Analoge RCA kabel

Ruisloos genieten
Het mooiste geluid uit analoge verbindingen. Sluit uw platen- of cd-speler aan met de RU connected interlink en luister muziek zoals het bedoeld is.

Wordt ook wel tulp kabel, cinch kabel of analoge interlink genoemd.

Deze kabel wordt per paar geleverd en is dus geschikt voor een stereo signaal.

Wissen

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Verzendkosten slechts 2,50
Gratis verzending vanaf 45 euro
Retourneren binnen 100 dagen
5 jaar garantie

Bij het gebruik van een analoog signaal is het gebruik van een goede kabel erg belangrijk. Onze interlink is met de grootst mogelijke zorg samengesteld om een optimale verbinding tussen uw apparaten de garanderen.

Opbouw van de kabel

De opbouw van onze interlink is als volgt:

 • Dubbel uitgevoerde signaalkern van ofc koper. Beide met een isolatie van pvc en katoen.
 • Ter afscherming gebruiken wij een een dunne laag aluminium, met hieromheen een weefsel van koper.
 • De buitenste laag is van soepel donkerblauw pvc met een zwarte sleeve.
 • De vergulde cinch connector heeft een gespleten signaalpin en een licht tapse kroon voor een optimale verbinding.

Omdat de verbinding tussen de signaalkern en de connector bij veel kabels de zwakke plek is, hebben wij hier veel aandacht aan besteed. Bij al onze interconnects wordt deze verbinding in stevig pvc gegoten, de audio kabels worden aan de connector geklemd en dit wordt met een krimpkous afgewerkt.

De final touch bestaat uit de volledig metalen bescherming van de kop, die zowel stevigheid als een goede afscherming biedt.

123 beoordelingen voor Analoge RCA kabel

 1. Martijn

  Ik heb deze analoge kabel tussen cd speler en versterker. In vergelijking tot de Monster kabel die er eerst tussen zat is het geluid frisser, opener , meer diepte en prettig om naar te luisteren. Deze kabel speelt veel prijziger kabels er uit.

 2. Wennie Schuitema

  Een goede kabel voor een gunstige prijs! Ik beschrijf de kabel als fris klinkend. De opstelling was een MIT kabel tussen voor en eind verterker. En een Oelbach tussen Streamer en pre. Dit klinkt nu veel frisser meer helder. Soms zou het iers te kunnen zijn. Dan zou ik er 1 interlink nog kunnen wisselen. De kabel ziet er voeld goed. Goed product!

 3. Ronald van den Boogaard

  Ik heb een krijgertje. Een TEAC h300 midi setje met, niet lachen, een Bose Acoustimass V series 2. Oud en zeker geen hi-end apparatuur.
  De “dropveter” draden had ik al vervangen door zelfgesoldeerde OFC kabels en dat was een forse stap vooruit. Over de streep getrokken door alle lovende commentaren deze RCA kabel besteld. Wellicht nog een stapje erbij?
  Het is geen stapje geworden maar een sprong. Voor een geeltje* heb ik een volledig nieuwe installatie. Wat er allemaal gebeurt hebben anderen al uitvoerig beschreven.
  Eindconclusie: WOW.
  Er zal zeker nog wel een andere kabel volgen van dit huis.

  * voor de jongeren onder ons, dat is tweeeneenhalve joet.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *