  Ook deze dunne flexibele kabel is gewoon top, voor n eerlijke prijs.
  Heb ook meerdere platte HDMI kabels in gebruik.
  Deze zijn echter voor mijn opstelling ( aan tv) wat onhandig en zwaar.
  Naar mijn mening is t complete assortiment n grote verbetering cq. aanrader.

 18. roger thorrez

  Ik heb een Loewe Connect UHD 48 TV die verbonden is met de nieuwe tv-box van telenet met de Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet die bij de tv-box geleverd is.Ik kan ook een aantal tv zenders bekijken zonder de tv-box en had prachtig beeld .Als ik naar de zelfde zender keek v.a de tv-box was het beeld minder maar nog goed, maar dat was voor mij niet o.k . Ik ben beginnen zoeken op ethernet naar een nieuwe HDMI kabel en kwam bij Ru connected uit en daar de Dunne HDMI kabel besteld. Werd de dag erna al geleverd. En de beeldkwaliteit is nu het zelfde met de tv-box van telenet als zonder de tv-box ,dus voor mij een zeer goede koop.

 19. Wiard Engeman

  Prima kabel voor een eerlijke prijs.
  Als je soms ziet wat fabrikanten vragen voor een HDMI kabel, is buitensporig.
  Waarom zou je mee uitgeven dan nodig voor top kwaliteit.

 20. Robin

  Was op zoek naar minimaal een HDMI2.0 kabel zodat ik de volle 4K HDR Dolby Vision kan benutten. Deze zijn er in allerlei formaten te vinden, maar ik zocht juist een kabel die er ook nog eens goed uitzag (lees: dun). Deze vond ik hier en niets meer dan lof voor de heldere site, snelle levering en niet onbelangrijk: een hele goede kabel. By far de beste HDMI-kabel die ik gehad heb en je merkt ook echt daadwerkelijk verschil in beeldkwaliteit.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *