We have a total of 970 reviews

4.9 out of 5 stars

5 star
95%
4 star
5%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%

 1. 5 out of 5
  De kwaliteit van HDMI 2.1 kabel is prima, voldoet aan de verwachting. De levering was snel. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ben hiermee zeer tevreden. Aanrader.
 2. 5 out of 5
  Optische kabel. Heel makkelijk besteld en supersnel geleverd. 20:30 u besteld en andere dag om 14:00 u aangesloten. Top service en goed geluid.
 3. 5 out of 5
  In 1 woord Geweldig! Waanzinnig snelle levering! Waanzinnige prijs/kwaliteit verhouding!
 4. 5 out of 5
  De dunne HDMI kabel van 2m leverde een probleem op, echter door de snelle toezending van een platte HDMI kabel (2m) werd het probleem uiterst snel opgelost. Heb ook de dunne HDMI kabel in gebruik (1m en 0.5M) en deze functioneren uitstekend. Er kan altijd iets mis zijn met een geleverd artikel, maar dan bepaalt de snelheid van de geboden oplossing de tevredenheid van de klant. Pluim voor zowel de HDMI kabels als de service.
 5. 5 out of 5
  Zelden plaats ik een beoordeling. Maar ik ben erg tevreden over ru connected en haar producten. Overgestapt van ru connected platte hdmi kabel naar dunne hdmi en totaal geen klachten meer gehad. Deze kabel ook aan familie leden aangeraden. Naast de producten zelf waardeer ik de oprechtheid ook. Zo heb ik enige weken een vraag gesteld over de allernieuwste hdmi kabel. Hierop als antwoord ontvangen dat deze kabel in mijn situatie niet beter zou zijn. U had mij ook de kabel kunnen laten aanschaffen. Helemaal top en complimenten hiervoor. De kabels zijn heel goed afgewerkt, zijn van mooie kwaliteit en zijn echt een verbetering op de huis tuin en keuken kabel.
 6. 5 out of 5
  Perfecte kabel mooi afgewerkt en voor de prijs doet hij niet onder voor de 3x zo duurdere kabels
 7. 5 out of 5
  Kabels net voor 17.00 uur besteld, dus was beetje huiverig of ze op tijd geleverd zouden worden. Gelukkig volgende ochtend al meteen in een plat doosje perfect geleverd. Kabels zien er bijzonder solide uit. Hoogwaardige materialen zijn gebruikt en het geheel ziet er fraai uit, bijna zonde om de kabels uit zicht weg te werken. Beeld en geluidsweergave is indrukwekkend. Zeer tevreden dus.
 8. 5 out of 5
  RCA kabel besteld om mijn Denon installatie verder op te bouwen. Snelle levering en netjes verpakt. Van de RCA kabel werd ik toch wel een beetje stil, wat een kwaliteit. Het geluid kunnen we kort over zijn, in een woord geweldig. Deze kabel voor dit bedrag is gewoon zeer goed en kan heel ver wedijveren met de dure concurrenten. Ik ben blij met RU Connected waar nu mijn derde kabel vandaan komt. Zal mijn overige kabels gaan vervangen met die van RU Connected met deze hoogwaardige kabels en kwaliteit.
 9. 5 out of 5
  Kwaliteit van de deze kabels is echt uitmuntend, ook de service van RuConnected is even goed als dat hun kabels zijn. Echter had ik wat problemen met de kabel, dit lag alleen meer aan de combinatie van apparatuur die ik gebruik.. Mocht ik eventueel voor een andere setting een HDMI kabel nodig zijn dan wordt het zeker een ruconnected kabel. De bestelling is snel bezorgt en ook de service en support was uitmuntend evenals het retour proces. Grote klasse voor dit bedrijf!!
 10. 5 out of 5
  echt heel snel geleverd .en een goede kabel.
 11. 4 out of 5
  Goede kabel doet wat het moet doen.
 12. 5 out of 5
  Perfectie kabel muziek komt goed de huiskamer binnen ben zeer tevreden.
 13. 5 out of 5
  Ik heb al allerlei soorten kabels besteld hier en ook deze is weer van zeer goede kwaliteit. Bestellen en bezorgen was binnen een dag geregeld. Ik durf inmiddels wel te stellen dat als ik een kabel nodig heb, ik deze hier zal bestellen.
 14. 5 out of 5
  Snel geleverd, kabel iets te kort, na een mail besloten een iets langere te bestellen. Alles snel en goed geleverd.
 15. 5 out of 5
  Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een Sony TA FA 50 ES. Ik hebt nooit eerder een Sony versterker gehad, de collectie bestaat hoofdzakelijk uit Revox. Daar men destijds in Japan totaal niet bezuinigd had op kwaliteit, besloot ik er geen standaard kabeltje aan te hangen. De kabels van RU, die nu de communicatie verzorgen tussen de versterker, cassettedeck, en Cd speler, geven een zeer helder en dynamisch geluid. Met name bij het cassettedeck hoor je absoluut minder ruis, zelfs zonder gebruik van Dolby. Ik ben overtuigd, topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs. De hele Revox collectie gaat straks overstappen op deze kabel.
 16. 5 out of 5
  Vraag gesteld via het contact formulier en snel antwoord gekregen. HDMI 2.1 kabels besteld en zeer snel binnen gekregen. Kabels werken perfect. Lang last van CEC problemen gehad maar met deze kabels alles opgelost. Beeld even opnieuw ingesteld van de tv en helemaal gelukkig!
 17. 5 out of 5
  Na telefonisch overleg met RU connected besloten om de Platte HDMI kabel V2 te bestellen. E.e.a. aangesloten via de Audio Return Channel van de TV en Marantz receiver. Een waarneembare verbetering van de scherpte en toonschaal. Was al in het bezit van de AUDIOQUEST FOREST HDMI-kabel maar door de gewijzigde opstelling was deze te kort geworden Heb de visuele indruk dat de Platte HDMI kabel V2 in het 4K gebeuren wat gedetailleerder/kleurrijker is dan de AUDIOQUEST. Prima kabel van uitstekende kwaliteit.
 18. 5 out of 5
  Mooie kabel met een goed geluid, doet zeker niet onder voor de duurdere concurrentie!
 19. 4 out of 5
  Zeer goede kabels. Heb meerdere kabels hier gekocht. Een dikke tien!
 20. 5 out of 5
  Goed uitgevoerde analoge rca-kabels. (2 mtr.), Deze interlinks doen waarvoor ze gekocht zijn. Een ruisvrije goede verbinding maken. Zien er nog eens goed uit en dat alles voor een zeer schappelijke prijs en snelle levering. Een aanbeveling zeker waard.
 21. 5 out of 5
  Super geluid mooi afgewerkte kabel en snelle levering, kan deze kabel echt aanraden ben zelf nl nogal kritisch op geluids weergave
 22. 5 out of 5
  Perfect om de gospelmuziek die je met een satelliet schotel ontvangt via je versterker super mooi te laten klinken mede door deze optische kabel.
 23. 5 out of 5
  Ja jeetje, wat moet ik zeggen. Ik had 4 monstercables liggen van mijn amp naar alle apparaten wat een verrekt duur geintje is geweest. (Maar toen was alles nog full HD) ik ben overgegaan op 4K (amp en televisie) en daarna begon de ellende 🙁 de arc weigerde en het beeld moest continu connecten omdat de kabel de data stroom niet aan kon. Omdat mijn bi-amp kabel van Ruben goed bevalt heb ik 4 platte HDMI kabels besteld. En weer super snel geleverd en de kwaliteit is gewoon goed. Geen gekke prijzen en het beeld is super ook de kleuren zijn velen malen dieper waardoor ik de tv iets terug kon zetten. Ja gewoon geen andere woorden voor... Top kwaliteit en een super service voor een niet te gekke prijs! Groet
 24. 5 out of 5
  Leo Goede kabel. Ik gebruik de kabel voor mijn 4k Apple tv naar mijn AV Denon s950h versterker. De kwaliteit van AV versterker naar qled tv was minder. De kleuren waren flets.
 25. 5 out of 5
  Van Denon s950h naar qled tv werden de kleuren flets. Toen heb ik de kabel aangesloten op 4k Apple tv naar AV versterker en dat zag er goed uit. Dus toch nog tevreden.
 26. 5 out of 5
  Enkele jaren geleden een platte hdmi kbel gekocht. De kwaliteit is subliem. Nu had ik een coaxiale kabel van 5m nodig en koos zonder twijfel weer voor RU connected. Zeer nette kabel met wederom van hoogwaardige kwaliteit. Ik ga alleen nog maar voor de kabels van RU connected.
 27. 5 out of 5
  Snelle levering. Handige platte kabel.
 28. 5 out of 5
  Dunne kabel die goed weg te werken is.
 29. 5 out of 5
  Top kabel zoals altijd snel geleverd. Paar jaar geleden hier een hoogwaardige platte hdmi kabel gekocht van 10 meter en zoals alles bij RUconnected super kwaliteit. AANRADER
 30. 5 out of 5
  Super snelle levering, zondagavond besteld, maandag middag in huis. Top kwaliteit kabels, beeldkwaliteit is beduidend toegenomen t.o.v mijn oude kabels
 31. 5 out of 5
  De kabel was gelijk de volgende dag geleverd. Prachtige kwaliteit, mooi en oerdegelijk gemaakt en sterke verbetering van geluid, alsof een gordijn weg valt.
 32. 5 out of 5
  Soms is het leven zo simpel als iemand verstand van zaken heeft, overzichtelijk antwoorden geeft op vragen van een leek en de volgende dag de kabel al in huis hebt (gewoon op zaterdag geleverd via de post). Het lijkt allemaal zo simpel maar er zijn genoeg grote bedrijven die daar nog een puntje aan kunnen zuigen. En natuurlijk met 2 klikken je films kan beluisteren over je surround systeem. Dat was gelijk genieten en voldeed aan de verwachtingen. Top Ruben. Dank je wel! Paul
 33. 5 out of 5
  Goede kabel voor een goede prijs. Geleverd binnen de aangegeven tijd.
 34. 5 out of 5
  Snelle levering, goede kwaliteit zeker een adres voor het bestellen van de juiste bekabeling
 35. 5 out of 5
  Supersnel geleverd. Goede en stevige kabel, waarbij je gerust wat meer lengte mag hebben. Zeer tevreden.
 36. 5 out of 5
  Gisteren besteld en vandaag netjes afgeleverd zoals belooft. Zojuist even netjes bananen pluggen en spades aan gemaakt en ik kan zeggen dat zelfs het strippen van de kabel al een plezier is. Ik heb gekozen voor deze kabel vanwege de reviews en omdat ik maar 1 kabel wil hebben liggen naar mijn Klipsch RF-7 voor Bi-amp. Ze moeten nog even inspelen maar het laag en midden is nu al veel beter geworden en het hoog waar ik wat moeite mee had omdat klipsch bekent staat om zijn Hoorn maar met verkeerde kabels kan er een nare trilling ontstaan ( deze is helemaal verdwenen!!) Echt top jongens, meerdere bestellingen zullen volgen.
 37. 5 out of 5
  Het is altijd bijzonder om echt mee te maken dat je geluid BETER kan maken middels goede kabels. Fijne kabels dit! Ik was bang dat 2 meter net iets teveel van het goede zou zijn, maar het is een prima maat. Ik denk dus dat ik mijn andere kabels ook ga vervangen door kabels van RU-connected.
 38. 5 out of 5
  De kabels stralen kwaliteit uit. En zo voelen ze ook aan. Best wel stug materiaal. Bijna alle apparaten in mijn audio rack netjes kunnen aansluiten. 2 sets van 1 meter rca kabel 2 sets van 0,50 meter rca kabel Helaas is de halve meter kabel net iets te kort voor het aansluiten van mijn tuner, hiervoor was een lengte van 0,75 cm nodig geweest. Hopelijk brengen jullie deze lengte ook nog eens uit, dan kan mijn hele installatie over op ruconnected kabels.
 39. 5 out of 5
  De kabels stralen kwaliteit uit. En zo voelen ze ook aan. Best wel stug materiaal. Bijna alle apparaten in mijn audio rack netjes kunnen aansluiten. 2 sets van 1 meter 2 sets van 0,50 meter. Helaas is de halve meter kabel net iets te kort voor het aansluiten van mijn tuner, hiervoor was een lengte van 0,75 cm nodig geweest. Hopelijk brengen jullie deze lengte ook nog eens uit, dan kan mijn hele installatie over op ruconnected kabels.
 40. 5 out of 5
  Na mijn eerdere goede ervaringen met RU kabels (HDMI en RCA) als laatste stap de speakerkabels (2x 4 mtr.)gekocht voor m'n frontspeakers. Helaas zijn ze er (nog) niet met gemonteerde pluggen. Zit er volgens Ruben (RU) wel aan te komen. Op zijn advies de AudioQuest Banana 300S pluggen aangeschaft. Ik ben niet zo'n hele handige Harrie en zeker niet met het gepriegel met die kleine schroefjes maar uiteindelijk toch gelukt. Vervolgens aangesloten op m'n Marantz SR5012 /Dynaudio Contour 1.3 installatie. De vorige kabels waren verzilverde van den Hul's Snowline en klonken ook helemaal niet slecht. De RU's zijn echter zwaarder (en flexibel genoeg) en dikker. Na een tijdje inspelen klinken deze kabels voller, transparanter en gaan dieper. Lijkt ook wel of ze beter geleiden wat soms moet het volume terug in vergelijking tot de van den Hul's. Al met al zeer tevreden met de kabels. Voor mij is m'n installatie nu mooi in balans. Ik kan ze iedereen van harte aanraden. Goede kwaliteit hoeft niet altijd erg duur te zijn blijkt wel weer. De snelle levering en dito reactie op m'n vraag aan Ruben maken het plaatje compleet.
 41. 5 out of 5
  Snelle levering. Via de mail op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Een mooi afgewerkte kabel die een goed geluidsresultaat levert.
 42. 5 out of 5
  RU is de enige website met een duidelijke uitleg voor leken, helemaal blij! Verzending snel en niet thuis hoeven blijven, de enveloppe ging gewoon in de brievenbus
 43. 5 out of 5
  Mooie degelijke kabel met goed passende stekkers. Heerlijk wat anders dan de standaard rood/ witte RCA kabels. Klank is prachtig helder. Aanrader!
 44. 5 out of 5
  duidelijk
 45. 5 out of 5
  Gewoon High-End top kwaliteit.
 46. 5 out of 5
  De eerdere twee HDMI plat V2 kabels bevielen heel goed en daarom ook mijn 24 jaar oude rode bi-wire SonicLink Aerospace speakerkabels vervangen. De oude speakerkabels waren verzilverd en twee keer dunner dan de RU Connected speakerkabels. Ze zijn net ingespeeld, de details van vooral middentonen zijn duidelijker dan met de vorige kabels. Hoge en lage tonen zijn vergelijkbaar. De Denson Demagic CD blijft een mooi hulpmiddel om het inspelen te versnellen en de geluidskwaliteit bij te houden. In stereo het nieuws bekijken en beluisteren is nu meer helder. Ook muziek en films klinken voller en dynamischer. De actieve sub-woofer heeft nu ook een digitale coaxkabel van RU Connected. Dus alle audio-video bij ons thuis is nu volledig RU Connected en bevalt erg goed.
 47. 5 out of 5
  Nette en goede kabel van gedegen kwaliteit.
 48. 5 out of 5
  Zoals altijd: korrekte verzending, zeer goede afwerking en eindresultaat , prijs in het produkt 10/10 !!! Stefan
 49. 5 out of 5
  Had in eerste instantie een 7,5 meter optische HDMI kabel V2 gekocht maar bleek toch iets te kort te zijn. Dezelfde dag gebeld en ontving de volgende dag een 15 meter kabel tegen dezelfde prijs omdat de 10 meter kabel niet op voorraad was. Kreeg ook nog een aparte mail met een aandachtspunt omdat het een directionele kabel is, dus even opletten met aansluiten. Kwaliteit kost geld maar alles bij elkaar genomen top service. Kabels nodig …. RU connected.
 50. 5 out of 5
  Wederom gekozen voor RU kabels. Zoals de vorige leveringen met 1 dag in huis. Kwaliteit is ook weer uitstekend, zoals voorheen.
 51. 5 out of 5
  super snelle levering van de hdmi kabel .geleverd wat ik gekocht had . zeker een aanrader .
 52. 5 out of 5
  Snel geleverd, kwaliteit optimaal, duidelijk verschil met mijn oude kabel. Geluid loopt nu synchroon. Kabel stevig en niet breuk gevoelig.
 53. 5 out of 5
  Uitstekende en snelle service. Al die goeie reviews op deze site kloppen. Daar mogen we blij mee zijn. Natuurlijk had ik wat vragen en daar kreeg ik snel duidelijke antwoorden op. En de luidsprekerkabels bevallen heel goed. Ik had zelf eerst dikkere kabels maar deze geven heel ruimtelijk de muziek weer. Dik voor mekaar en ja, de prijs is ook heel fijn voor zoiets moois.
 54. 5 out of 5
  Zeer snelle levering en een technisch goed product. Ze weten bij RU waar ze het over hebben en wat de juiste kwaliteiten zijn. Geven uitleg en je merkt dat je dus een serieus goed product koopt. Aanrader !
 55. 5 out of 5
  Ik heb deze kabel opgestuurd gekregen om het een en ander uit te sluiten in mijn homecinema opstelling. Mijn probleem is helaas niet verholpen maar dat ligt niet aan de kabel. Die is goed. De service die ik hiervoor gekregen is ook super. Er word met de klant meegedacht en dat geeft een prettig gevoel. Omdat we het hier hebben over een webwinkel is het persoonlijke aspect vaak ver te zoeken maar dat is in dit geval dus zeker niet correct. De kabel zelf is snel geleverd. vandaag besteld was ook echt morgen in huis. Het is een klein pakketje wat prima door de brievenbus past dus thuis blijven is gelukkig allemaal niet nodig. De kabel ziet er degelijk uit. Stevig. Goed afgewerkt en doet hetgeen waarvoor hij gemaakt is. Dit geld overigs ook voor de overige hdmi kabels. Stuk voor stuk voelen en zien deze er zeer degelijk uit.
 56. 5 out of 5
  De dunne HDMI kabel is licht van gewicht en flexibel, ideaal om mijn lichtgewicht NVIDIA Shield TV aan te sluiten op mijn televisie. Levering verliep vlekkeloos. Met dank aan homecinemamagazine.nl voor het noemen van RU connected als betrouwbare en goede leverancier van kabels.
 57. 5 out of 5
  Toevallig deze website tegengekomen en als audiofiel altijd kritisch geïnteresseerd in high-end producten. Als voorbereiding op de bestelling van de AV receiver Harman Kardon BDS280S, twee platte HDMI kabel V2 besteld. De volgende dag in huis. Ten opzichte van de voorgaande “Gamma” high speed ethernet HDMI kabels, merkbare toename van detaillering in hoog-midden-laag spectrum van JBL zuilen uit 2004. Het beeld van onze Phillips 42PFL6907 smart led tv is ook iets op vooruit gegaan. De combinatie van de de platte HDMI kabels en nieuwe AV receiver is het nu genieten van beeld en geluid.
 58. 5 out of 5
  Sommige van mijn films wilden het geluid niet doorspelen van mediaplayer naar mijn receiver met mijn bestaande hdmi-kabel, de nieuwe kabel had daar geen enkele moeite mee, ook niet met Dolby Atmos. Kabel ziet er zeer goed uit uit en geeft beeld en geluid prima door. Zee tevreden met deze kwaliteitskabel. Aanrader!
 59. 5 out of 5
  Een uitstekende kabel voor het geld het geluid komt mooi los van de spiekers en klinkt erg mooi. En de kabel was snel binnen.
 60. 5 out of 5
  Snelle levering en topkwaliteit.
 61. 5 out of 5
  Deze kabel gekocht voor verbinding tussen Oled tv en decoder. Met vorige kabel regelmatig een seconde zwart beeld. Met deze kabel geen probleem meer. Een aanrader.
 62. 5 out of 5
  Om een hoek van45° te maken van soundbar naar tv deze dunne kabel gekocht. Werkt uitstekend. 100% tevreden.
 63. 5 out of 5
  Top kabel resultaat zicht en hoorbaar.
 64. 5 out of 5
  Prima kabel uitstekende 4K resultaat, heb al reeds een aantal exemplaren. Nette uitvoering, mooi dun en dus makkelijk weg te werken.
 65. 5 out of 5
  Ook dit weer een nette kabel. Beeld en geluid lopen weer synchroon - ook lekker. En snel geleverd.
 66. 5 out of 5
  Een goed en helder geluid een verbetering met wat we hadden
 67. 5 out of 5
  Na het lezen van de vele positieve recenties over dit bedrijf en hun hoogwaardige kabels besloten hier een setje RCA kabels te kopen van 1 meter voor het verbinden van mijn Marantz CD5005 met mijn Marantz NR1606. Mooie hoogwaardige solide kabels, geweldig geluid! En bovenal zeer snel verzonden!! Top! Ga zo door! Mijn eerst volgende kabels koop ik weer hier! Ik zal jullie aanbevelen bij vrienden, familie en collega's!
 68. 5 out of 5
  Prima, degelijke kabel, goed afgewerkt. En razendsnel in huis.
 69. 5 out of 5
  Prachtig dunne kabel van uitstekende kwaliteit. Makkelijk weg te werken.
 70. 5 out of 5
  Gisteren goed verpakt de HDMI 2.1 8K kabel binnen gekregen. Wat een TOP kabel! Op mijn 9 jaar oude Sharp een veel scherper en meer gedetailleerd beeld.Mooie kleuren die ik nog niet eerder heb gezien op de tv. Kortom het moet op mijn nog te kopen Sony KD43 XH8196 helemaal een feestje zijn! Veel dank voor de kabel. Met vriendelijke groet, J. de Vries.
 71. 5 out of 5
  Top service, snel geleverd. Eerste kabel met gebreken ontvangen door DHL vervolgens de volgende dag een nieuwe kabel in perfecte staat ontvangen. Kabel mag gezien worden en levert goede prestaties.
 72. 5 out of 5
  Mooie dunne kabel met goede kwaliteit
 73. 5 out of 5
  Ik was op zoek naar een betrouwbare en goede HDMI 2.1 kabel. Zowel om de Apple 4K TV aan te sluiten als voor voor het aansluiten van een gamelaptop met hoge frequentie. De bestelling is super vlot verlopen. De 2 kabels waren de volgende dag al in huis. De kabels zijn stevig, de kwaliteit is goed en alles werkt nu perfect. Een aanrader voor iedereen die een flexibele en toekomstgerichte HDMI kabel zoekt, geleverd met een topservice. RU connected is een aanrader!
 74. 5 out of 5
  Na de van den Hul kabel en kabels van de Action de RuConnected geinstalleerd. Beeld is dieper en scherper. Het geluid op Dolby Atmos ruimtelijker en doortekender. Ben zeer tevreden. Peter Laan ,audiofiel al jaren
 75. 5 out of 5
  Had van den Hul hdmi kabels deze gingen stuk . Daarna de Max.xtr van de Action die gaven geen verschil met van den Hul (alleen de prijs ) De dunne HDMI kabel van Ru Connected geeft een fractie meer diepte en scherpte in het beeld. Het geluid (Dolby Atmos) op mijn Yamaha 5600 soundbar werd ruimtelijker en doortekender ook winst in het laag. Ik gebruik geen sub. Ben dik tevreden mooie kabels. Peter Laan (audiofiel al jaaaren
 76. 5 out of 5
  Ik heb deze analoge kabel tussen cd speler en versterker. In vergelijking tot de Monster kabel die er eerst tussen zat is het geluid frisser, opener , meer diepte en prettig om naar te luisteren. Deze kabel speelt veel prijziger kabels er uit.
 77. 5 out of 5
  Goedenavond, Momenteel zit ik te luisteren naar muziek die wordt doorgegeven door de nieuwe kabel van RU. Het heeft me verrast, of eigenlijk ook niet, want ik weet dat het wel degelijk iets uitmaakt wat voor kabel je gebruikt. Alles op het gebied van tv of audio verbindingen, is er voor mij maar één, kabels van RU connected, als audiofiel weet ik waar ik het over heb, het is een geweldige ervaring. Anne.
 78. 5 out of 5
  Een goede kabel voor een gunstige prijs! Ik beschrijf de kabel als fris klinkend. De opstelling was een MIT kabel tussen voor en eind verterker. En een Oelbach tussen Streamer en pre. Dit klinkt nu veel frisser meer helder. Soms zou het iers te kunnen zijn. Dan zou ik er 1 interlink nog kunnen wisselen. De kabel ziet er voeld goed. Goed product!
 79. 5 out of 5
  Prima kabel, solide en goede stekkers die stevig vastklikken. Gelijk alle kabels vervangen.
 80. 5 out of 5
  Zeer goede service,de kabel snel en keurig verpakt...en hij klinkt ook nog eens goed. Kortom prima product tegen een lage prijs
 81. 5 out of 5
  Dit is niet de eerste keer dat ik bij RU Connected koop. Deze keer was een blijkbare defecte (of lage kwaliteits) HDMI kabel de reden voor een nieuwe kabel. Deze keer ging ik voor de nieuwe HDMI 2.1 kabel. Bestellen ging prima en de volgende dag had ik de kabel al in huis. Na installatie bleek dat ik van alle problemen (steeds weg vallend beeld) af was. Kabel voelt al gelijk goed aan, ziet er goed uit en zit stevig in zn HDMI slot. Wederom dus super tevreden over het product, maar ook over de persoonlijke service van de eigenaar Ruben.
 82. 5 out of 5
  Optische kabel werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachting. Echt top!
 83. 5 out of 5
  Een goede keuze waar je geen spijt van zult krijgen.
 84. 5 out of 5
  Makkelijke site, goede info, snelle service en bezorging.
 85. 5 out of 5
  Beeld is schitterend en 4 k resolution dolby vision/sound is pure gold
 86. 5 out of 5
  Wat een fijne kabel, goed te strippen, ondanks de vieraders toch redelijk flexibel. En dan het geluid, want daar ging het natuurlijk om: meer dynamiek zowel hoog als laag. Ik ben er erg blij mee. Nog wel een tip: ik moest ergens anders nog banaanstekkers bestellen, als jullie die erbij zouden kunnen leveren is het helemaal perfect.
 87. 5 out of 5
  Ik heb een krijgertje. Een TEAC h300 midi setje met, niet lachen, een Bose Acoustimass V series 2. Oud en zeker geen hi-end apparatuur. De "dropveter" draden had ik al vervangen door zelfgesoldeerde OFC kabels en dat was een forse stap vooruit. Over de streep getrokken door alle lovende commentaren deze RCA kabel besteld. Wellicht nog een stapje erbij? Het is geen stapje geworden maar een sprong. Voor een geeltje* heb ik een volledig nieuwe installatie. Wat er allemaal gebeurt hebben anderen al uitvoerig beschreven. Eindconclusie: WOW. Er zal zeker nog wel een andere kabel volgen van dit huis. * voor de jongeren onder ons, dat is tweeeneenhalve joet.
 88. 5 out of 5
  18 Juni 2020 dunne HDMI kabel besteld; op 19 juni geleverd. Meteen aangesloten en warempel, betere kwaliteit is meteen te zien in vergelijking met de oude kabel. Zit ook stevig in de HDMI connector. Mocht ik in de toekomst weer dit soort kabel nodig hebben, weet ik waar ik me moet melden.
 89. 5 out of 5
  Ben zeer tevreden over de capaciteit en kwaliteit van deze 2 door mij bestelde dunne HDMI kabels. Verder was de levering zeer snel en goed verpakt.
 90. 5 out of 5
  Optische audio kabel besteld die hinnen zeer korte tijd werd geleverd Kwaliteit is prima. Kabel is solide geconstrueerd.
 91. 5 out of 5
  Weer twee RCA kabels gekocht van jullie, dus ik ben bijna klaar aan de achterkant van mijn oude hifi set, heb nog steeds alle apparaten uit mijn studietijd in de jaren 90. Kocht toen 2e/3e hands goede spullen bij een hifiwinkel in Groningen die naast de reguliere winkel een bijzaaltje had met occasions. Deze zijn voor de platenspeler en het cassettedeck. Heb LPs en cassettes nooit weggedaan en nu ik wat ouder ben daar veel plezier van, want ze zijn helemaal terug. Laatst nog een nieuw album van een band ook op cassette aangeschaft. Afijn, ik dwaal af. Dank voor de mooie kabels, steun graag Hollands product!
 92. 5 out of 5
  Daniel Bredow Ik ben super tevreden over deze kabel. Mijn amp en speakers klonken al fantastisch En met deze optical kabel Klinkt het allemaal nog waanzinniger en superieur gewoon niet normaal Bij deze Superbedankt voor deze upgrade!
 93. 5 out of 5
  Na een maand in bezit te zijn van de HDMI 2.1 kabels heb ik het volgende ondervonden. De kabels zien er zeer netjes uit en hebben een kwalitatieve hoge uitstraling. Ben zeer tevreden met de manier van communiceren en klant vriendelijkheid binnen het bedrijf. De kabels die ik sinds een maand aan mijn TV de UE55Q90T in combinatie met de PS4 Pro en AV Reciever heb aangesloten werken naar behoren. Voorheen heb ik veel last gehad van de ARC functie die vaak een verkeerd signaal afgaf, waardoor niet alle functies van de AV Reciever te gebruiken waren. Met de eARC heb ik hier geen last meer van en kan ik alle signalen vanuit mijn PS4 Pro zonder verlies doorsluizen naar mijn AV Reciever. Wat beeld betreft waren er voorheen momenten dat de connectie tussen de PS en de TV niet helemaal lekker gingen. Wanneer ik een spel speelden kon het beeld ineens wegvallen voor een paar seconden (wat niet te doen is met een schietspel). Ik had het idee dat de TV niet helemaal goed communiceerde met de PS of dat de HDMI poort defect was. Nu ik de nieuwe HDMI 2.1 kabel heb toegepast komt dit probleem niet meer voor, op welke manier ik de TV met de Playstation ook aanzet. Al met al ben ik dus erg tevreden met de kabels en werken ze zoals het hoort. Het geeft alle kleuren op de juiste manier door en Dolby Atmos is zonder moeite af te spelen.
 94. 5 out of 5
  Allereerst, trots dat we een nederlands bedrijf hebben voor HIFI /High-end kabels. De levering van de analoge interconnects was prima. De geluidskwaliteit aan mijn installatie: Luxman C02/M02 ,Sony X777 ES en Klipsch Chores 2 gaf een warm geluid met aandacht voor details in het hoog en een stabiel midden met een stevige bas. Al 30 jaar gebruik ik de DNM solid core interconnects en als ik deze tegen de ruconnects vergelijk is dat niet makkelijk, de DNM's geven een helder beeld met veel detail voor het hoog en zijn in het laag precies maar duidelijk magerder dan de ruconnects, well geven de DNM's meer lucht tussen de verschillende instrumenten en stemmen. Samengevat: een prima analoge interconnect ,hoogwaardig materiaal en prachtig gemaakt . Die in menig High-end systeem fantastisch zal klinken en zeker niet onderdoet voor de "gerenomeerde"merken. In mijn installatie zal ik nog menig keer wisselen tussen de DNM's en de Ruconnects, beide prima kabels met hun specifieke klankkleur.
 95. 5 out of 5
  Snel geleverd, goede kabel want mijn HDR films zien er perfekt uit!
 96. 5 out of 5
  Gisterenavond 23:55 besteld en vandaag 19:25 bestelling in huis. Dat is pas snel !! Goede kwaliteit kabel. Ik ben helemaal blij. Goede service 🙂
 97. 5 out of 5
  Prima geluid. Verminderd de brom bij verbinding met platenspelers/phono voorversterker/versterker. Kwalitatief hoogstaand materiaal en ziet er goed uit.
 98. 5 out of 5
  perfecte kabel weer, nu de extra dunne kabel genomen, is gewoon perfect. heb nu de platte HDMI over, iemand interesse
 99. 5 out of 5
  Schitterende, slanke/flexibele HDMI 2.1 kabel! Gelukkig zonder de obligate en uiterst irritante hardplastic verpakking. Supersnelle levering en vriendelijke terugkoppeling. Perfect!
 100. 5 out of 5
  Prima kabel, besteld en de volgende dag geleverd. Heb er nog een nodig voor de soundbar en die ga ik hier ook bestellen! Dik tevreden.
 101. 5 out of 5
  Goede levering en top kabel
 102. 5 out of 5
  Een aantal kabels aangeschaft bij RU connected, uitstekende kwaliteit, ben er zeer tevreden over. Perfecte service en zeer snelle levering. Top
 103. 5 out of 5
  Prima kabels! Geen drop-outs meer bij HDR beelden tussen PS4 en TV en chroma 4:2:2 en 4K Dolby Vision compatible (getest via een AppleTV 4K).
 104. 5 out of 5
  Ik kwam na het ophangen van mijn nieuwe 4K TV lengte te kort bij mijn oude HDMI kabel. Ik kocht deze dunne HDMI kabel vanwege de goede reviews. De 2,5 meter kabel kon ik makkelijk en netjes weg werken in de kabelgoot. Daarnaast is deze kabel ook geschikt voor 4K televisies en snel geleverd dus dat is ook mooi meegenomen. Ik ben er blij mee.
 105. 5 out of 5
  dunne hdmi kabel besteld voor mijn 4k tv en ben er zeer tevreden over. de kabel is degelijk en soepel en ook de kwaliteit is zeer goed. zeker een aanrader en de kabel was snel geleverd,zeker een aanrader om hier te bestellen !
 106. 5 out of 5
  De Digitale Coaxkabel voldoet geheel aan mijn verwachtingen, keurig netjes afgewerkt! Met Vriendelijk Groet, Peter
 107. 5 out of 5
  Ik heb een HDMI 2.1 8k-ultra high speed kabel nu aangesloten op mijn Samsung Suhd en Sony 4K speler ..nu buitengewoon scherp beeld , ben er erg blij mee ..bedankt
 108. 5 out of 5
  Bestelservice perfect. Volgende dag in huis. Pas heel kort in gebruik maar wat direct opvalt is de helderheid in geluid. Wel wennen omdat ik heel lang Monster kabels heb gehad die een heel donker gekleurd geluid gaven. Er zullen in het hogere prijssegment best wel nog betere kabels te krijgen zijn maar op het eerste gehoor zijn dit prima kabels.
 109. 5 out of 5
  Super kabel en service , men stuurde door fout bezorger eentje extra. Het luisteren zal ook wel goed gaan gezien alle reacties. Echte aanwinst audioland voor normale prijzen
 110. 5 out of 5
  Puike service! Kabels zijn van uitmuntende kwaliteit. Ik wist niet dat een kabel zo'n boost aan het geluid kon geven. Via een DAC aan mijn CD-speler streamde ik met gewone kabels met Spotify en kon geen verschil horen i.v.g. CD of Hi-Res streaming. Met deze kabel is wel degelijk een hoorbaar verschil tussen Spotify (dat uiteraard wel zeer net. blijft hoor), en CD of Hi-Res streaming. Geen verschil hoorbaar tussen bekabelde streaming Hi-Res (Qobuz) en CD die wordt afgespeeld. Super tevreden. RU Connected is een aanrader !!
 111. 5 out of 5
  1. De kabels zien er zeer degelijk uit. Met name de afwerking van de 'sleeve' geeft een luxe uitstraling en de kabel laat zich gemakkelijk installeren in een kabelgoot. 2. De afwerking van de stekker zelf is fijn omdat deze compact is t.o.v. mijn oude Monster Platinum kabel welke ook nog eens zeer stug waren en hierdoor ze een klein beetje zichtbaar waren aan de zijlant van de tv. Met de RU Connected kabels is dit absoluut niet het geval gelukkig. 3. De stekker zelf -waar ik zeer positief over ben- laat zich goed installeren. Je merkt dat de stekker zich goed vast grijpt in de connector van mijn LG C9 65 tv én de PS4Pro. Vast is vast zal ik maar zeggen. 4. Over de 120hz /VRR functie kan ik mij nog niet uitlaten helaas. Dat wordt nog even wachten tot de rand apparatuur zo ver is. Als laatste wil nog maals benadrukken dat ik zeer tevreden ben over de bestel procedure. Zeker omdat de kabel nog niet eens zichbaar in de webshop aanwezig is. Een snelle verzending met een goedeverpakking. Kortom. Bedankt voor de goede service en tot de volgende aankoop.
 112. 5 out of 5
  Met de platte V2 kabels heb ik nu twee problemen opgelost: - op de Xbox One X kan ik nu zonder allerlei instellingen te veranderen 3D blue ray films kijken op mijn LG TV - de Apple TV geeft geen willekeurige blackouts meer Fantastisch!
 113. 5 out of 5
  Prima kabel, soepel maar toch stevig. Werkt prima.
 114. 5 out of 5
  Ik heb diverse kabels besteld, o.a. de dunne HDMI kabel. Topkabel, soepel en een kabel die goed in de connector blijft zitten. Heel tevreden mee.
 115. 5 out of 5
  Prachtig solide kabel die zich als het ware vastzoog aan mijn Cambridge DAC. Blij dat ik voor deze oplossing koos ipv de overstap naar een digitale receiver te maken om mijn universele speler aan te sluiten. Ook de RUconnected RCA kabel aangeschaft.
 116. 5 out of 5
  Een hele tijd geleden al interesse getoond in de hdmi 2.1 kabel. Toen deze week het bericht kwam dat de kabel beschikbaar is heb ik er gelijk twee besteld. Die kwamen eerder deze week binnen en ik ben aangenaam verrast door de bouwkwaliteit maar vooral de goede prestaties voor beeld en geluid. Een mooi produkt voor een heel erg schappelijke prijs.
 117. 5 out of 5
  Niet 1 van de beste maar de beste hdmi kabel die ik ooit heb gehad ik zag gelijk het verschil toen ik ze aansloot beeld zo scherp en de kleuren werkelijk zo mooi niet normaal meer zekers een aanrader enorm zo onder de indruk van deze hdmi kabel echter wel een minpuntje de kabel is wel wat stug misschien voor later waneer een nieuw type word gemaakt dit te verhelpen...
 118. 5 out of 5
  Prima kabels, heb ze in gebruik op mijn nieuwe samsung Qled 90r tv. Werkt perfect op 4k! Connectors passen ook perfect en klemmen erg goed, zelfs beter dan mijn (veel te ) dure hi-end kabels. Voor mij geen andere hdmi kabels meer! Trouwens, de levering, om 23.00 uur besteld, de volgende ochtend om 11.30 uur afgeleverd! Prijs/kwaliteit is belachelijk goed !
 119. 5 out of 5
  Ik liet ongeveer een week geleden een bericht achter bij Ruconnect; ik had namelijk problemen met het Dolby Atmos geluid (het wegvallen van het geluid voor ca. 1 seconde, en dit herhaaldelijk) tijdens kijken naar streamingdiensten zoals Netflix. Ik had al de 4K dunne kabel van RUconnect in bezit, en dacht dat deze misschien niet de juiste was i.v.m. eARC. Al heel snel kreeg ik een reactie; ik mocht de kabel retourneren en de HDMI 2.1 uitproberen tegen een geringe meerprijs. De kabel is heel goed van kwaliteit, dat zie je; een stevige behuizing, maar toch voldoende flexibel. Helaas was hiermee het probleem niet opgelost, en zal het gezocht moeten worden in de software van de TV. Ik heb echter wel het gevoel dat het geluid beter klinkt. Wat mij vooral aanspreekt is het feit dat deze firma een persoonlijke benadering heeft, en bespaart op verpakking, reclame etc. want dat zit bij de bekende merken wel in de prijs! Hoe dan ook, deze kabel is de beste wat betreft de vereisten, en de beste qua prijs/kwaliteit.
 120. 5 out of 5
  Mooi afgewerkte HDMI kabel. Snelle levering en het belangrijkste, prima beeld en geluid! Voor de prijs hoef je het niet te laten!
 121. 5 out of 5
  Mooie afgewerkte platte hdmi kabel. Resultaat kan ik nog niet beoordelen.Snelle verzending ook per fietskoerier,dus lekker groen bezig.Voor een volgende aankoop kom ik zeker terug
 122. 5 out of 5
  Zeer netjes afgewerkte kabel. Heb deze aangesloten tussen mijn 4K blu-ray-speler en OLED tv. Deze combinatie geeft een prachtig beeld en geluid. Beter dan met een simpele kabel maar meer dan de paar tientjes voor deze kabel hoef je echt niet uit te geven. Goed bezig RU connected
 123. 5 out of 5
  Oke dan wil ik ze ook graag want ik heb Ziggo stop gezet al 3 jaar lang van storringen ligt ook aan die goedkope kabels die ze versturen ik word er zo gek van alles wil ik HDM kabel coax kabel en voor internet graag!!Ik hoop dat u mij verder kan helpen?
 124. 5 out of 5
  Wederom een bestelling gedaan en wederom vakkundig snel en prima service. Vorige keer ging het om HDMI kabels. deze keer om een coax. Ik had op woensdagavond voor Hemelvaartsdag besteld, kreeg al vrij snel info dat de bestelling ingepakt lag en klaar ter verzending was aangemeld inclusief de code. Vrijdag ( dus dag na Hemelvaart) al binnen. Keurig afgewerkte en degelijke kabel, prima kwaliteit. Complimenen nogmaals voor de kwaliteit, levering en servie
 125. 5 out of 5
  Prachtige kabel, de prijs zit em in het product, niet de verpakking, maar dit vind ik persoonlijk geruststellend. Kwaliteit van het product in handen is op en top. Huidig materiaal kan dit niet benutten, maar dit product heeft mijn vertrouwen in dit bedrijf en haar producten ondersteund. Ik zal een blijvende, blije koper zijn bij RU Connected.
 126. 5 out of 5
  Het was mijn eerste keer in contact met RU Connected, en ik ben zeer positief. Alle vragen werden altijd vlotjes, correct en volledig beantwoord op een vriendelijke manier. Er werd ook advies gegeven om mij te helpen in mijn aankoop. Uiteindelijk mijn aankoop geplaatst, de nieuwe 8K 45gbps HDMI 2.1 kabels. 2 x 2 meter. Na bestelling en betaling krijg je vlotjes een foto binnen dat de kabels klaar liggen voor vertrek. Daarna volgde een vlotte levering door Bpost. Het Pakketje: The Good & The Bad. Laat ons beginnen met het mindere. De verpakking is een simpel plastieken zakje. Nu begreep ik dat RU Connected net op deze vlakken bespaart om een degelijke kwaliteit te kunnen bieden tegen een normale prijs. Een stevige kartonnen verpakking of papier / kartonnen zakje met RU connected logo op had in mijn ogen wel een wereld van verschil gemaakt in de eerste ervaring kleine tip. The Good: Maar dan heb je de kabel vast. Wat een afwerking niveau, echt top. Van de aluminium case body connector tot de gold-plated connectors, tot de kabel + shielding. Alles voelt aan als top kwaliteit. De kopjes zelf zijn niet te groot naar mijn mening. Ook de afwerking door het voorzien van grip langs de zijkant van deze kopjes. Er is duidelijk ook aan de details gedacht. De kabels zelf voelen stug aan, maar ik had geen enkel probleem om deze met 2 door de wachtbuis in de muur te halen. Bij het inpluggen in een toestel blijven de kopjes direct goed vast op hun plaats, zelf na wat spanning op de kabel te steken om alles goed aangesloten te krijgen. Ook de verbinding van het kopje met de kabel ziet er zeer degelijk en stevig uit dus kan volgens mij wel wat spanning aan. Het geluid en beeld wat via de kabels doorgegeven wordt is ook gewoon prachtig. Scherp, duidelijk, popping colors… Dit zal natuurlijk ook wel aan de tv zelf liggen ( OLED ) Ik ben dus zeer tevreden met deze aankoop en zal zeker RU connected overwegen voor toekomstige aankopen.
 127. 5 out of 5
  Ik heb de 2.1 kabel uitgeprobeerd op Tim Burton's Peculiar Children film. De duidelijkheid van het beeld ging vooruit, ten opzichte van de goedkope 4K kabel, maar de kleurverzadiging was te anders, niet af. Ik besloot te kijken naar de beeldmodus en ging van Standaard naar Cinema Home. En ik heb de helderheid en de kleurverzadiging gefinetuned. Punt is als je meer informatie hebt kun je ook beter finetunen. Of zo interpreteer ik het. Het eindresultaat was mooi. Ik heb het idee bij 4K films dat het een beetje een fauvistisch schilderij wordt. Na het scherm af te regelen werd het een mooi schilderij. De kabel is rond en niet plat, dat was nieuw voor jullie. En 2.1 is gemaakt voor 8K en Tim Burton heeft niet eens Dolby Vision, waar u het voor had aanbevolen. Maar ik ben blij met de goede 8K kabel. Is het suf om overgekwalificeerde kabels te gebruiken? Dat weet ik niet. Ik kijk 4K Dolby Vision van Netflix met een Cat7 kabel, men zegt het is ook een overgekwalificeerde kabel. Voor mijn hifi gebruik ik massief zilver als interlink, dan wil ik ook voor digitaal signaal niet ondergekwalificeerde rommel. En het is leuk te weten dat mensen nadenken over het transport van digitaal signaal. Ik snap niet wat mensen allemaal uitvinden, maar ik ben wel te spreken over mijn nieuwe beeld informatie. De kwaliteit van het geluid van de kabel kan je niet wegen over de luidsprekers van de televisie, omdat die zoizo niet goed zijn. Succes met het in de markt zetten van de nieuwe 8K kabel
 128. 5 out of 5
  Deze week heb ik de HDMI 2.1 kabel ontvangen. Het was geen platte kabel echter een ronde kabel. (Helemaal geen probleem). De kabel ziet er goed uit. Solide, professionele uitstraling en gelukkig neutraal van kleur en geen gillende kleuren. Wat ik persoonlijk wel zou vinden passen bij deze hoge kwaliteit kabel is een wat dikkere uitvoering. Deze is vrij dun voor zo'n hoge kwaliteit. Maar dat is mijn mening. Inmiddels een aantal testdagen gehad. Of anders gezegd, luisterdagen. Er is verschil. Zeker! Het geluid dat aangestuurd wordt van de TV ( Philips 55PUS7304 naar de Bluesound soundbar 2i) (uitgebreid met Bluesound subwoofer en 2 Pulse Flex2i voor het surround effect) is kristal helder. Kleinere details worden opmerkelijk duidelijker hoorbaar. Glas klinkt als glas en een schroefje hoor je letterlijk vallen om het zomaar te zeggen. Grote klasse. Wat betreft de opstelling hier betreft blijft het jammer dat Philips achter blijft mbt aansluitingen zoals HDMI 2.1. LG is daar veel resoluter in. Het echte ongecomprimeerde signaal (meerkanaals Bypass) is niet te gebruiken omdat dit niet door de TV ondersteund wordt. Blijft over om meerkanaals gecomprimeerd te selecteren.
 129. 5 out of 5
  Mooie dunne en dus soepele kabel. Maar nog veel belangrijker is, is dat dit de eerste hdmi kabels zijn die fatsoenlijk in de connector blijven zitten. Alle tot dus ver door mij gebruikte kabels, zelfs hele dure, zitten nooit echt lekker vast. Een keer schuiven met je apparatuur en je hebt slechte verbinding, mede doordat de stekker eigenlijk te zwaar zijn t o v het gedeelte wat in de connector gaat. Top spul, kan het nu al iedereen aan raden en heb ze net vandaag binnen. Had eigenlijk een kabel te weinig besteld, deze gelijk maar weer besteld, kan ik morgen mooi alles bundelen.(was de horizonbox vergeten)
 130. 5 out of 5
  Prachtige kabel en perfecte kwaliteit. De levering is ook super snel en dat jullie een foto sturen dat jullie het product aan het inpakken zijn is een kleine persoonlijke touch die heel erg wordt gewaardeerd! Thanks RU-C en tot de volgende bestelling!
 131. 5 out of 5
  Uitstekende, mooie afgewerkte UHD kabel en super snelle bezorging!
 132. 5 out of 5
  Supper snelle bezorging. Ik had al de 1 meter variant gekocht maar had er nog een nodig die langer was. Top weer.
 133. 5 out of 5
  Ik had al vaak problemen met automatisch inschakelen van het geluid over de arc HDMI connectie tussen mijn philips OLED tv en de Heos soundbar. Want wilde gewoon geen geluid over de soundbar geven, dan weer wel, dan weer niet.. Was eigenlijk overtuigd dat het aan een een van de twee apparaten lag. Maar wie niet waagt, die niet wint dacht ik. Deze kabel heeft alle problemen opgelost. Hulde! Wat een geweldige kabels leveren jullie! Deze platte v2 variant is wel wat stug, ik zou de volgende keer de dunne kiezen wellicht, maar wat ben ik hier blij mee! Ze zijn gewoon écht GOED, geld meer dan waard.
 134. 5 out of 5
  Ben een absolute fan van dit bedrijf!!! mijn hobby is dure buizenversterkers en upgraden! Heb dus vele te dure kabels gekocht die meer beloofde dan toevoegde. een zeer dure les! Ru kabels doen wat ze beloven .Klasse !geen gebakken lucht!
 135. 5 out of 5
  Het oog wil ook wat, zeggen ze wel,eens , nou ..deze dig.coax kabel ziet er super mooi, en degelijk uit, En als het geluid dan ook super is .. wat wil,je dan nog meer .. snelle levering en vriendelijk personeel.
 136. 5 out of 5
  Kwaliteit is super en snel geleverd
 137. 5 out of 5
  Kwaliteit is super en snel geleverd
 138. 5 out of 5
  Snelle levering en mooie kwaliteit. Martin
 139. 5 out of 5
  Prima kwaliteit heel tevreden mooi helder geluid en elke dag wordt het geluid beter al mijn kabels vervangen door contected beslist een aanrader
 140. 5 out of 5
  Heb 6 meter luidsprekerkabel aangeschaft. Heb ze eerst bi wiring aangesloten, maar dat gaf voor mij niet het gewenste resultaat. Toen single wired aangesloten dat klonk al beter. Heb toen de metalen jumpers vervangen, en zelf jumpers gemaakt van de kabel. Dat gaf echt een geluidsverbetering, meer spreiding dynamiek en detail aanwezig. Hele goede luidspreker kabels. Snelle bezorging van alle kabels.
 141. 5 out of 5
  Ik ben zeer tevreden over de platte hdmi v2 kabel,ik vindt hem beter dan de dunne hdmi.. Hoe kan dat? Perfect beeld en geluid,echt super. Ook de service is super en de snelle verwerking. Ga zo door. Wellicht een antennekabel in de toekomst? M.v.g. van John.
 142. 5 out of 5
  Ben, Heb 6 meter luidsprekerkabel aangeschaft. Heb ze eerst bi wiring aangesloten, maar dat gaf voor mij niet het gewenste resultaat. Toen single wired aangesloten dat klonk al beter. Heb toen de metalen jumpers vervangen, en zelf jumpers gemaakt van de kabel. Dat gaf echt een geluidsverbetering, meer spreiding dynamiek en detail aanwezig. Hele goede luidspreker kabels. Snelle bezorging van alle kabels. Ruben, Misschien voor de toekomst. De luidsprekerkabels compleet af te monteren. Bi wired als single wired.?? Kunnen mensen zelf de keuze maken.
 143. 5 out of 5
  Ben, 3 dunne HDMI kabels aangeschaft. Storingvrij tv kijken, mooie details en kleuren, geluid is ook van een prima kwaliteit. Heb de kabel ook aangesloten via mijn Blue Ray speler prachtig beeld en geluid. Kortom, voor het geld, hele goede, kwaliteit kabels. Aanbeveling om ze te kopen.
 144. 5 out of 5
  Goede degelijke kwaliteit audio kabels, ze zijn goedkoper en klinken beter dan m'n audioquest kabels die ik voorheen in m'n systeem had. Het enige wat ik nog mis in het assortiment aan kabels zijn een power kabel en een rca naar 3.5mm jack
 145. 5 out of 5
  Digitale coax kabel gekocht voor mijn NAD-set/subwoofer. Zeer snel geleverd. De kabel ziet er goed uit en is kwa geluid volledig ruisvrij. Heel blij mee
 146. 5 out of 5
  Supper snelle levering. Kabel is van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.
 147. 5 out of 5
  Mooi afgewerkte kabel, doet wat een HDMI kabel moet doen. Dunne kabel kan mooi en soepel verwerkt worden in gootje en uitsparingen van tv en beugels. Prijzig, maar niet echt duurder dan generieke B merken. Snelle levering, efficiënt verpakt. Je hoeft er (gelukkig) niet voor thuis te blijven met brievenbus verpakking. Alleen jammer dat deze mooie dunne kabel niet leverbaar is in max. 2,5 meter en niet in 3 of 5 meter lengte.
 148. 5 out of 5
  10m kabel gekocht, volgende dag binnen. Behuizing eraf geschroefd, ging daarna prima door een 3/4 buis met 90° bocht. Werkt perfect! Veel beter dan HDMI over CAT 6. Beamer is 1080P dus geen ervaring met hogere resolutie.
 149. 4 out of 5
  Gertjan Een prima kabel voor een goede prijs en snel geleverd. Ik heb hem tussen een Nakamichi casettedeck gezet en een Buizenversterker. Nog even inspelen
 150. 5 out of 5
  Super mooie hdmi kabel . En merkbaar verschil tussen de kabel die ik voorheen had. Voor een hele mooie prijs
 151. 5 out of 5
  geweldige kwaliteit kabel
 152. 5 out of 5
  Zeer goede en snelle service en ben heel tevreden van de kwaliteit van de UHD 4K HDMI KABEL
 153. 5 out of 5
  Top kabel ,zo moet een kwaliteitskabel zijn ,heel blij mee. Voor kabels alleen nog Ruconnected bedankt
 154. 5 out of 5
  Voor degene die niet goed oplet: de RCA kabel met een lengte van 1 meter is weer op voorraad! Koop snel, want dan is je muziekinstallatie helemaal top én up to date!
 155. 5 out of 5
  Rene ik ben zeer tevreden over ru connected hdmi kabel ik heb er momenteel 3 ingebruik en ik zal altijd deze kabels aanbevelen
 156. 5 out of 5
  De optische kabel had ik thuis nog niet in gebruik, nu dus wel. Kabel voelt stevig aan en geluid is ook perfect.
 157. 5 out of 5
  Drie dunne HDMI kabels besteld op zondagavond en de volgende dag al geleverd! De kabel is goed afgewerkt en het beeld is perfect.
 158. 5 out of 5
  Kabel was snel geleverd, een dunne en flexibele kabel en de afwerking is stevig en mooi een aanrader.
 159. 5 out of 5
  Prima kabels , uitstekende service.Zeker een aanrader
 160. 5 out of 5
  Snelle service en de kabel is van erg goede kwaliteit. Aanrader!
 161. 5 out of 5
  Duidelijke informatie op de website. Bestelling de volgende dag al geleverd ondanks de lastige tijd waar we in zitten. De bestelde optische kabel is van zeer degelijke kwaliteit. De stekkers zitten goed vast in de apparaten. Dit komt het gewenste geluid zeker ten goede.
 162. 5 out of 5
  Top kabel, op mijn sansui sr-222 + TC750.. klinkt heel goed. Vooral de niet al te strakke baslijnren komen er goed uit.
 163. 5 out of 5
  2 HDMI kabels besteld, helaas door een fout bij de koerier 3 dagen later aangekomen dan eerst vermeld. Verder prima kabels geen poespas in de doos gewoon de kabels in een normale doos. Zeker voor de meer duurdere apparatuur een aanrader.
 164. 5 out of 5
  Kabel kwam snel, was keurig verpakt en is perfect. Veel waar voor het geld, vind ik. Een duidelijke verbetering ten opzichte van de standaard Ziggo kabel die ik had. Dank!
 165. 5 out of 5
  Wat een mooie kabel is dit. Snel geleverd en werkt perfect. Ziet er ook mooi uit, straalt klasse uit. Erg blij mee.
 166. 5 out of 5
  Dunne HDMI kabels besteld voor mijn dvd speler en mijn KPN kastje naar de televisie. Ze waren snel bezorgd en functioneren meer dan goed.
 167. 5 out of 5
  Digitale coax kabel gekocht voor mijn nieuwe NAD-set. Mooi afgemonteerde degelijke kabel, oogt zeer professioneel. Volledig ruisvrije geluidskwaliteit, vol details. Aanbevolen! Oh ja, snelle bezorging.
 168. 5 out of 5
  Na nieuwe indeling van huiskamer was mijn oude luidsprekerkabel te kort. Na goede ervaringen met de andere kabels van RUconnected, besloten deze luidsprekerkabel aan te schaffen. Aangesloten tussen mijn Van Medevoort eindversterker en mijn "oude" Binaural Research luidsprekers. Na twee dagen inspelen vind ik de kabels zeker niet minder dan mijn oude Audioquest kabels (die 8 maal duurder zijn). Heldere stemmen, veel dynamiek in het midden en een schitterende klankkleur. Als referentie heb ik het nummer 'Burning down the house' van de LP 'Speaking Tongues' van The Talking Heads gebruikt. Kabel is een absolute aanrader
 169. 5 out of 5
  Uitstekende service en mooie producten. Tot de volgende keer!
 170. 5 out of 5
  Ik hoorde al veel goeds over deze V2 kabels, ik heb ze besteld en ze vervangen voor mijn veel duurdere HDMI (van den hull) kabels. Ik stond er echt van te kijken wat een ongelofelijke mooie kleuren en nog veel scherper beeld op mijn nieuwe QLED tv
 171. 5 out of 5
  Optische kabel voor verbinding tussen Smart TV en Bose besteld. Plug & play, super eenvoudig. Solide kabel, degelijk, stevig, maar toch voldoende flexibel. Zeker een aanrader.
 172. 5 out of 5
  Super service!! En de kabel werkt naar behoren. Kopen. Kopen. Kopen.
 173. 5 out of 5
  Er is een bottleneck tussen mijn nieuwe 4K TV, Ziggo NEXT, en de HK receiver. Ik heb de situatie aan RU Connected uitgelegd en ik werd aangeraden om de platte kabels te halen. Omdat it krap zit met ruimte in de muur heb ik toch gekozen voor de dunne kabels. Helaas is de bottleneck niet verholpen, echter het beeld kwaliteit en het geluid is exponentieel verbetered. Kabels zijn stevig en toch flexibel. 5.1 systeem komt echt tot zijn recht. zuiver geluid. Door deze kabels heb ik instellingen in de ziggo NEXT kunnen veranderen dat ik voorheen niet kon. Prijs kwaliteit - SUPER!! AANRADER!
 174. 5 out of 5
  Supersnelle levering. Heb (wederom) voor RU connected gekozen, omdat ze naar mijn mening echt goeie kabels leveren en als er dan een keer probleem is (wat zelfs de beste kan overkomen), wordt er goed en fair mee om gegaan. Nu weer voor de V2 gegaan, omdat ik merk dat 4K doorgave veel meer van een kabel vraagt dan 1080. Wat ook leuk is om te merken, is dat de eigenaar gewoon kennis van zaken heeft. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt.
 175. 5 out of 5
  2e bestelling van 2 dunne HDMI 4K kabels. Wederom alles vlekkeloos verlopen en 100% tevreden. Tot de volgende bestelling!
 176. 5 out of 5
  Na aanschaf 4K TV hier 2 4K dunne HDMI kabels besteld. Alles perfect geregeld, van aankoop tot ontvangst. Als je de kabels eenmaal in handen hebt voel je de kwaliteit. 100% tevreden, ga er gelijk nog een aantal bestellen.
 177. 4 out of 5
  Netjes, snel en servicegericht. De kabel ziet er solide en stevig uit. Ik ben happy raad iedereen aan online bij RU Connected te bestellen.
 178. 5 out of 5
  Prima, flexibele kabel werkt perfect, mooi beeld en geluid
 179. 5 out of 5
  Dit is mijn eerste 4k HDMI kabel, dus geen vergelijking. Snelle service en de kabel ziet er goed uit. Bedankt!
 180. 5 out of 5
  Zeer tevreden over deze optische kabel. Ziet er betrouwbaar uit. Snel bezorgd.
 181. 5 out of 5
  Uitstekende high speed HDMI kabel. Ik had last van haperend beeld en geluid van mijn 4K TV. Opnieuw opstarten van glasvezelbox, modem en TV ontvanger hielp niet. Toen toch maar de HDMI kabel tussen ontvanger en TV vervangen door deze platte HDMI kabel V2 van RU connected. Sindsdien geniet ik van perfect beeld en geluid. Overigens was de vorige kabel ook een high speed HDMI van een bekend merk. Zeer tevreden met mijn aankoop.
 182. 5 out of 5
  Eerst 1x voor kids deze mooi afgewerkte kabel besteld voor aansluiting PS pro aan 4K Panasonic om uit te proberen. Kids vroegen of ik instellingen aangepast had ivm meer diepte en snellere overdracht. Hierna de Audioquest kabel er weer tussen gezet. Inderdaad een verschil in voordeel van de RUconnect kabel. Hierop alle HDMI kabels, in verschillende lengten in huis vervangen voor deze mooie kabel. Ook de 4K XBOX en Nintendo Switch op 4K Gamemonitor maakt zichtbaar verschil. Had niet gedacht dat het verschil in diverse HDMI kabels zo zou schelen. Compliment voor RUconnect met een mooi degelijk en goed betaalbaar product. (nu nog XLR kabels, ben ik helemaal blij!)
 183. 5 out of 5
  Nu alweer wat jaren zeer tevreden met RUconnected audio kabels. Recentelijk m'n zilveren phonokabel ook door een RU kabels vervangen. Toch ook weer hier merkbaar verschil. Lijkt op meer bandbreedte in geluid. Dik tevreden. Ook service en levering in corona tijd, 1 dagje vertraging i.v.m. lage bezetting fietskoerier.
 184. 5 out of 5
  Ik had al enkele V2 kabels voor mijn TV etc., nu voor een beeldscherm een originele besteld. Zoals altijd een soepele en heel nette orderafhandeling, en een heel mooi product.
 185. 5 out of 5
  Uitstekende betaalbare kwaliteitskabels. Wat een verbetering t.o.v. mijn oude kabels! Je hoort duidelijk verschil. Prima snelle levering ook van RU connected. Had al eerder besteld en ben wederom dik tevreden. Dank. Keep it up!
 186. 5 out of 5
  Deze kabels gekocht voor mijn philips oled 4k Tv het beeld van de tv haperde/storingen met andere kabels die ook goed zouden zijn!! Nu een perfect beeld, ook gelijk de soundbar maar voorzien. Voor mij geen andere meer... super tevreden,5 sterren!!
 187. 4 out of 5
  Geweldige kabel , mooi gemaakt net als de hdmi kabels van Ru-connect. Super snel verzonden, alles gaat via email, t/m track en trace. Met de kabels een veel helderder geluid, aanrader!.
 188. 5 out of 5
  Reeds een aantal jaren gebruik gemaakt van de RU platte HDMI kabels , nu mijn installatie aangepast en tot groot genoegen de dunne HDMI kabels ingezet. Doen deze hetzelfde als mijn " oude " set, dan ben ( en blijf ) ik zeer tevreden. Top materiaal zonder no nonsens verhalen.
 189. 5 out of 5
  Mijn vorige HDMI kabel was van een gerenommeerd bedrijf maar toch had ik nu en dan wat jutter in het beeld. Dat alleen maar met UHD films op mijn Oled TV, normale HD films geen probleem. Nu met de V2 kabel helemaal geen last meer van in UHD films. Top afgewerkte kabel met een uitstekend beeld, geluid en een leuke prijs.
 190. 5 out of 5
  Prima service en levering.
 191. 5 out of 5
  Super kabel ... de 15m variant. Stuurt in mijn opnamestudio mijn 4K scherm aan vanuit een oude MacPro 5,1 ... werkt perfect. Een aanrader ...
 192. 5 out of 5
  Goede service en prima kwaliteit van de geleverde kabels. Heb geen dure speakers en ook geen dure versterker/ cdspeler. Maar heb toch het gevoel dat het geluid is verbeterd. Kabels werden na bestelling snel geleverd.. Ook werd ik vrij snel teruggebeld om info te geven.. Dus ik beveel zeker de site en de kabels aan van RU connected. En nu dus volop genieten van de muziek..
 193. 5 out of 5
  Net afgewerkte kabel met goede kwaliteit
 194. 5 out of 5
  De service van het team en kwaliteit van de kabels. Wat een verbetering en wat een verschil in beeld en geluid! Geweldig! Een aanrader voor iedereen die UHD wilt zien zoals het bedoeld is!
 195. 5 out of 5
  Afgelopen zondag weer deze kabel besteld in de lengte van 2 meter en maandagochtend is deze al binnengekomen . De iets te korte kabel die ik vorige week had besteld gebruikt voor een ander apparaat, dus ook die is nuttig gebruikt. Al mijn HDMI kabels en tevens de interlinks van de stereoapparatuur ondertussen van RU-Connected. Zeer tevreden met deze hoogwaardige kabels.
 196. 5 out of 5
  Op zoek naar een 8 meter HDMI kabel voor tussen mijn Sony UBP-X800 M2 en mijn Sony A1 65" OLED televisie kwam ik RU Connected tegen. Heb gekozen voor de 10 meter optische HDMI kabel V2. Deze is directioneel dus opletten bij het aansluiten. Na het bestellen kreeg ik hier van RU connected nog een aparte mail over. Maandag besteld, en dinsdag begin van de avond volgens planning afgeleverd door een fietskoerier - op de drempel neergezet vanwege Corona. Keurige kabel, ingepakt in doos, behoorlijk dun door de glaskabel. De rol van 10 meter zat keurig vast met 4 mini-klittenbandjes. Als je de connector in de uhd-speler schuift voel je dat ie goed gemaakt is: geen speling maar ook niet te stroef. De kabel is behoorlijk soepel , je wilt alleen geen te scherpe bochten omdat het glasvezel is. En daarna direct uitgeprobeerd met Joker 4K: echt perfect beeld! Vlijmscherp, veel contrast, echte diepte etc etc. En dat alles voor een nette prijs.
 197. 5 out of 5
  Prijs kwaliteit verhouding van de dunne kabels zijn uitstekend. Gebruik deze kabels in mijn slaapkamer setup In mijn woonkamer maakte ik al gebruik van de originele platte HDMI kabels die ook een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben.
 198. 5 out of 5
  Snelle levering en perfecte platte 4k HDMI kabel! De prijs voor zo'n topkabel is ook prima.
 199. 5 out of 5
  Fijn afgewerkte kabel (kan misschien in sommige gevallen wat stug zijn). Verder snelle en correcte service van het bedrijf!
 200. 5 out of 5
  Prima optische kabel, fantastisch geluid en een snelle en prima levering en service. Tot de volgende keer.
 201. 5 out of 5
  Na een toslink kabel, een coaxkabel voor de streamer etc. nu ook een dubbele set RCA kabels voor mijn bandrecorder aangeschaft. Bij opnemen en afspelen geeft dit een goed hoorbare kwaliteitsverbetering. Prima kabels dus en de achterkant van mijn versterker ziet er ook nog strak uit met al die kabels van ruconnected ;-). Top in alle opzichten.
 202. 5 out of 5
  Mooi afgewerkte kabel voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kabel is op dit moment aangesloten tussen AVM A3ng versterker en een Philips CD 850 MKII. Mooi en gedetailleerd geluid.
 203. 5 out of 5
  Zeer snelle levering en bestelling binnen 24 uur ontvangen! Hoge fysieke kwaliteit kabel en meer dan tevreden over het geluid dat wordt doorgegeven naar mijn speakers.
 204. 5 out of 5
  Prima service! Rond 23:00 uur besteld en de volgende dag al om 11:00 uur binnen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Echt top! Kunnen veel bedrijven wat van leren. De kabels zelf zien er zeer degelijk uit. Kwalitatief hoogwaardig en daardoor zal ik zeker mijn overige kabels gaan vervangen door RU connected kabels.
 205. 5 out of 5
  Kabel binnen 36 uur na bestelling binnen. Zee degelijke kwaliteit verbindingen en prima beeld en geluid kwaliteit. Kabel is niet goedkoop maar staat in verhouding met geleverd product. Ook service door RU is top!
 206. 5 out of 5
  Bestelling was zeer snel binnen. Kwaliteit van de kabel ziet er heel goed uit. Kabel laat zich gemakkelijk strippen. Nu maar eens de kabels goed gaan inspelen.
 207. 5 out of 5
  Ondanks de Corona-crisis de volgende dag geleverd. Mooie kabel, connectoren zijn top. Klittenbandjes komen goed van pas
 208. 5 out of 5
  Voor het geld een zeer goede kabel, netjes afgewerkt en klankmatig voor dit geld zeer fraai, kan altijd beter maar dan hebben we het al gauw over een kabel van meer dan 150 euro en het verschil is dan nog minimaal! Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon erg goed.
 209. 5 out of 5
  Voor het geld een zeer goede kabel, netjes afgewerkt en klankmatig voor dit geld zeer fraai, kan altijd beter maar dan hebben we het al gauw over een kabel van meer dan 150 euro en het verschil is dan nog minimaal! Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon erg goed.
 210. 5 out of 5
  Zeer mooie afgewerkte kabel. Beeld is ook erg goed met deze kabel. Helaas de kabel van 1,5 meter besteld en die is voor het mooie toch net iets te kort in verband met de stugheid van de kabel. Volgende bestelling wordt een 2 meter kabel van dit zelfde mooie product.
 211. 5 out of 5
  Heb tijdens de bestelling zelf zitten klungelen en fouten gemaakt maar dit werd zeer snel opgelost na contact met de klantenservice, super opgelost. Ook de kabel bevalt uitstekend, netjes afgewerkt maar nog belangrijker prima beeld en geluid. Kan het dus van harte aanraden.
 212. 5 out of 5
  weeral een perfecte kabel voor tussen de integral2 en de avr. zoals altijd top en snelle levering.. topkwaliteit.
 213. 5 out of 5
  Duidelijk beter beeldkwaliteit met deze dunne HDMI kabel. Dus goede koop.
 214. 5 out of 5
  Ik heb deze dunne HDMI kabel gekocht omdat ik na aanschaf van een Apple TV 4K last had van drop-outs van het geluid (via Samsung TV op Sonos Playbar). Mijn huidige HDMI kabel was van de MediaMarkt geschikt voor 4K, dus ik dacht eigenlijk niet dat het daar aan kon liggen. Maar met deze nieuwe kabel heb ik tot nu toe niet een keer meer last gehad van drop-outs. De kabel is bovendien erg dun en flexibel, nog veel dunner dan die ik had. Verzending is snel en leuk dat dat per fietskoerier gaat. Kortom, heel tevreden.
 215. 5 out of 5
  De RCA kabels zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een uitstekende kwaliteit voor signaaloverdracht. In tegenstelling met mijn oudere standaard kabels ben ik nu verlost van een brom die ik waarnam bij een hoog volume. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
 216. 5 out of 5
  Ik gebruik de 15M lange kabel om verschillende bronnen met mijn JVC DLA X5900BE projector te verbinden. Geen enkel kwaliteitsverlies over deze toch lange afstand. Super heldere en mooie kleuren. Opvallend goede zwarttinten. Verder is de kabel lekker dun en flexibel en zo in mijn geval makkelijk door de kruipruimte te trekken. Nu we door de Corona maatregelen wat meer aan huis gebonden zijn is het toch heerlijk daar de spullen goed op orde te hebben. Verder belangrijk om te noemen is de uitstekende service die ik kreeg na een probleempje met een andere RU Connected kabel. Ongekend!
 217. 5 out of 5
  Prima service. m Mooie kwaliteit kabel, en in tegenspraak met alle 'kenners', het maakt echt behoorlijk verschil. in het hoog meer open en over het algemeen meer dynamiek. Niet groots veel, maar echt hoorbaar en het geld waard.
 218. 5 out of 5
  Prima klinkende kabel voor een bescheiden prijs. Naast Audioquest vooral deze kabels in gebruik. Wel graag de 1m variant snel leverbaar maken. Ook een grotere keuze in lengtes (0,80m. 1,20m 1,5m) zou fijn zijn. Verder prima en snelle levering. Jan
 219. 5 out of 5
  Prima kabel die zorgt voor een beter geluid, bassen zijn strakker , meer gedefinieerd en geluid klinkt ruimtelijker. Kabel is ook goed verwerkbaar, ondanks formaat heel soepel. Een aanrader. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Snelheid van bezorgen is ongeëvenaard!.
 220. 5 out of 5
  Lange HDMI kabel (5m.). Kabel + aansluitingen zeer stevig en geen signaalverlies. Gebruik Samsung 4k TV nu als 2e scherm bij flightsimulator (X-Plane 11) op m'n Dell XPS. Weergaloos beeld zonder verlies van framerate! Ben er heel content mee en kan deze kabel zeer aanbevelen. Je krijgt echt een uitstekende kwaliteit voor je geld. Als ik ooit weer kabels nodig heb, weet ik waar ik moet zijn.
 221. 5 out of 5
  Uitstekende kabel en supersnel geleverd. Je ziet het niet alleen aan de kabel maar ook duidelijk meer detail te horen. Een aanrader zonder meer. En dat voor die prijs!
 222. 4 out of 5
  Goede kabel met prima kwaliteit . Tevreden met het geluid De bezorging ging ook snel
 223. 5 out of 5
  Kabel doet wat hij moet doen. Ik heb deze gekocht ter vervanging van de originele platte waarvan de connector kapot was gegaan (geen RUconnected probleem). De dunne kabel is veel beter weg te werken. Een kleine opmerking: "voor 23:59 besteld, morgen in huis" werkt niet als je op zaterdag bestelt.
 224. 5 out of 5
  Na vele beoordelingen te hebben gelezen heb ik 2 van deze kabels besteld in oktober 2019. Inmiddels een aantal maanden verder heb ik de kabels goed kunnen testen. Het zijn echt zeer , zeer goede kabels. Beeldkwaliteit is nu nog vele malen beter geworden en ook het geluid over de hdmi kabel is geweldig. Kortom in de komende tijd ga ik al mijn kabels vervangen door kabels van RU Connected. Buiten de kabels om is ook de verzending en de service geweldig. Voor mij geen andere meer.
 225. 5 out of 5
  Zoals gewoonlijk uitstekende kabels van ruconnected. Had al de HDMI-kabels van dit merk tot volle tevredenheid. Nu 2 x 3m Digitale coax aangeschaft om mijn NAD C368 aan mijn Yamaha ns-sw700 sub aan te sluiten. Wederom fantastische kabels voor een redelijke prijs.
 226. 5 out of 5
  Ook nu weer zeer tevreden met deze kabel, geplaatst tussen subwoofer en versterker van Teufel. Ziet er allemaal solide en ook nog eens mooi uit. Was al om toen ik enkele jaren geleden paar hdmi kabels had afgenomen. Prijs kwaliteit meer dan ok 🙂
 227. 4 out of 5
  Het is een heel mooie en goede kabel. Ik heb hem niet gekocht voor de beeldkwaliteit, maar omdat de verbinding tussen de Lenovo Ideapad 520-15IKBR 81BF008NMH en een aparte monitor steeds uitvalt bij alle geteste hdmi kabels. Het probleem ligt duidelijk bij de hdmi uitgang van de Lenovo, maar ik had stille hoop dat het bij de best mogelijke hdmi kabel toch nog goed zou komen. De gekochte kabel is inderdaad beter, maar je moet er niet aanzitten, want dan valt het beeld even weg, om daarna meestal weer terug te komen. Bij 2 kleine netbooks heb ik hetzelfde probleem met een hdmi-vga adapter (ander merk). De contacten op de computer zijn zo slecht, dat ik meestal geen beeld krijg. Op de tv of monitor heb ik nooit problemen, maar sommige computers hebben dus een heel slechte hdmi uitgang.
 228. 5 out of 5
  solide kwaliteit, zeer goed geluid! Zijn wel wat stug, maar dat hoeft geen probleem te zijn.
 229. 5 out of 5
  Binnen 1 dag in huis. Degelijk, met een stevige aansluiting. Doet z'n werk zoals het behoort. Kwaliteit, en dat zie je en dat hoor je. Een volgende bestelling volgt zeer zeker.
 230. 5 out of 5
  Dit is mijn derde kabel van RU Connected. Mooie en goed afgewerkte kwaliteit. Daadwerkelijk beter in geluidskwaliteit dan de (soms duurdere) kabels die ik had. Stekkers pluggen goed in het apparaat, dus geen wiebelige connectie. Top!
 231. 5 out of 5
  Geweldige dunne 4K HDMI kabel.( ook qua soepelheid) Qualitatief en prijstechnisch niet te overtreffen, Zou niet weten wat n kabel 5x deze prijs beter zou kunnen weergeven. Voldoet 100%
 232. 5 out of 5
  Prima kabel (was niet mijn eerste bestelling). Gebruik de kabels voor mijn 4K thuisbioscoop en prima resultaat. Snelle levering kortom uiterst tevreden van begin tot het eind.
 233. 5 out of 5
  Ik heb deze speakerkabels vervangen voor mijn oude Monster Z1 kabels, en moet zeggen het klinkt fantasties. Ook de prijs is erg scherp. Mijn audio heeft hierdoor een echte upgrade gekregen. Voorgaande reviews zeggen genoeg.
 234. 5 out of 5
  Prima bedrijf met prima kwaliteit kabels. Netjes en snel verstuurd. zeker een aanrader als je echt kwaliteits kabels voor je apparaten zoekt.
 235. 5 out of 5
  Ik had eerder een platte HDMI kabel wat een crime was om weg te werken. Nieuwe TV (4K) en gelijk 2 nieuwe platte kabels besteld. In de avond de bestelling gedacht en onwaarschijnlijk werden deze de volgende dag al afgeleverd. Super en direct aangesloten op Home cinema en TV. Ik ben erg tevreden en als ik weer iets nodig heb dan kom ik hier zeker weer terug
 236. 5 out of 5
  zeer goede kabels had hier voor alleen maar storingen gehad nu met deze kabels heb ik nergens meer last van. ook de kabel voelt zeer stevig aan en de conectors zijn zeer stevig
 237. 5 out of 5
  Mijn Monster optische kabel begon wat kuren te vertonen. Ben even gaan googlen en kwam terecht bij RU connected en zag dat ze prachtig afgewerkte kabels verkochten. Maar in mijn geval ging het om de geluidskwaliteit. (verbinding tussen Bluesound Vault en connectbox van draadloze Dynaudio speakers). Het was inmiddels 23.45 uur en heb de optische kabel van 19.95 besteld.Toen ik uit werk kwam lag de kabel keurig verpakt als brievenbuspakket op de mat. Gelijk opengemaakt en aangesloten.Vanaf dat moment was het genieten van de sterk verbeterde geluidskwaliteit van alle muziek die ik afspeelde, strakkere bassen, heldere stemmen en eigenlijk een veel betere overall beleving van de muziek. Dus als je al twijfelt om een nieuwe optische kabel te kopen, is dit de kabel met een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit. Afwerking high-end evenals de bezorging.
 238. 5 out of 5
  RCA kabels aangesloten tussen mijn eindversterker dartZeel NHB 108 en heos Link HS2 en de liudsprekerkabels bi/wire aangesloten op mijn martin Logan ELS X luidsprekers.Geluid:top.Zeer tevreden.Aanrader!!Ga alle kabels vervangen door Ru-connect kabels.
 239. 5 out of 5
  I.v.m. met een nieuw audio meubel, waren mijn oude Supra Luidsprekerkabels te kort. Aangezien ik zeer goede ervaringen had met de RuConnected Hdmi kabels, en de goede recensies van deze speakerkabel heb ik 6 meter besteld. De kabel zelf lijkt meer op een dikke stroomkabel maar is daar in tegen redelijk soepel te verwerken, na het luisteren van mijn favoriete CD viel het direct op de onderlinge plaatsing van de instrumenten en details veel beter waarneembaar zijn dan met de oude kabels. Ben tot nu toe zeer tevreden, en de kabel is relatief goedkoop zeker in vergelijking tot andere merken die de hoofdprijs vragen.
 240. 5 out of 5
  Ik heb de digitale coax en de toslink kabel besteld. Bij RU Connected snappen ze hoe je met klanten omgaat. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Een foutje in de bestelling is in no time opgelost. Prachtig materiaal is dit voor het geld. Kwalitatief puike kabels die doen wat ze moeten doen: zorgen voor een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit zonder toevoegingen. De coax heb ik vergeleken met de Madrigal coax die ik tussen mijn cd speler en dac gebruik. De Madrigal wint het op details maar daar heb ik in het verleden dan ook een veelvoud aan euro’s voor betaald. De RU coax heeft fenomenale prijs-kwaliteitsverhouding. De Toslink is een prachtige “kabel” die lekker stevig in de cd-speler en dac “klikt. Gemaakt van metaal en niet van iele kunststof. Dat is ouderwetse kwaliteit. RU Connected laat zien dat ze weten wat de klant wil: een kwalitatief hoogwaardig betaalbaar product dat goed is afgewerkt gekoppeld aan een super klantvriendelijke service. Vijf sterren wat mij betreft. Zeer aanbevelenswaardig. Nu nog een heel stevige goed afgeschermde cat7/8 netwerkkabel ontwikkelen. Misschien met een ingebouwde galvanische ontkoppeling? Die ga ik dan zeker uitproberen.
 241. 5 out of 5
  Na vervanging van mijn standaard kabels door RU-Connected HDMI kabels werd ik aangenaam verrast door het sterk verbeterde geluid via mijn HEOS soundbar. Ook het beeld op de tv is verbeterd. Snelle levering.
 242. 5 out of 5
  Had een probleem tussen mijn AppleTV en TV , kreeg wel geluid , maar geen beeld als ik een film vanaf mijn laptop via AppleTV wou bekijken , via jullie web-site kwam ik er achter dat mijn oude HDMI kabel niet voldeed aan de huidige normen . via Ruconnected een platte HDMI besteld die HDCP ondersteund . Al mijn problemen zijn nu opgelost en vanaf nu alleen nog maar kabels van Ruconnected , echt super , ook zeer snelle levering . Bedankt en Groet Philippe
 243. 5 out of 5
  Prima kabel. Geluid duidelijk beter dan de Van den Hul interlinks die ik daarvoor gebruikte tussen cd speler en versterker. 10 uur in de avond besteld op donderdag. Vrijdag netjes in huis zoals beloofd op de site. Zou hier zeker weer bestellen!
 244. 5 out of 5
  Al tijden last van wegvallend beeld op mijn 4K tv. Van alles geprobeerd met de instellingen van de decoder en de tv en nooit getwijfeld aan de hdmi kabel. Die was van een goed merk dus dat kon het niet zijn. Uiteindelijk om alles uit te sluiten toch besloten een nieuwe kabel aan te schaffen, de dunne hdmi kabel van ruconnected, en tot mijn verbazing en genoegen is het probleem echt helemaal weg! En dan ook nog zeer snelle levering en een zeer nette prijs. Geweldig! Bedankt ru connected!
 245. 5 out of 5
  Jan Ik heb de 5 meter variant gekocht. Beeld en geluid zijn vanaf de pc prima. HDR en Ethernet kan ik nog niet testen, dat komt nog in een later stadium. Degelijke kabel, ook de connectoren. Bij een exemplaar van een paar jaar terug braken de 2 delen van het omhulsel uit elkaar, Maar dat is bij deze kabel niet mogelijk.
 246. 5 out of 5
  Deze kabel gister binnen gekregen. Wat een mooi afgewerkte kabel en de stugheid valt reuze mee. Service is top. na de coax kabel(dat een wereld van verschil is met goedkope sh*t kabels, het geluid is merkbaar verbeterd van mn sub) en de hdmi kabel, zal mn volgende aankoop de optische worden. Goede kwaliteit en prijs. Mn zwager ook gelijk de coax en de hdmi kabel laten bestellen en is ook zeer tevreden!.
 247. 5 out of 5
  Prachtige solide verbinding. Transparant, schoon geluid. Om vijf voor twaalf vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag om drie uur ontvangen. Top. Enige verbeterpuntje: De RCA 1m blijft wel erg lang uitverkocht...
 248. 5 out of 5
  Bestelling gisteren geplaatst en inderdaad vandaag in huis. Mooie afgewerkte kabels voor een goede prijs. Geluid is prima. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
 249. 4 out of 5
  Had een kabel nodig voor tussen beeldscherm en de grafische kaart van de PC Had al een platte HDMI van RU ertussen zitten maar om een of andere reden was de connector aan PC zijde defect geraakt waardoor hij gewoon uit aansluiting van grafische kaart viel. Maw nieuwe nodig, en dus nu voor deze dunne gekozen, waardoor er minder hangend gewicht aan connector zou hangen. Tsja en netjes in enveloppe de dag na bestelling al op de mat, uitgepakt en aangesloten en gewoon weer beeld ! En zoals altijd gewoon goed spul van RU , al heb ik idee dat de prijzen wel licht gestegen zijn tov 2 jaar terug
 250. 5 out of 5
  Ik had eerder bij RU Connected besteld. Snel geleverd zoals gewoonlijk. Vrijdag besteld en de volgende dag in huis. Ben zeer tevreden met de HDMI kabel 4K. Ik kom zeker terug.
 251. 4 out of 5
  Op 2 febr.2020 de platte hdmi kabel (1 m) gekocht t.b.v. verbinding tussen mijn 4k kpn ontvanger en mijn 4k philips oled tv. De kabel ziet er professioneel uit en de afwerking is kwalitatief hoogstaand. Ook het beeldsignaal op mijn tv is nu vele malen beter dan met mijn voorgaande hdmi kabel. Ondanks deze kwalificaties wil ik toch opmerken dat de stugheid v.d. kabel (vooral bij korte lengtes) problemen geeft bij het invoeren in de betreffende poorten. Een soepele kabel zou in het assortiment goed van pas komen. Daarom is mijn waardering 4 sterren. m.vr.groet,
 252. 5 out of 5
  Vlot bestellen en snelle levering van deze kabel in 1 en 2 meter. Deze vervangen een set KORDZ EVX Gen 1 na de overstap naar UHD. De V2 ziet er prima uit en de connector klikt goed in, al was de Kordz hierin nog beter. Kabel plooit soepel voor een flatcable. Beeld en geluid zijn superb zonder enige hapering. Mijn set bestaat oa uit een Pioneer UDP-LX500, Marantz processor, Powersoft versterkers en JTR Noesis en Captivators in een akoestisch behandelde ruimte. Ik beschouw dit als een topset en de V2s zijn gewoon op hun plek hier. Aanraders !
 253. 5 out of 5
  Prima kabel. Lang gezocht en recensies van andere optische kabels bekeken, ook de veel duurdere. De recensies van deze kabel op de website zijn erg lovend, dus daarom deze kabel gekocht. Zit tussen de satellietontvanger en versterker om het slechte tv geluid te verbeteren. Voldoet prima, ziet er erg mooi uit en een prima prijs-kwaliteitverhouding.
 254. 5 out of 5
  Ik had laatst een nieuwe 4K TV gekocht en had hierbij een goede HDMI kabel nodig. Via een vriend van mij kreeg ik de tip om kabels aan te schaffen bij dit bedrijf. Vervolgens had ik deze HDMI kabel aangeschaft en ik moet zeggen dat ik volledig tevreden ben met deze kabel. Het beeld is zeer scherp. Daarnaast had ik ook een optische kabel aangeschaft zie https://www.ruconnected.nl/kabels/16-optische-kabel-toslink-1m.html. Het geluid klinkt erg goed. Daarbij kwamen de kabels de volgende dag al binnen. Nogmaals bedankt voor de snelle levering. Mensen, een echte aanrader. Bedankt
 255. 5 out of 5
  Helemaal dik tevreden met mijn “dunne”HDMI KABEL, goed beeld, goed geluid. Ook zeer tevreden over de levering. Kabel gebruikt voor aansluiting soundbar/tv. Moest door een kabelgoot die ik in de muur heb gefreesd en dicht gestuct. Ideale kabel hiervoor. RU-connected, tot de volgende bestelling gr. Jos
 256. 5 out of 5
  Ik heb al een aantal vrij dure HDMI kabels gekocht in het verleden en ben daar nooit tevreden over geweest. Nu heb ik alle kabels vervangen voor RU HDMI en dat is een een wereld van verschil. Een echte aanrader. Bedankt
 257. 5 out of 5
  Topkabels voor een goede prijs. Ik heb al mijn oude kabels vervangen voor deze kabels. Topwaliteit!
 258. 5 out of 5
  Ik had een probleem om een 4K video verbinding te realiseren van de camera naar de Blackmagic Mini Atem mixer voor Video Live-streaming vanuit een grote zaal. Maar toevallig vond ik de optische HDMI kabel van 25 meter bij RU-Connected. Werkt allemaal perfect zonder enig verlies of vrtraging. Zijn super tevreden en willen binnenkort nog enkele van dit soort kabels gaan toepassen voor grote video schermen die ook op grotere afstand staan van de Mengtafel console. Prima service, super snelle levering, en gekregen informatie.
 259. 5 out of 5
  Gekozen voor 3 platte HDMI V2 kabels. Snelle levering. Klasse.
 260. 2 out of 5
  Er wordt beloofd dat de kabels de volgende worden geleverd! Dit is dus niet het geval. Ik heb de kabels gister bij ruconnected gekocht mede omdat ik ze vandaag binnen moet hebben. Maar ze komen morgen per fiets koerier?! Als je iets niet waar kan maken, adverteer er dan ook niet mee. Tevens benieuwd of mijn beoordeling wordt geplaatst.
 261. 5 out of 5
  Wat een aanwinst! Was aanvankelijk wat sceptisch t.a.v. de superlatieven die ik over de optische kabel las, maar ben nu bijzonder blij met mijn kleine investering.! Een wereld van verschil met zijn voorganger! Detail, transparantie enorm verbeterd! Ik meende met mijn ND 8006 een erg goede DAC in huis gehaald te hebben o.a. om mijn TV geluid schoon te maken en te verhelderen, maar dat viel in eerste instantie (met een simpel optisch kabeltje) enigszins tegen. Pas na aanschaf van de RU connected kabel kwam de ND 8006 inbreng volledig tot zijn recht.Ik heb het effect van een mooie kabeltje echt zwaar onderschat. Dit smaakt naar meer! Aangenaam verrast door zo veel winst!
 262. 5 out of 5
  Erg fijne kabel. Prima kwaliteit en snelle levering. Ook goede prijs. Tevreden
 263. 5 out of 5
  Zeer mooie en solide optische kabel. Jammer dat hij niet in het zicht blijft. Gebruik hem tussen Samsung tv en -soundbar.
 264. 5 out of 5
  Top ! Tevreden van de platte hdmi kabel , super snelle service !
 265. 5 out of 5
  Heel tevreden. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Keurig verpakt. De kabel ziet er uitstekend uit,. Kwaliteit helemaal top. Aanrader.
 266. 5 out of 5
  Ivm ugrade alle kabels vervangen, (3x2.5m) tussen de Marantz SR7012 en Rotel RMB1095. Kwam op dit uit door de vakbladen en was verrast door de lage prijs van deze kabels en de kwalitiet. Voordat ik veel geld uit wil geven aan de dure kabels toch de gok genomen en deze kabels besteld, alles aangesloten en blij verrast met de geluidsoverdracht. Hoor geen verschil met de oude (dure) kabels. echt top, heb inmiddels alle kabels hier besteld.
 267. 5 out of 5
  Ivm ugrade alle HDMI kabels vervangen, (1x3m / 2x1m). Kwam op dit uit door de vakbladen en was verrast door de lage prijs van deze kabels en de kwalitiet. Voordat ik veel geld uit wil geven aan de dure kabels toch de gok genomen en deze kabels besteld, alles aangesloten en blij verrast met de beeldweergave en geluidsoverdracht. Hoor/zie geen verschil met de oude (dure) kabels. echt top, heb inmiddels alle kabels hier besteld.
 268. 5 out of 5
  Zat er over te twijfelen. Maar zeker geen verkeerde beslissing geweest. Hele goede kabel voor een klein prijsje! Ik hoor nagenoeg geen verschil met een 4x duurdere kabel! Helder en warm klankbeeld van mijn Samsung Tv naar audio set(Cambridge/Klipsch). Mooie stevige kabel, wel iets wat aan de stugge kant, maar flexibel genoeg.
 269. 5 out of 5
  Goede duidelijke site, snelle levering, tijdens de levering werd ik heel duidelijk op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling stond. De kabels zien er goed afgewerkt uit, ze klinken zeer goed en zijn het geld absoluut waard. Ik ben over het geheel zeer tevreden.
 270. 5 out of 5
  Jean Heel tevreden over mijn optische kabel. En de service een aanrader. In de toekomst nog kabels nodig zal ik hier zeker bestellen.
 271. 5 out of 5
  Alvast 4K kabels besteld voor in de toekomst. Kabels zijn er goed uit en zover ik kan zien ook kwalitatief goed. Oude kabels waren nog goed dus merk geen verschil. Levering is ontzettend snel.
 272. 5 out of 5
  Na eerdere goede ervaringen met RU-connected wist ik al dat na verandering van mn setup ik hier weer ging bestellen. En wederom helemaal top! Op een zondag 3 platte hdmi kabels(V2) besteld en op maandag waren ze al bezorgd. Waar kom je dat nu nog tegen?! Prima kabels overigens. Zitten goed stevig in alle apparatuur. En alle signalen (sdr,hdr en 3D) worden goed weergegeven. Bedankt.
 273. 5 out of 5
  Er zijn mensen die denken dat alle kabels hetzelfde zijn. Maar dat is dus niet zo. En als je dan op zoek bent naar kwaliteit dan zit je bij RU connected op de 1e rang. Ik heb deze week mijn 2e HDMI kabel besteld. Met een lengte van 2 meter is de afstand tussen mijn computer en 4K beeldscherm makkelijk te overbruggen. Kwaliteit is fantastisch, zowel in uitvoering (gewoon mooi om te zien) als in kwaliteit van het beeld. Erg blij mee, en als ik binnenkort een audio kabel of optische kabel nodig heb weet ik meteen waar ik dat moet bestellen. Oh...levering via fietskoerier, is ook anders dan anders, en zeker niet slechter. Prima!
 274. 5 out of 5
  Prima flexibele kabels,geven prachtig beeld en geluid en zijn zeer gunstig geprijsd.Snelle levering,kortom zeer tevreden met deze site RUCONNECTED.
 275. 5 out of 5
  Fijne, flexibele, dunne HDMI kabel! Beeld stuk beter en (tot nu toe) geen storingen meer. Service uitstekend door snelle levering!
 276. 5 out of 5
  De kwaliteit van de kabel stekkers is solide en de kabels (optical en rca besteld) voldoen goed. Doen niet onder voor kwaliteitskabels van audio quest. Heb beide soorten in huis. Maar deze RU kabels zijn qua prijs stukken voordeliger. Daarnaast is de klantenservice top. Een levering was uitgesteld met drie dagen. Na een telefoontje zijn de kabels dezelfde dag alsnog geleverd.
 277. 5 out of 5
  Ik ben heel tevreden met de geleverde digitale coax kabel. De kabel is goed afgewerkt en werkt prima. Wat mij verraste was dat ik een mail kreeg dat mijn kabel was ingepakt voor verzending met een foto van mijn kabel in een box. Misschien een klein dingetje, maar het liet mij zien dat ze aandacht aan je besteden. Daarnaast is de bestelling snel verwerkt en verstuurd. Kortom een tevreden klant aan deze kant.
 278. 5 out of 5
  Topkabel, mooi beeld en geluid, gebruikt om soundbar met tv te verbinden via ARC. Met de originele kabel van de soundbar kreeg ik geen goed beeld en viel het geluid weg. Met deze kabel werkt alles naar behoren! Bedankt Ruben
 279. 5 out of 5
  Deze kabel is soepel, mooi om te zien en doet zijn werk uitstekend. Vergeleken met een merkloze kabel was het alsof er een ‘stolp’ weggehaald werd die als het ware over het geluid heen stond. Een zwaar gordijn dat weg was. Het geheel klonk veel helderder, zonder schel te worden. Neutraal maar niet kil. Perfect!
 280. 5 out of 5
  Zondag's 2 platte hdmi v2 kabels besteld van 2 meter en de volgende dag al geleverd. De beeldkwaliteit vind ik enigszins verbeterd , maar de stabiliteit van de kabel is stukken beter geworden. Geen beeld haperingen meer en mooi vloeiende beelden, het is dus dik zijn geld waard geweest. Nu moeten we dus nog alles goed zien te laten werken met Arc en al die andere optie's die je tegenwoordig allemaal hebt, maar 1 ding is zeker : als het niet lukt ligt het niet aan de kabels 🙂
 281. 5 out of 5
  Voor de eerste keer bij RUconnected besteld. Op zondagavond besteld en maandag al in huis. De Optische kabel is erg goed en degelijk. Mooie dikke mantel die voorkomt dat de optische kabel kan knikken en strakke en sterke vergulde stekkers welke goed in mijn versterker klikken en vastzitten. Als ik weer een kabel nodig heb kom ik zeker terug bij deze webshop.
 282. 5 out of 5
  Top kabel , en snel en goed geleverd
 283. 5 out of 5
  Prachtig geluid!!! De kabel aangesloten op de HDMI/ARC out aansluiting van de soundbar naar de HDMI/ARC in op de TV, geweldig surround geluid. De kabel is stevig maar toch flexibel,
 284. 5 out of 5
  Na al eerder al optische kabels en digitale kabels bij RUConnected te hebben besteld nu ook de analoge kabels besteld. Zoals gewoonlijk goede kwaliteit kabels die er mooi uitzien en snel werden geleverd. En, niet onbelangrijk, een goed geluid en zeer vriendelijk geprijsd. Ga zo door Ruben!
 285. 5 out of 5
  Een set analoge interlinks besteld in vervanging van de gratis bijgeleverde kabels bij mijn nieuw aangeschafte Marantz ND8006. Bestelling geplaatst op 2e Kerstdag om 17 uur en om 10 uur de volgende dag stond de postbode reeds aan de deur. Van een snelle service gesproken! De kabels zien er chic en degelijk uit. Direct aangesloten en beginnen luisteren. De eerste indrukken zijn dat het geluidsbeeld rustiger en homogener is zonder detailverlies. De kabels en service van RU Connected lossen mijn verwachtingen ruimschoots in. Ik ben een tevreden klant.
 286. 5 out of 5
  Had wel goede kabels (Monster en Profigold) maar wilde schoon schip maken i.v.m. aanschaf nieuwe (4K) tv. Afgegaan op recensies van o.a. Homemagazine.nl en een paar andere sites. Daarnaast zien de kabels er erg goed uit en stralen kwaliteit uit. Helemaal eens met Frans Bader (17-12): door de stugheid van de kabel neigt deze geen goed contact te maken met de HDMI-poorten van receiver en televisie. Een haaks verloopstuk/adapter zou een oplossing kunnen zijn: dan kan de kabel verticaal hangen (die heb ik wel, maar de poorten zitten precies verkeerd om op mijn LG televisie); van de fabrikanten verwacht ik voorlopig geen oplossing. Levering was overigens zeer vlot: 2de kerstdag besteld, volgende dag in huis !
 287. 5 out of 5
  Ik heb op internet waardevolle info kunnen vinden over uw mooie kabels met goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede info over het nut van dure digitale kabels. Deze website vind ik duidelijk. Kabels (de platte HDMI en optische audio) maken een prima indruk. Zien er mooi uit. Klittenband vind ik handig, ruim bandje, heb ik gebruikt achter de tv om meerdere kabels mee te bundelen. Bezorgdoosje was groot voor de inhoud, maar netjes verpakt hoor. Bij de 3 HDMI kabels denk je al snel: welke kies ik nou? Dan maar de laatste. 🙂
 288. 5 out of 5
  Prima kabel. Na een eerste meteen een tweede besteld die samen door de arm van de tv-steun geleid kunnen worden. Daardoor netjes weggewerkt en geen HDMI-switch meer nodig. Ideaal! Verzending was snel en erg leuk dat je een foto per mail krijgt van het pakket dat wordt verzonden!
 289. 5 out of 5
  Supersnelle levering van een heel erg goede kabel, zit bovengemiddeld stevig op de connectoren wat erg prettig is. Hier tussen een Yamaha bluray/cd-speler en NAD stereoversterker en het klinkt fantastisch, rustig en detailrijk. Ik ben er erg blij mee.
 290. 5 out of 5
  Een prima kabel mooi afgewerkt en flexibel en stevige verbinding.
 291. 5 out of 5
  Ik kocht afgelopen november een Yamaha HT receiver en sloot de TV met ARC ondersteuning aan middels een Maxxter high speed HDMI kabel, toen ging het mis met het geluid dat met regelmaat een seconde wegviel, ook de 4K passtrough leek van mindere kwaliteit. Alles optisch aangesloten en het geluid viel niet meer weg, via google kwam ik bij RU Connected terecht, ik mailde deze eigenaar Ruben over het wegvallen van het geluid waar ik heel snel al antwoord op kreeg en geen verkoop praatjes. Ruben kon niet zeggen of de kabel verantwoordelijk was voor dat wegvallen van het geluid, ik trok toch de stoute schoenen en bestelde deze dunne flexibele kabel, dezelfde avond al mail over de verzending en de volgende dag al in huis. De kabel voelt degelijk aan en ook de connectoren maar ook de afwerking van de kabel is perfect, de kabel aangesloten en geen geluid haperingen meer opgemerkt, ik ga niet een verhaal ophangen over de geluidskwaliteit want die is gelijkend aan het optische, wel is de Passtrough doorgave zonder ruis en bijzonder scherp, daar is alleen winst geboekt. Gewoon een top product van dit kabel bedrijf en voor een mooi gemiddeld bedrag, niet te duur maar ook niet heel goedkoop, maar Ruben moet natuurlijk ook een boterham eten en is een eerlijke verkoper zonder poespas, TOP!!
 292. 5 out of 5
  Hele goede kabel en de levering was top, ga jullie zeker aanbevelen in mijn familie en vriendenkring
 293. 4 out of 5
  Snelle service! Door een verkeerde inschatting te korte kabels snel omgeruild voor iets langere (eigen schuld, dus wel zelf verzendkosten dokken) en deze een dag later al in huis. Kwalitatief kan ik niet vergelijken met premium kabels, maar beeld en geluid prima!
 294. 5 out of 5
  Zondagavond besteld en maandagmorgen al bezorgd. Wel heel snel geleverd 🙂 Hdmi V2 kabels zien er netjes uit en werken zeer goed. Geen haperingen in beeld meer t.o.v. De bijgeleverde hdmi kabels worden gebruikt voor 4k beeld.
 295. 5 out of 5
  Vergeten te melden bij voorgaande beoordeling: Prima verpakt en snelle levering! Daarom dus 5 sterren.
 296. 4 out of 5
  Door upgrade van Full HD naar UHD waren toch nieuwe HDMI-kabels nodig. Aanwezige HDMI-kabels hadden wel de aanduiding High Speed + Ethernet, maar voldeden niet. Gekozen voor de platte HDMI-kabels van RU connected. Prima beeld en geluid nu! Wel vind ik dat door de stugheid van de platte HDMI-kabel dit de connector belast. HDMI-kabel moet voldoende ontlast worden aangesloten anders raakt de verbinding los door de stugheid van de HDMI-kabel. Waarschijnlijk was, wat betreft deze stugheid, de dunne HDMI-kabel een betere keuze geweest. HDMI-kabels voorzien van een fixatie (zoals bijvoorbeeld bij computerscherm-kabels) is wat dat betreft een tip voor de fabrikanten.
 297. 5 out of 5
  Snel geleverd, kon gelukkig via een DHL-afhaalpunt. Premium look en feel. Dit was het laatste stukje van mijn 'audiofiele keten' dat nog op nivo moest komen. Deze coax-interlink gaat hier nu van de Sony blu-ray speler naar de discrete DAC. Zelfde avond laat meteen even getest, maar met vrouw en kind op bed eerst nog even met mild volume. Maar zelfs ingetogen, gebalanceerde nummers, van bijvoorbeeld Daft Punk of Captain Beefheart, geven met laag volume toch duidelijk alle details. Glashelder. No-nonsense topkabel voor heel schappelijk bedrag.
 298. 5 out of 5
  prima kabels, nette prijs en super snelle levering. top. jammer van de lange duur van uitverkochten kabels, voor ze weer leverbaar zijn.
 299. 4 out of 5
  Als test had ik een RU speaker kabel van 2 m besteld voor mijn centerspeaker. Met de oude Supra ply 3.4S hoorde ik ik zowel weinig details als hoog met mijn nieuwe Vifa Pillar center van Speakerland. De RU aangesloten en na 2 dagen luisteren is verschil goed hoorbaar een veel beter geluid. Nu nog de de 2 zuilen voorzien.
 300. 5 out of 5
  Mijn oude subwoofer lfe Monster cable vervangen voor de RU digitale coax cable. Meteen verschil duidelijk hoorbaar! Bass duidelijker en strakker aanwezig. Levering perfect.
 301. 5 out of 5
  Online gezocht naar goede en betaalbare 4K HDMI kabels (2 stuks) ivm nieuwe Samsung 4K UHD Qled 80 serie (100hz). Ik kwam op RU connected uit. Na aankoop de volgende dag al in huis! Na installatie op de Ziggo Next perfect beeld en op de Apple TV 4K kreeg ik de instelling wel op HDR 4K 60hz, maar niet op chroma 4:2:2 (wel op 4:2:0). Na contact geen probleem om de kabels retour te sturen en twee nieuwe ultra high speed HDMI kabels (net nieuw in het assortiment, maar stonden nog niet online) werden zo opgestuurd in vertrouwen voordat ik de andere kabels retour had gestuurd. Deze nieuwe kabels halen wel Chroma 4:2:2 en met gevolg perfect beeld via Apple TV 4K als je bv. Our Planet in 4K kijkt op Netflix. Afz. een zeer tevreden klant
 302. 5 out of 5
  Prima hdmi kabel, bij de goedkope kwam de connector shield los bij het verwijderen, dan kun je de kabel weggooien. Deze hebben dat probleem niet.
 303. 5 out of 5
  Snelle levering. Heel nette kabel de kabel is wel redelijk dik maar desondanks soepel. En het voorkomt scherpe knikken die de kabel kan beschadigen. Aangesloten heb ik nu het TV geluid naar mijn Marantz sr6013. Ik heb nu meer controle op het geheel. De HDMI ARC kreeg ik niet goed werkend. TV Sony DK49XG9005, receiver Marantz SR6013 met een Chromecast op HDMI ingang4. Mogelijk een combinatie fout. Ben nu heel tevreden.
 304. 5 out of 5
  Deze kabel besteld omdat ik niet helemaal tevreden was met de beeldkwaliteit van mijn tv (philips oled). Kabel vrijdag besteld en zaterdag in huis, supersnel dus. Ik weet heel weinig van kabels, maar deze ziet er mooi en erg degelijk uit. En het belangrijkste...veel betere beeldkwaliteit gekregen door deze kabel. Geld dus meer dan waard!!
 305. 5 out of 5
  Na al deze mooie revieuws heb ik twee setjes besteld bij RU en..!!!!!heel erg goed. De lage tonen klinken rustig en het midden is fantastisch..geen enkele scherpte ook niet in het hoog. Meer kan een mens niet wensen. Jammer dat ZIggo zo slecht radio doorgeeft....maar Classic FM weer wel.... Ik bestelde de kabels vrijdag en zaterdag had ik ze al en gratis verzending.....dat had niet gehoeven die paar Euro had ik heus wel betaald. Mijn van de Hull link van 140 gulden gooi ik maar bij het vullis die klinkt totaal niet vergeleken bij de RU. dus....ik ben happy
 306. 5 out of 5
  Supersnelle levering van de bestelde kabels in goede verpakking (doos). De kabels zelf zien er robuust uit met een goede stekkers met dopjes tegen beschadigingen. Ik heb de kabels inmiddels een paar dagen in gebruik en werken tot nu toe perfect. Zowel SDR als HDR content. Zeker een aanrader!
 307. 5 out of 5
  Voldoen aan verwachting. Erg blij met prijs en kwaliteit. Tzt ga ik zeker ook jullie speakerkabels proberen.
 308. 5 out of 5
  Riël Smeets Zeer verrast door de oerdegelijke kwaliteit van deze prachtige interlink. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vanwege mijn interieur opstelling moest ik helaas consessies doen mbt de afstand tussen de pick-up en de voorversterker. Waar ik normaalgesproken niet verder ga dan max 1 meter moest ik ditmaal tot 2.5 meter gaan. Ten opzichte van mijn oude kabel zorgt deze nieuwe kabel voor een mooie vooruitgang in het geluidsspectrum en het reduceren van bijgeluiden. Alles geprobeerd om bij een hoger volume een verre brom weg te krijgen. Getest zonder muziek uiteraard maar het gevoel dat er bij een bepaald volume een brom aanwezig is, is niet prettig. Met deze kabel is er bij een extreem hoog volume (eveneens zonder muziek getest) nog nauwelijks iets te horen. Met muziek aan zal ik nooit zo hard draaien. Alleen maar lof voor dit product. Bovendien ook nog eens een supersnelle levering.
 309. 5 out of 5
  Zeer tevreden, zowel van de kabel ( 5 meter ), als de service, levering. TOP ! .... volgende kabel koop ik zeker weer bij RU Connected
 310. 5 out of 5
  Heb de kabels nu anderhalve dag in huis en ben zeer tevreden. Voor een relatief kleine prijs heb je top kabels achter je versterker liggen. Deze kabels vervangen mijn Monster speaker kabels met fork spades die niet goed op mijn versterker passen. De RU Connected kabels spelen perfect met mijn NAD C370 versterker en Paradigm Monitor 11 speakers. Door de Bi-wiring is het geluid nog beter verdeeld dan voorheen. Dus zoek je goeie kabels voor weinig geld is dit zeker een aanrader!
 311. 5 out of 5
  Als productontwikkelaar kan ik zeggen dat er goed is nagedacht over deze kabel. De kabel is zeer solide en tegelijkertijd flexibel. De dunne kop voelt aangenaam tussen de vingers waardoor het inpluggen feilloos verloopt. Het elegante design past bij de flexibiliteit. Er is een goede match tussen functie en design. Door de aankoop van een nvdia shield pro 2019 had ik een hdmi 2.0b kabel nodig om dit apparaat aan te sluiten aan mijn 4k televisie. Een pluspunt is dat deze site alle features uitvoerig beschrijft van de hdmi kabels en zo kan je eenvoudig de geschikte kabel kiezen voor je doeleinden. Flexibiliteit was voor mij een zeer belangrijke driver waardoor de keuze snel was gemaakt. Kwaliteit en helderheid voor een eerlijke prijs, dat biedt Ruconnected aan! Ik weet waar ik voortaan mijn hdmi kabels ga blijven kopen.
 312. 5 out of 5
  Pas nieuwe monitor gekocht maar gezien de opstelling was de meegeleverde HDMI kabel te kort. Hier in de buurt bij verschillende winkels wezen kijken voor een langere kabel, maar hadden niet het gene wat ik zocht(te lang, te kort en erg duur) Dan maar Google dacht ik ,en zodoende kwam ik bij jullie terecht Nou ik weet wel waar ik de volgende keer dit soort dingen moet bestellen, wat een enorme kwaliteit.en verscheidenheid aan kabels. Echt een topproduct gekocht. Ga zo door.
 313. 5 out of 5
  Zeer goede kabel. Voelt degelijk aan is ziet er ook degelijk uit. Maakt mijn geluidsinstallatie net dat ietsje meer levendiger en zuiverder dan een standaard goedkopere kabel. Er is wel degelijk een verbetering in kwaliteit van het geluid.
 314. 5 out of 5
  Ik had nog een oude spdif kabel liggen van een 10ntje of zo. Nu was ik schieuwnierig wat een toslink van RUc kon doen. Het geluidsverschil is inderdaad ietsje helderder en lijkt iets je schoner. Hoe je het ook wil noemen. Maar vooral prettig dat de stekkers beter blijven zitten en gek genoeg kan ik nu via 2 optische methodes in plaats van 1, verbinding maken tussen mijn versterker en tv (dus kennelijk doet de kabel dingen ietsje beter). Ik heb er nog een reclocker tussen hangen maar die techniek zal ik de lezer besparen. Wanneer je op een set draait van 6 k of meer zou ik toch een kabel nemen van 10 keer duurder als je de kabel veel gebruikt. Want dan ga de verschillen goed horen. Maar voor deze prijs krijg je een prima product. Ik gebruik hem enkel om het geluid digitaal van de tv te krijgen. En voor films is dit dan prima.
 315. 5 out of 5
  Ik had al een paar kabels van RuConnected aangeschaft, de hdmi 2.0 en de optische kabel. Deze bevallen zo goed dat ik voor de digitale coax van RuConnected koos toen ik een wisseling in mijn hifi systeem kreeg. Deze kabel straalt, zoals ook de andere kabels van RuConnected, degelijkheid uit. Ik kan eigelijk geen vergelijk maken omdat dit mijn eerste kabel in dit soort is. Ik kan wel zeggen dat het geluid, welke deze kabel transporteert, mij zeer bevalt. Het geeft een open geluidsbeeld, met verrassende details waarin geen scherpe randjes tot nu toe merkbaar zijn, bijzonder aangenaam om naar te luisteren. Het bestel, betaal, levergemak, maar ook de snelle respons bij een gestelde vraag (waarin je niet met een dooddoener wordt afgescheept) geeft het geheel een vertrouwen in het bedrijf en degene die het leidt. Aarzel dus niet, u zult niet teleurgesteld worden, dat weet ik zeker.
 316. 5 out of 5
  Uitstekende HDMI kabel en super snel in huis.
 317. 5 out of 5
  Uitstekende kabel.Had hem ook snel in huis.
 318. 5 out of 5
  Als ik meer dan 5 sterren had kunnen geven voor RU connected dan had ik dat zeker gedaan Op Vrijdag 2 setjes van 1.0m besteld om mijn gereviseerde Akai 635DB bandrecorder aan te sluiten op mijn Rotel RC1590 Hier even een kleine optelsom hoe de rest van de installatie staat aangesloten Rotel netwerktuner met vd Hul 102MKIII hibryd Rotel cd speler met vdHul 102MKIII naar Musical Fedelity Van Musical Fedelity Naar voorversterker met vd Hul 102MKIII De voorversterker Rotel RC 1590 verbonden naar mijn twee eindversterkers 2xRotel RB1572 met vd Hul the source Nadat ik de volgende dag al direct de kabels binnen had (super snel dus) deze direct aangesloten op de bandrecorder die ook net terug was van de reperateur om te laten servicen Het beestje had immers ergen 20 jaar lang op een zolder gestaan Bij het uitpakken van de rca kabels van RU connected viel mij gelijk op wat een schitterende uitstraling en afwerking deze kabels hebben De kabels zijn veel mooier om te zien dan mijn vd Hul interlinks Nadat ik mijn kabels eenmaal had aangesloten en de bandrecorder starte werd ik genoodzaakt om heerlijk onderuit te zakken en echt van mijn muziek te genieten , ik dacht bij mij zelf dit kan toch niet waar zijn ? Toen dacht ik weet je wat ik ga nu eens de interlinks tussen mijn cd speler wisselen , dus vd Hul er tussen uit en de RU connected er weer tussen Het lijkt wel of ik weet het haast wel zeker dat ik veel meer detail in mijn muziek hoort Ik heb de volgende actie direct ondernomen al mijn vd Hul kabels er tussen uit getrokken en deze op onze bekende tweedehands site geplaatst Nu Zondag gelijk 6 nieuwe setjes RCA kabels besteld , en kreeg wederom direct weer bericht dat mijn kabels verzonden zijn Dus ik zit geen dag zonder muziek , wat een ongelooflijk snelle levering is dit Kortom wat ik dus even kwijt wil over de RU connected kabels , zien er zeer high end uit , veel mooier vind ik als vd Hul die alleen maar met van die achterlijke kleuren werkt bij elk type Ik vind de kabels van RU connected veel mooier afgewerkt en lekkerder en voller klinken dan mijn onbetaalbare vd Hul Dus hier een zeer tevreden klant die in de toekomst ook nog de HDMI en de optische kabel gaat bestellen
 319. 5 out of 5
  Zocht andere kabels die korter waren dan1,50m en niet plat wat een ondingen zijn dat. Op zoek naar nieuwe HDMI kabels kwam ik bij RU connected terecht, daar zag ik wat ik nodig had mooie dunne HDMI kabels, van verschillende lengtes. Na een paar vragen waar zeer snel op gereageerd werd heb ik 2 dunne HDMI kabels aangeschaft van 1m. Geen seconde spijt wat een geweldige kabels goeie lengte en zo dun ziet bijna geen kabel achter TV + soundbar , zowel beeld als geluid in een woord geweldiggggggggggggggggg Mijn volgende kabels weer bij RU connected . Geen twijfel mogelijk.
 320. 5 out of 5
  Prima dunne HDMI kabel 4K geeft goed signaal. Op zaterdagmiddag besteld maandag geleverd.
 321. 5 out of 5
  Prima HDMI kabel voor een goede prijs. Ik twijfelde of 2.5m lang genoeg was, maar omdat de kabel erg flexibel is kwam het precies goed uit. Ik heb nog geen 4k getest, maar FHD kwaliteit is goed. Zoals door anderen al genoemd, afwerking is degelijk.
 322. 5 out of 5
  Supersnelle levering, perfecte communicatie, sublieme kwaliteit van deze kabel, signaaloverdracht is fabelachtig goed. Een absolute aanrader. Ik ga zeker ook de analoge versies aanschaffen.
 323. 5 out of 5
  HDMI kabel is licht en flexibel, en kwailitatief zeer goed gebouwd, gebruikt hem tussen mijn surroundprocessor naar de Blue Ray speler en naar de TV, ben er zeer tevreden over, daarnaast is de kabel de andere dag al geleverd, echt een aanrader voor dit geld, zeer goede Prijs/Kwaliteit verhouding.
 324. 5 out of 5
  3 stuks HDMI V2 besteld, standaard kabels van Ziggo next box en xbox one x naar de Q led 65inch vervangen voor deze hdmi kabels, alles gaat via de denon x 2600h receiver, echt je merkt het verschil, niet over de prijs nadenken en gewoon voor ru connected kabels kiezen, echt een aanrader.
 325. 5 out of 5
  Snelle levering en uitstekende kwaliteit.
 326. 5 out of 5
  Prima service, snelle levering en een fijn werkende kabel. Wat wil een mens nog meer?!
 327. 5 out of 5
  Sinds ik de hdmi kabels van ruconnected gebruik heb ik geen storingen meer. Had al goede kabels( dacht ik) maar deze zijn merkbaar beter. Zal ze zeker aanraden.
 328. 5 out of 5
  Snelle levering en geen probleem met aansluiten. Voldeed aan mijn verwachting
 329. 5 out of 5
  Perfecte kabel...verbaasde mij er alleen over dat er geen 4K UDH op stond. Had 2 meter besteld wat later helaas met 1,5 meter mooier opgelost zou zijn.
 330. 5 out of 5
  Prima kabel, gekoppeld Marantz SR6013 en Sony 49XG9005. prima werking. Signaal loopt van Marantz naar Sony, de Sony is nu alleen monitor.
 331. 5 out of 5
  Top kabel! Lekker dun ipv van de 15m HDMI kabel die ik hiervoor had. Goeie service met meteen de waarschuwing dat het een directionele kabel is en dus goed opletten dat de juiste connector aan de juiste kant zit. Ook geen lag te merken door de overgang naar licht, gezien ik de kabel met name gebruik voor gamen. Zeker een aanrader!
 332. 5 out of 5
  In tegenstelling tot andere optische kabels is dit een redelijk soepele kabel die prima achter mijn tv - tegen de wand gemonteerd - te bevestigen is. De kabel ziet er degelijk uit en wordt geleverd met beschermdopjes. Het geluid is uitstekend, met name met muziekprogramma’s is het een genot om te luisteren met deze kabels. Bestelling, betaling en levering waren prima in orde. Aan te bevelen!
 333. 5 out of 5
  Prima service. Twee hdmi-kabels besteld (2 en 2,5 mtr.) en volgende dag al in huis. Kabels en stekkers voelen solide aan en perfect beeld!
 334. 5 out of 5
  Degelijke optische kabels voor een goede prijs.
 335. 5 out of 5
  Mooie kabel. Prijs / kwaliteit zeer goed.
 336. 5 out of 5
  Gekozen voor 3 platte HDMI V2 kabels. Tekst en uitleg op de site goed leesbaar en begrijpelijk. Er waren voor mij als leek toch nog enkele vragen. Even bellen waarna er voldoende tijd werd genomen om de vragen te beantwoorden. De kabels voelen goed aan, zijn van mooie kwaliteit en hebben goede klemmende aansluiting. Nog te weinig ervaring met de kabels maar zij lijken mij prima.
 337. 5 out of 5
  Prima site.Overzichtelijk. Geleverde kabel van uitstekende kwaliteit. Snelle levering.
 338. 5 out of 5
  Fijne dunne kabel. Mooi afgewerkt en goede kwaliteit, zeker voor de prijs! Snelle levering is ook altijd prettig.
 339. 5 out of 5
  Top kabel,stevig, connectors klikken goed vast . Snel geleverd, niet te duur, prima kwaliteit en mooie afwerking ! Aangesloten om verbinding te maken tussen Samsung tv en een Marantz MCR612 /Dali. Geluid is super!!
 340. 5 out of 5
  Bestelling zeer vlot verlopen, tijdig ontvangen en zeer tevreden van het product. Mooi strak design, flexibel en doet gewoon wat ervan verwacht wordt.
 341. 5 out of 5
  Enkele maanden geleden via MP een platte van RU connected gekocht vanwege wijzingen setup echter bleek hier achteraf een kabel breuk in te zitten. Na contact te hebben gehad met Ruben en de situatie te hebben uitgelegt kreeg ik het voorstel om de oude kabel door te knippen en dat hij kosteloos een nieuwe V2 op zou sturen. Dit is nu een stukje service waar menig ander gerenomeerd kabel leverancier een voorbeeld aan kan nemen. De V2 kabel zit inmiddels aangesloten met meer dan volle tevredenheid. Ruben, nogmaals mijn hartelijke dank voor de geweldige service.
 342. 5 out of 5
  Prima HDMI kabel, superdun en flexibel. Het aansluitpunt is zo klein dat ik geen haakse stekker nodig heb. 4K en een beter geluid. Aanrader!
 343. 4 out of 5
  Snelle levering en redelijke prijs voor een kwalitatief goede kabel.
 344. 5 out of 5
  Onlangs een nieuw 4K TV aangeschaft. Omdat ik wegens een verbouwing alles moest afbreken wilde ik direct maar kabels aanschaffen die toekomstgericht zijn. Vandaar mijn keuze voor deze platte HDMI kabel V2 voor de TV aan de wand, 2 stuks, één voor de pvr en de ander voor de mediaspeler. De kabel ziet er solide en betrouwbaar uit. Inmiddels aangesloten. In tegenstelling wat ik verwacht had is het een redelijk soepele kabel die prima achter de TV weg te werken is. Indruk, prachtig beeld en het lijkt alsof de kleuren natuurlijker overkomen, goede scherpte als ik het vergelijk met de ‘oude’ kabel. Hoewel mijn mediaspeler maar een hdmi 1.3 aansluiting heeft lijkt hier ook een upgrade van het beeld zichtbaar, dat zal ongetwijfeld aan deze kwalitatief superieure kabel liggen. Een aanschaf die zeker de investering waard is en niet zal teleurstellen!
 345. 5 out of 5
  Tijdje geleden mijn vintage stereoset voorzien van nieuwe rca van ruconnected, nu mijn nieuwe samsung tv voorzien van deze geweldige optische kabel, goede kwaliteit wat ik al verwacht had na de rca kabels. binnenkort mijn hdmi kabels vervangen voor die van ruconnected. veel kabel voor weinig geld. goede service en goede kwaliteit, zou het iedereen aanraden
 346. 5 out of 5
  Wederom een kabel besteld bij Ru connected en ja hoor de volgende middag werd hij al bezorgd en dat niet alleen, ik ontving ook nog een cadeautje van Ru connected te weten een mooi stenen ei met een boekje waarin allerlei ontspanningsoefeningen instaan. Dank jullie wel.
 347. 5 out of 5
  Erg mooi en netjes afgewerkt. Top kwaliteit!
 348. 5 out of 5
  Mooie kwaliteit materialen en zeer goed klemmende aansluitingen, ongelooflijk niveau voor dit geld!
 349. 5 out of 5
  Prima shop, Snelle verzending, Snelle reacties via mail en klantenservice goed telefonisch te bereiken. 2 optische kabels besteld. Prima zuiver geluid. Er wordt gezegd dat er geen verschil zit in optische kabels. De kabels van RU Connected bewijzen dat het wel zo is. Na uitwisseling van de oude en nieuwe kabel, hoorbaar verschil. Vooral de hoge en midden tonen zijn beter hoorbaar. Zoals stemmen en hoge tonen geluidseffecten. Bas is ook prima inorde. De kabels zijn keurig netjes afgewerkt. Mooie dikke mantel om de kabel. Connectoren zijn verguld en klikken goed vast in de optische in en uitgangen. Veel kabel voor weinig geld. Kom hier zeker terug!
 350. 5 out of 5
  Top kabel. Had problemen met af en toe wegvallen netflix geluid ondanks nieuwe Sony TV en Onkyo receiver. Met deze kabel opgelost. Maakt verder zeer degelijke indruk. 2e kabel zojuist besteld. Niet verder zoeken. Dit is gewoon goed spul tegen redelijke prijs!
 351. 5 out of 5
  Ik was al in het bezit van Ruconnected kabels (hdmi en optische en ook de luidsprekerkabel) dus toen het tijd was om mijn bestaande RCA te vervangen was de keuze niet moeilijk. Twee setjes RCA besteld samen met nog een optische en een digitale coax. Een setje is nu aangesloten voor de audio tussen mijn satellietontvanger en een RF modulator, tesamen met de digitale coax voor de video. De oude 3 in i kabel was een te lang en log exemplaar en paste niet meer in mijn nieuwe hifi rack. Beeld en geluid is gewoon goed. Het 2e setje doet nu dienst aangesloten tussen een Marantz HD-DAC1 en een Naim 5si versterker en vervangt een Oehlbach NF214 master die ik jaren tot volle tevredenheid gebruikt heb, maar die nogal stug is en in de knel kwam in mijn nieuwe rack waardoor de kans bestond dat de RCA's op de apparatuur beschadigt raakte. De Oehlbach NF214 komt heel goed uit de test bij kabels tot 100 euro. Ik heb de Oehlbach niet 1 op 1 vergeleken met de Ruconnected maar gewoon omgewisseld. De muziek die ik draai ken ik heel goed en ik hoorde ook alle details die ik met de Oehlbach NF214 hoorde in de Ruconnected RCA terug. Stereobeeld, diepte en 3d zijn allemaal prima. Ik denk niet dat ik het verschil ga horen in een dubbel blind test met mijn Dynaudio Special 40's luidsprekers. Ik geniet van de muziek, het zijn prima kabels 🙂
 352. 5 out of 5
  Klasse kabel! Aanrader!
 353. 5 out of 5
  HDMI V2 Kabel. Kort en bondig, vraag gesteld, snel het juiste antwoord gekregen, aflevering de vlgd dag, gelukkig met DHL (betrouwbaar), kabel aangesloten tussen audio systeem en tv, verbetering tov oude kabel wasrneembaar. Kortom , goede service en snelle levering!! Indien kabels nodig dan zal ik zeer zeker weer bij hun bestellen
 354. 5 out of 5
  Wederom weer een besteld na aanschaf Sony UBP-X700 ultra HD speler. Die maximaal moet presteren met op mijn OLED E9 4K dolby vision 60HZ. Nou met deze HDMI gaat het weer probleemloos.
 355. 5 out of 5
  Super kabel, super prijs kwaliteits verhouding, super service, van harte aanbevolen.
 356. 5 out of 5
  Prima ervaringen met ruconnected: duidelijke website, goede achtergrond informatie, snelle levering in Belgie, en... een kwaliteitsproduct. De kabel straalt kwaliteit uit: goed afgewerkt, stevige constructie, en werkt prima! Een sterke aanrader!
 357. 5 out of 5
  Heb zelf weinig verstand van hoe je alles het beste kunt aansluiten. Dus even via de site gevraagd wat volgens Ruben de beste manier was en met welke kabels en binnen 24uur had ik antwoord. 'S avonds om 9uur de kabels besteld en de volgende dag alles keurig netjes verpakt binnen!! Kwaliteit van de kabels is voor zowel beeld als geluid helemaal super! Kortom: ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen en heb je een vraag, stel hem gewoon. Je word snel en vakkundig geholpen!!
 358. 5 out of 5
  Prima kabel. Subtiele verbetering verbinding met Ziggo next mediabox. Ook fijn dat de levering via fietskoerier gaat.
 359. 5 out of 5
  Echt hele goede kabel die zn geld meer dan waard is. Wat een verschil met die goedkope kabels van de Action! Als je van goed beeld en geluid houdt kies dan voor een van de kabels van Ruconnected.
 360. 5 out of 5
  Bij het tonen van een 4k HDR blu-ray geeft de kabel een duidelijk beter beeld (sprankelt meer) dan mijn vorige kabel wat ook een goede was. RU connected vraagt een eerlijke prijs voor een goede kabel, dit in tegenstelling tot sommige wederverkopers op bol.com die soms een 1.4 kabel aanprijzen als 2.0 kabel.
 361. 5 out of 5
  2 kabels besteld die de volgende dag al binnen waren. Supersnel bezorgd. Geïnstalleerd en werken perfect, alleen ik heb ze te kort genomen. Na contact met RU mag ik ze terugsturen en wordt geld teruggeboekt. Ik heb natuurlijk gelijk 2 nieuwe besteld. En stuk langer. Perfecte service RU Connected. TOP.
 362. 5 out of 5
  Ben nu al m’n bestaande HDMI kabels aan het vervangen door de platte HDMI kabel V2, nadat ik er er al 2 had. Perfecte doorgave van 4K UHD Dolby Vision en Atmos! Verder snelle en correcte levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
 363. 5 out of 5
  Terheijden 10-09-2019, Goede morgen ik hebt in middels al 4 HDMI platte kabels en ja wat moet ik daar over melden prijs en kwaliteit superieur nu nog een echte power cord ik hoopt dat zo"n net kabel er ooit komt zo wel 3 polig, en 2, Mvg Rijkhoff
 364. 5 out of 5
  Snel geleverd en werkt perfect!
 365. 5 out of 5
  Snelle levering, keurige bezorging via post.nl. Heb hem aangesloten tussen mijn gamecomputer en beeldscherm, resultaat: Rustig beeld, mooie kleuren, gestoken scherp. Precies wat ik hoopte, veel beter dan de standaard bijgeleverde hdmi kabel. In het verleden al goede resultaten met optische digitale kabels en cinchkabels. Komt er ooit een kabel voor aansluiting van een Linn pickup op de voor-voor versterker?Zo'n haakse dinn stekker naar 2x cinch en aarde?
 366. 5 out of 5
  Na een tijd met erg goedkope draadjes tussen dac en versterker gespeeld te hebben een RCA kabel van ruconnect geplaatst. Dit maakt een enorm verschil, helder en precies geluid. Had dit veel eerder moeten doen
 367. 5 out of 5
  Sonos connect en Ziggo Mediabox next beide voorzien van een RU Connected optische kabel, duidelijke verbetering van de geluidskwaliteit.
 368. 5 out of 5
  Al 2 van deze HDMI kabels in huis. Waarom? Omdat ze gewoon supergoed zijn. Andere fabrikanten rekenen zo maar het vijfvoudige voor deze kwaliteit. Subliem, dikke aanrader
 369. 5 out of 5
  Ik zocht een kabel om mijn hoofdtelefoonversterker te koppelen aan een netwerkreceiver (Pioneer).Mijn eerste interlink was de Red River van Audioquest waar ik zo'n €125 voor betaald heb. Mijn hoofdtelefoonversterker is een Argon klasse a preamp en ik luister via een Sennheiser hd 600 hoofdtelefooon en ik vond het geluid goed qua detail en ruimtelijkheid maar vond er soms een scherp randje (vrouwenstemmen met name) aan zitten.Na al diverse positieve ervaringen met Ruconnected (HDMI,digitale coax en optischekabels) besloten de rca-interlink te proberen. Wat een fijne kabel wederom van Ruconnected. Mooie kwaliteit materialen en zeer goed klemmende aansluitingen, ongelooflijk niveau voor dit geld!De prettigste verrassing is toch wel het zeer goede geluidsbeeld t.o.v. de Audioquest (vele malen duurder).Weg is alle scherpte, mooie balans in alle toonhoogten en een zeer goede detailweergave. Het is een genot en ik kan zeer lang via mijn hd 600 luisteren naar alle soorten muziek. Wederom een groot compliment voor de geboden prijskwaliteitsverhouding, zeer aan te bevelen!
 370. 5 out of 5
  Prima kabel om een aansluiting te realiseren van de hoek van de kamer naar een tv aan de wand. Installateur kende deze mogelijkheid van kabel niet en weet nu hoe dit in de toekomst te gebruiken.
 371. 5 out of 5
  top
 372. 5 out of 5
  wauw wat een verschil! hiervoor een korte goedkope kabel gebruikt voor films. Maar deze is stukken langer en toch voel ik meer power in filmgeluid. de gain van mijn subwoofer mocht een stuk lager! Ik gebruik de kabel tussen mijn mediaplayer en chord DAC. Dik tevreden mee!
 373. 5 out of 5
  ru hdmi kabel werkt perfect. ik had er al een voor een andere tv schitterend beeld. klasse!!!!!!!
 374. 5 out of 5
  Ik wilde een kabel omdat ik een 4K - tv heb gekocht een tijdje geleden. Wat ik prettig vond is dat bij de informatie goed uitgelegd was wat je kunt verwachten van de kabel. Geeft ook een goed beeld wat het nut kan zijn van de kabel en waarom je deze nodig zou hebben. Ik heb de kabel aangesloten en was meteen onder de indruk van het perfecte beeld. Nooit gedacht dat de kabel dat zou doen. Blij dat ik - dankzij de heldere uitleg op de site en ondanks de prijs - deze kabel heb gekocht. Denk om de breedte en de stugheid van de kabel. Het is precies zoals het omschreven wordt.
 375. 5 out of 5
  De drie meter gekocht . Degelijke kwaliteit mooi gemaakt en goed geluid
 376. 5 out of 5
  Kabel besteld bij ruconnected.nl Altijd maar afwachten wat je toegezonden krijgt, maar was zeer verbaast over de kwaliteit van de optischekabel. Direct aangesloten en wat een verschil in geluid en de afwerking. Ben dan ook zeer tevreden hierover. Levering is ook zeer goed verlopen s'avonds laat nog besteld en keurig verpakt en op tijd de volgende dag ontvangen.
 377. 5 out of 5
  Zeer goede kabel. Heel erg blij mee. Solide gebouwd. Plug gaat strak op de onnector. Dit wil wel eens anders zijn bij andere kabels.
 378. 5 out of 5
  Optische kabel zeer goed. Snelle levering. Ben zeer tevreden
 379. 5 out of 5
  Mijn ervaringen met andere kabels van RU Connected waren uitstekend en dit geldt ook voor deze platte HDMI kabel. Ik kocht deze voor mijn wat oudere pc, HP G1 SFF met later aangeschafte Asus Geforce GT-730 SL videokaart en mijn nieuwe DELL P2719H monitor. Eeen doorsnee systeem met maximaal full HD resolutie. Voor mijn gebruik nog altijd goed genoeg, ook YouTube biedt doorgaans geen hogere kwaliteit. Ik kon de platte RU kabel testen naast een Audioquest Pearl kabel. Die vergelijking viel ook nu weer uit in het voordeel van de RU kabel. Toch weer net iets meer contrast, helderheid en kleur echtheid. Kortom: opnieuw gaf deze relatief voordelige investering een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ik gun iedereen de betaalbare goede kabels van RU Connected. Ook met meer standaard apparatuur kun je er prima het maximale uit halen. Ook deze HDMI kabel is netjes afgewerkt met goede connectoren. De verzending was als altijd goed en snel. Ruben hanteert ook prima garantie voorwaarden die ik slechts eenmaal nodig had. Dan is het contact ook prettig en snel en wordt er niet moeilijk gedaan. Dus wat mij betreft graag weer alle hulde voor dit fantastische wellicht te onbekende bedrijf met zulke goede producten en service!
 380. 5 out of 5
  Ik geloofde er eerst niet in...maar scheelt toch enorm om een kwaliteits hdmi kabel te gebruiken! Had deze op zondag besteld en maandag al in huis!!!! Niet normaal wat snel!!!!
 381. 5 out of 5
  Topkabels
 382. 5 out of 5
  Ik gebruik nu de dunne RU Connected HDMI kabel om mijn PS4 Pro met mijn 15" 4K G-Story Portable Monitor te verbinden. Beeld en geluid zijn perfect. Vooraf gebruikte ik een 4K Phillips kabel, maar regelmatig zat er vertraging op het beeld, wat nu niet meer het geval is. Bovendien berg ik mijn PS4 Pro, de monitor en alle kabels op in een rugzak. De dunne kabel is lekker flexibel en de kopstukken worden beschermd met een veiligheidsdop. Binnekort schaf ik een nieuwe 4K UHD Blue Ray speler en een LG Oled tv aan. Ik ga dan sowiso de Platte RU Connected V2 kabels gebruiken.
 383. 5 out of 5
  Zondag besteld.....en maandag geleverd! Wat een fantastische kwaliteit RCA kabel. In combinatie met AudioengineB1 en Beomaster 6000 speakers een super geluid. Geweldige service, super kwaliteit kabels!
 384. 5 out of 5
  Na het vrijdagavond stellen van een vraag op zondagochtend antwoord ontvangen en daarop twee kabels besteld. Deze kwamen maandag binnen en functioneren prima. Goede service!!
 385. 3 out of 5
  Super product, super geluidsweergave, stevig uitgevoerd. Vlotte en snelle levering precies zoals afgesproken
 386. 5 out of 5
  top hdmi kabel,waarneembaar helderder beeld,had er al 1 tussen versterker en tv ontvanger.Nu ook 1 als hdmi out. Snelle levering,goede prijs/kwaliteit!
 387. 5 out of 5
  Prima kabel. Snelle verzending. Volgende x zeker weer hier bestellen.
 388. 5 out of 5
  De bestelde Originele platte HDMI kabel - 0,5 m van Ru Connected werkt uitstekend tegen een vriendelijke prijs en werd snel geleverd. Kortom, fijn adres
 389. 5 out of 5
  Ben zeer tevreden heb ze nu alle drie vervangen super kabel
 390. 5 out of 5
  Ondertussen op zowel audiobekabeling als met de video bekabeling volledig over op de kabels van RU CONNECTED. Niet alleen klinkt het goed, het zijn prima afgeschermde en keurig afgewerkte kabels. Dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat kan ik uit ervaring met u delen. Wanneer een kabel door de kwaliteitscontrole glipt, wordt deze met dezelfde snelheid als bij de initiële aanschaf vervangen. De communicatie en nazorg zijn beter dan ik van menig gerenomeerd merk gewend ben. Ik kan u zowel de producten als het bedrijf van harte aanbevelen.
 391. 5 out of 5
  Perfecte kabels voor mijn ps4 pro icm 4K tv. Kwaliteit uitmuntend. Dag na bestelling al in huis. Ga hier voortaan al mijn kabels bestellen,
 392. 5 out of 5
  Ik ben heel tevreden met deze kabels. M’n Marantz PM6004 klinkt beter dan ooit op zowel kleine speakertjes als grote! De muziek komt lekker rustig door. Rust in de muziek! Zang en instrumentaal werk zijn goed en aangenaam te volgen. Ik zou ook zweren dat het steeds beter gaat klinken dus even gezocht of luidsprekerkabel ingespeeld moet worden, en ja hoor, dat geloof ik ook wel. Ruben (RuConnected) geeft er telkens blijk van dat hij weet waar hij over praat, en ik ben blij dat hij deze luidsprekerkabel nu ook in het assortiment heeft. Inmiddels is mijn set volledig voorzien van interlinks en luidsprekerkabel van RuConnected, en ik vind de sound geweldig. Bijkomende voordelen zijn dat deze kabels ook bruikbaar zijn in vintage speakerterminals (2,5 kwadraat is precies goed), zich makkelijk laten strippen, geurloos en zeer soepel zijn. En blijkbaar gaat het met de vermogensoverdracht ook pico bello, zang en instrumenten krijgen de ruimte die ze verdienen. Mijn Marantz PM6004 ontvouwt eindelijk zijn potentieel.
 393. 5 out of 5
  Goede kwaliteit kabel, het beeld is nu uitstekend. De service is overigens perfect, een aanrader.
 394. 4 out of 5
  Prima kabels. Goed afgewerkt (al zat bij een van de meerdere kabels die ik gekocht heb een plug iets los, was makkelijk vast te draaien) en stevige kwaliteit. Voor RCA prima zonder hoorbaar verschil (platenspeler naar versterker) met duurdere Audioquest kabels.
 395. 5 out of 5
  Prima kabel bestaande uit 4 strengen. Gecombineerd zijn 2x2 strengen dan zo'n 5mm breed per keer. Soepel, helder geluid in een stevige maar goed te bewerken behuizing. Wel zelf goed afwerken met spades of banaanstekkers voor een bewerkelijk resultaat.
 396. 5 out of 5
  Zoals bekend zeer snelle levering, top. Kabel wordt gebruikt om een Pro-ject Box CD DS (cd speler) te koppelen aan een Teac UD-501 (dac). Op basis van wat de Pro-ject CD speler kan leveren in de zin van hoog/laag kwaliteit, resolutie en soundstage laat de kabel horen wat de CD speler te bieden heeft (niks af en niks bij), genieten. Deze kabel blijft in mijn systeem en voor de prijs een absolute aanrader..
 397. 5 out of 5
  Prima produkt. Ziet er goed en stevig uit. Aangesloten tussen Mediabox en Geluidssysteem. Kraakhelder geluid. Doet wat er beloofd wordt.
 398. 5 out of 5
  Mooie soepele en dunne hdmi kabel 4k met arc ondersteuning, alles werkt nu prima ,echt een aanrader .
 399. 5 out of 5
  Heb na de verbouwing hier alle bekabeling vervangen en ik moet zeggen , da's een hele verbetering , zowel voor de oortjes als voor de oogjes 😉 kabels kunnen prima in het zicht. Tevens ken ik maar weinigen die zo snel updates in het bestel proces geven. Bestellen en volgende dag in huis is wel fijn hoor. Dank RU en tot een volgende keer.
 400. 5 out of 5
  Platte HDMI kabel V2 Mooie kabel, doet wat hij moet doen. Wat moet ik er meer over zeggen? Had al eerder twee HDMI kabels hier besteld, nette vlotte service en vooral erg mooie kabels voor een leuke prijs!
 401. 5 out of 5
  Deze dunne HDMI kabel voldoet aan alle wensen. Levering was perfect en alles werkt naar wens
 402. 5 out of 5
  Goede vooruitgang met beeld en geluid en de levertijd is ook razendsnel. Ook telefonische vragen worden snel en goed beantwoord.
 403. 5 out of 5
  Erg blij met deze HDMI kabel. Heb mijn Xbox one x aangesloten met deze kabel op een 4k UHD oled tv. Er zit meer detail in het beeld en de kleuren zijn nog mooier.. super aanrader!
 404. 5 out of 5
  Ronald Fijne kabel die makkelijk weg te werken is. Had voor mijn vorige TV de platte HDMI 1.4 die op zich voldeed maar in kleine ruimtes niet erg meewerkte. De dunne kabel die ik nu heb is echt top!. Levering was ook zoals aangegeven, vandaag bestellen, morgen in huis.
 405. 5 out of 5
  Snel verzonden goed op de hoogte gehouden van de bestelling
 406. 5 out of 5
  Ben erg blij met deze kabel en keurig netjes de andere dag na bestelling geleverd
 407. 5 out of 5
  Ben erg blij met deze kabel en keurig netjes de andere dag na bestelling geleverd
 408. 5 out of 5
  Enkele dagen geleden voor het eerst bij RU een bestelling geplaatst voor 2 platte HDMI V2 kabels. Heb deze gebruikt om de originele 4K kabels van de Ziggo Horizon Next te vervangen. Het verschil was dermate groot dat zelfs mijn compleet a- technische vrouw het opviel dat we nu een beter beeld en geluid hebben dan voorheen. Nu komen de 4K films van Netflix tenminste tot hun recht en het surround geluid is ook veel beter. Ook de gedownloade 4K films en serie's die op de NAS staan komen nu tot hun recht. Erg jammer dat RU geen langere (6 mtr) kabels heeft om de subwoofers aan te sluiten. Misschien komen die er nog wel eens. Maar tot nu toe zijn wij erg blij met de nieuwe 4K kabels van RU. Nu weet je tenminste waarvoor je je OLED tv's gekocht hebt. RU, ontzettend bedankt voor de kwalitatief zeer goede en betaalbare kabels.
 409. 5 out of 5
  Dunne HDMI kabel gekocht omdat op mijn nieuwe TV de oude dikke stugge kabel in de weg zat; zondagavond besteld en dezelfde avond nog bericht dat onze bestelling weg zou gaan. Uitstekende service! Omdat m'n nieuwe tv zeer dicht tegen de wand staat dacht ik aan een haaks verloopstuk totdat ik deze kabel van ruconnected tegen kwam. De dunne HDMI kabel zelf maakt z'n naam meer dan waar, ben er zeer blij mee!
 410. 5 out of 5
  Advies gevraagd over deze kabel : onmiddellijk een professionele en heldere toelichting gekregen. Bestelling geplaatst, daags nadien geleverd. Tegenwoordig zeldzaam zo’n uitstekende klantenservice. Een zeer tevreden klant.
 411. 5 out of 5
  Platte V2 hdmi kabel werkt prima zowel voor 4K als Dolby Atmos. Ook snelle levering naar België, de dag nadien al geleverd. Prima service.
 412. 5 out of 5
  Deze speakerkabels zijn van een prima kwaliteit. Mooi helder geluid. Erg tevreden.
 413. 5 out of 5
  Kabel die bij de media box next van ziggo was te kort . Direct maar een betere ( 3 mtr ) 4K kabel besteld . Een Platte HDMI kabel V2 om precies te zijn dit toch wel een verbetering tov de bijgeleverde kabel . In mijn beleving nog scherper en wat betreft de leverancier helemaal top . Kom hier zeker nog eens terug mede dankzij snelle levering
 414. 5 out of 5
  Prima kwaliteit!! Blij met de aankoop. Jullie hebben er een vaste klant bij!
 415. 5 out of 5
  Super beeld en geluid met deze fijne dunne kabel. Erg tevreden mee!
 416. 5 out of 5
  Heb een optische audiokabel gekocht. Mooi verpakt en snel ontvangen. Duidelijke website ook.
 417. 5 out of 5
  Sinds een paar dagen de (2) HDMI kabels in het bezit en moet zeggen dat het beeld nog rustiger is en ook voller van kleur. Verder is het beeld in 4K HDR echt super scherp met enorm veel details. De HDMI kabel gebruik ik tussen een Samsung Qled TV en een Panasonic DP-UB824 Blu-ray speler. Daarnaast heb ik een tweede HDMI kabel aangesloten op de ARC uitgang van de Blu-ray speler en mijn Yamaha versterker wat ook nog eens een geluidsverbetering oplevert. Het geluid is open, snel, direct en vol. Hiervoor altijd met een enkele HDMI kabel gespeeld, maar nu dus de ARC in/uitgangen in gebruik, en is ook zeker een aanrader als je deze mogelijkheid hebt! Een top kabel voor een mooie prijs, echt een must have als je van mooi beeld en geluid houd!
 418. 5 out of 5
  Wij zijn verbonden en voorzien van uitstekend beeld en geluid door een kabel van RU connected. Een aanrader!
 419. 4 out of 5
  Huidige HDMI kabel van 12,5m in de muur kreeg alleen tot 720p doorgestuurd naar de 4k TV in de keuken. Bij vervangen van de AV receiver boog de connector van de kabel om dus moest ik m onderhand een keer vervangen. Na lang wikken en wegen de 15m optische kabel gekocht. De buis waar ie doorheen moest is 1" dus dat ging heel gemakkelijk. Kabel doet z'n werk heel goed, alleen (waarschijnlijk) omdat het een actieve kabel is, snapt de receiver er niks meer van als de TV in de keuken uitstaat. Ik krijg dan geen beeld in de woonkamer (receiver heeft 2 HDMI outputs, tv in de woonkamer gaat via een 'gewone' HDMI kabel). Ik moet dan perse de TV in de keuken aanzetten anders blijft het beeld in de woonkamer op zwart. Voor mij niet zo erg, maar ik kan me situaties bedenken waar dit zeer ongewenst zou zijn.
 420. 5 out of 5
  Had problemen met mijn kabels. Probleem opgelost dankzij jouw kabels. Zien er ook goed uit!! Kan, ze iedereen aanraden!
 421. 5 out of 5
  Voor vaderdag heb ik een 4K blue ray speler gekregen(UBPX800M2). Hier zat geen HDMI kabel bij. Nu heb ik hier eerder kabels besteld, toen ik een nieuwe tv had gekocht(65Q9FN) en ik was super tevreden over de kwaliteit ervan. Het was voor mij dus geen verrassing waar ik mijn HDMI kabel zou halen. Bij een nieuw apparatuur horen natuurlijk nieuwe kwalitatieve kabels! Ik kan eenieder deze kabel/site aanraden! Zoek niet verder! RU connected is the way to go!
 422. 5 out of 5
  Inmiddels een paar dagen binnen, maar kan nu al zeggen dat de kabel meer rust geeft in de muziek zonder detail verlies en zelfs met meer ritme. Ik gebruik de kabel Bi-Amped. Door zijn dikke omvang is de kabel toch lekker soepel en laat zich makkelijk plaatsen. Voor de prijs van deze kabel moet je het gewoon een keer proberen. Je zal versteld staan hoe muziekaal de kabel is voor dit geld. Een dikke aanrader!
 423. 5 out of 5
  Kabel van 1 meter besteld net aan genoeg om de soundbar te verbinden. Maar het is een klasse HDMI kabel 4 K high speed waardoor ik nu 7.1 Dolby surround kan ontvangen bij een gedownload bestand. Volgende keer weer bestellen.
 424. 4 out of 5
  Prima kabel en prima service.
 425. 5 out of 5
  9 januari 2019 Ik heb als nieuwe klant 2 platte HDMI kabels besteld en de volgende dag zijn ze geleverd.de kabels zien er keurig uit en wilde voor m’n nieuwe aperatuur een paar kabels die de nieuwste techniek doorvoeren. Dat doen ze prima. Beter goede kabels voor een paar tientjes meer dan de goedkopere met twijfel en ergenis. Je doet er weer jaren mee. Alles netjes en verzorgd. Aanrader.
 426. 5 out of 5
  Opnieuw gekozen voor RUconnected Hdmi kabels. Deze maal platte Hdmi v2 geschikt voor uhd/hdr. Zowel 0,5m (tussen apple TV 4K en Yamaha RX-A1060 receiver) en 3m variant (tussen receiver en LG OLED 65c8). Werkt meer dan voortreffelijk, ook met OPPO UHD player. PS: moest wel via advanced setup van receiver 4K modus op mode 1 ipv 2 zetten anders deed apple TV max 4k 25 Hz. Dik tevreden
 427. 5 out of 5
  Alle websites die je raadpleegt zeggen hetzelfde. Een HDMI kabel werkt of hij werkt niet. Ofwel heb je perfect beeld ofwel is het totaal verkeerd met duidelijke fouten in het beeld. Wel... ik heb nu met de 10m optische HDMI van RU connect ondervonden dat die stelling niet klopt. Ik had een 10j oude, 10m lange HDMI van wat toen een zeer goede kwaliteit was. Altijd heel goed beeld gehad. Recent een Marantz SR8012 aangeschaft en die laat toe om een beeld met verhoogde kwaliteit naar mijn JVC X7000 projector te sturen die dat ook aankan. Ik had het gevoel dat ik met die verhoogde instellingen niet echt een verschil zag en vroeg mij af of de 10m lange kabel er voor iets tussen zat. Na maanden twijfelen nu toch gedaan en inderdaad. De optische kabel maakt een verschil. Met identiek dezelfde instellingen zie ik een levendiger beeld. Is het verschil dag en nacht? absoluut niet. Het verschil zit hem in de verhoogde contrast waarden. Wat helder (wit) moet zijn komt helderder over. Zoals koplampen, verlichting tot de tanden van mensen toe. Het beeld heeft meer "sparkle". Ook de kleurschakeringen zijn subtieler. Ik merk nu dat die verhoogde instellingen wel degelijk een verbetering van het beeld opleveren. Hierdoor krijg ik nu een beeld dat veel meer de aandacht trekt en je "opslorpt". Heel raar. Ik zag dus met mijn oude kabel geen fouten in het beeld. Alleen is het met de oude kabel een "platter" beeld. Samengevat, proficiat RUconnect. Prima product, ziet er kwalitatief zeer goed uit en hij werkt beter dan mijn oude 10m kabel ondanks dat alle websites claimen dat dit niet kan. Als ik nog eens kabels nodig heb zal ik zeker eerst jullie website controleren en vrienden en familie op de hoogte brengen van jullie bestaan. Doe zo verder
 428. 5 out of 5
  Correcte en snelle levering. Alle Hdmi 's kabels vervangen voor deze, een wereld van verschil. Zojuist nog een een digitale coax kabel besteld, schijnt super goed signaal door te geven naar de Subwoofer.
 429. 5 out of 5
  De kabels bevallen erg goed. Heb er zelfs beter geluid van gekregen dus helemaal topp!!!
 430. 5 out of 5
  Hallo, ik heb nu inmiddels alle interlinks in mijn stereo-installatie van RU-Connected! Plus een optische kabel en een Hdmi kabel, zeer tevreden met de high-end kwaliteit van jullie kabels , aan te bevelen bij iedereen die het zoeken beu is. Ben trouwens wel benieuwd welke capaciteit de rca-kabels hebben, R.
 431. 4 out of 5
  Mooie en goede werkende HDMI V2 kabel met een prima beeldweergave, voelt goed aan en ziet er degelijk uit. Aangeschaft om een beeldstoring op te kunnen lossen (strepen en blokjes in mijn tv beeld) echter na het aansluiten van de HDMI V2 kabel helaas geen verbetert resultaat, jammer! Mijn probleem zal dan niet aan de hdmi kabel liggen, maar eerder aan de antennekabel of ziggo settopbox aansluiting!? Verder zoals inmiddels gewend, een prima service van RU Connected!
 432. 5 out of 5
  Buiten de snelle levering was ik verrast door het geluid. Een betere lage tonen weergave en de details en stereo scheiding van de muziek weergave was ook een nieuwe ervaring! Een Top kabel voor een lage prijs.
 433. 5 out of 5
  Top!
 434. 5 out of 5
  De oude HDMI-kabel van een camera gemonteerd op een behandelmicroscoop die beelden weergeeft op een monitor gaf veel haperingen. De RU-connected kabel met 4K-capaciteit werkt probleemloos.
 435. 5 out of 5
  Mooi afgewerkte kabel, ziet er goed en degelijk uit. De kabel doet gewoon wat het moet doen en dat is zoals je mag verwachten, een perfect en glashelder digitaal geluidsignaal doorgeven. Ook ditmaal weer een goede service en snelle levering van RU Connected zoals ik dit inmiddels al wel gewend ben. Kortom, gewoon TOPPIE!!!
 436. 5 out of 5
  Een fijne dunne kabel om soepel weg te werken achter een TV en door kabelgootjes. Getest met 4K 60FPS HDR (Meridian testclip op Netflix + Billy Lynn UHD Blu-Ray) en werkt probleemloos.
 437. 5 out of 5
  Derde kabel van ruconnected gekocht. Deze keer een dunne flexibele hdmi kabel. Kwaliteit perfect net zoals de twee vorige kabels.
 438. 5 out of 5
  Omdat ik een nieuwe TV gekocht heb wil ik ook de beste kabels om hem aan te sluiten. Na het lezen van de vele goede reviews besloten om de HDMI platte kabel V2 te kopen. Ik heb er gelijk 3 besteld. De eerste indruk van de kabel is goed. Hij ziet er degelijk uit en de stekkers zijn van hoge kwaliteit. Ik heb hem nog niet kunnen aansluiten maar verwacht er zeer goede resultaten van.
 439. 5 out of 5
  Ik ben zeer tevreden over jullie producten. Deze zijn kwalitatief zeer goed tegen een redelijke prijs. Een aanrader voor eenieder om jullie aanbod te doen raadplegen.
 440. 5 out of 5
  Ten eerste een goeie service van dit bedrijf, kreeg zelfs nog een mailtje na over hoe je deze kabel zonder problemen aan moet sluiten, eenmaal aangesloten was het plug and play, haarscherp beeld en voorral ook een veel beter geluid over de home cinema/receiver, mede ook door het ARC en misschien ook wel omdat het een optische kabel is, makkelijk ook dat je hem door de meegeleverde kabelbandjes de kabel opgerold achter je tv meubel kan hangen, verder mooi flexibel vergeleken met een koperen HDMI kabel, al met al als ik nog een kabel nodig heb bestel ik die zeker hier
 441. 5 out of 5
  2 van deze kabels gekocht en ze zijn idd veel beter dan standaard HDMI kabels. Ik had op de Xbox one s storingen met het HDR beeld (sneeuw)dat is nu verholpen en perfect beeld. Levering was ook snel.
 442. 5 out of 5
  Helemaal goed, snel geleverd en duidelijk te volgen status van bestelling. Erg vriendelijke benadering. Het enige wat ik nog mis is een “gewone” coax kabel in het assortiment, om die van Ziggo te vervangen...
 443. 5 out of 5
  Goede service en snelle levering
 444. 5 out of 5
  Prima kabel 4k tv naar ziggo decoder next.
 445. 4 out of 5
  Goede stevige kabel, ziet er netjes afgewerkt uit. Ik heb in vergelijking met mijn oude HDMI kabel en de nu in gebruik zijnde HDMI V2 geen verbetering van mijn tv beeld vast kunnen stellen, echter ook geen verslechtering, de prestatie lijkt dus in eerste instantie gelijk. Deze kabel heb ik aangeschaft om een beeldstoring die met enige regelmaat plots ( weer eens?!) opduikt te kunnen elimineren met de V2 kabel. Het is nu afwachten of dit op lange termijn inderdaad succesvol is, zodat ik hopelijk blijvend van mijn beeldstoring verlost ben? Verder een prima service en snelle verzending/levering van RU Connected, je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling.
 446. 5 out of 5
  Super snelle levering. Value for money!!!
 447. 5 out of 5
  Zeer goede kwaliteit, perfecte prijs en top service: snel, vriendelijk en professioneel.
 448. 5 out of 5
  Digital coax besteld voor tussen mijn Denon en B&W subwoofer. Mooie soepele kabel en stevige kwaliteit. Ik heb de speaker setup opnieuw moeten uitvoeren omdat het geluid een stuk beter klinkt dan met de oude stugge merkloze kabel. Ben zeer tevreden over deze kabel. Maar ik wist ook wel dat de kabels perfect zouden zijn. Al mijn HDMI kabels zijn ook al van RU.
 449. 5 out of 5
  Snel geleverd en mooi verpakt! Na vorige keer al verrast te zijn door de platte HDMI kabels en de service, nu opnieuw voor RU connected gekozen. Optische kabel tussen versterker en tv werkt fantastisch, geluid stukken beter dan m'n vorige kabel. Connectors zijn goed verpakt en beschermd. Volgende kabels absoluut weer bij jullie!!
 450. 4 out of 5
  Degelijk aanvoelende en goed uitziende platte HDMI kabel die goed vast aangesloten kan worden. Bij het verwisselen van mijn oude voor de nieuwe kabel, kan ik niet direct een verschil in mijn beeldkwaliteit waarnemen. Ik heb deze kabel aangeschaft omdat ik met enige regelmaat een irritante beeldstoring zoals blokjes en strepen in mijn tv beeld krijg die mogelijk wordt veroorzaakt door een slecht afgeschermde HDMI kabel(??) Na het aansluiten van de nieuw aangeschafte RU connected HDMI kabel, heb ik (nog) geen beeldstoring waargenomen, echter zal ik pas op langer termijn de RU kabel veel beter kunnen gaan beoordelen, hiervoor vind ik het nu toch echt ets te vroeg! De komende tijd zal dus nog moeten gaan blijken of ik met mijn nieuwe kabel (definitief blijvend) het beeldstoring probleem heb opgelost?
 451. 5 out of 5
  Zeer stevige kabel met een luxueuze afwerking en een prima beeld- en geluidskwaliteit. Ongekende prijs-kwaliteitsverhouding wat mij betreft. De service is ook voorbeeldig. Besteld op zondagavond en geleverd in de vroege ochtend op maandag. Via mail word je als klant ook prima op de hoogte gehouden van het bestel- en leverproces. Petje af voor het vakmanschap en de service van RU!
 452. 5 out of 5
  Heb net een 4K TV gekocht om deze goed te kunnen aansluiten (in serie) op de Ziggo Horizon en AV Tuner, heb ik twee platte HDMI kabels ( 1 m en 1,5 m) besteld. Deze werden zeer snel geleverd, en geven een goed beeld en geluid. Zeer tevreden. Mvg H. Coppen
 453. 5 out of 5
  Geweldige kabel, we hebben er 3 gekocht en alles werkt perfect!
 454. 5 out of 5
  Kreeg het met mijn bestaande HDMI kabels allemaal niet voor elkaar om het geluid van de Oled TV op de juiste manier te laten verlopen. Nu na advies van RU en de juiste HDMI kabel, die geschikt is voor 4K en ARC (Audio Return Channel) werkt het super. Beeld en geluid nu super. Bedankt,
 455. 5 out of 5
  Altijd problemen met ARC aansluiting TV en Soundbar. Nu een HDMI kabel gevonden bij RU conncted met ARC ondersteuning en het probleem is over. De soundbar werkt direct bij het opstarten van de TV en het geluid is veel beter geworden. Een aanrader om te kopen, veel beter dan gewone goedkope HDMI kabels.
 456. 5 out of 5
  Goed en degelijk, super snelle levering
 457. 5 out of 5
  Top kabel en snelle levering !
 458. 5 out of 5
  Van een goedkope action Hdmi kabel (v1.4) naar deze snelle 2.0b Hdmi kabel!! Wereld van verschil! Snelle levering! Zoals beloofd de volgende dag in huis! Super winkel echt een aanrader!
 459. 5 out of 5
  Om mijn nieuwe TV optimaal aan te sluiten op de rand apparatuur heb ik de afgelopen 1,5 week 3 platte HDMI kabels en een optische kabel besteld alles is nu aangesloten met een perfect resultaat, ik kan deze kabels iedereen aanbevelen, ze zijn gelijkwaardig aan kabels van andere merken waar je 2 of 3 maal zoveel voor betaald.
 460. 5 out of 5
  Heb meerdere malen besteld. Snelle en zorgvuldige levering. Uitstekende kabels. Had goedkope action kabels die geen recht doen aan mijn hifi en OLED tv. Uitmuntende beeldkwaliteit! Ik raad iedereen dit aan!
 461. 5 out of 5
  De kabels voor je high end apparatuur. Zelf 2x 3m hmdi plat v2 besteld voor een oled c8 gekoppeld aan de ps4pro. Voelt zeer degelijk aan, zijn echt plat, soepel en sluiten goed op de port en de beeld kwaliteit is om van te smullen. Lijkt wel beter dan de vorige kabels. Met specifieke beschrijving erbij, dit heb ik nog niet eerder gezien. Na je bestelling krijg je ook een basket pic. En per fiets koerier hier afgeleverd. Best knap, een kabel die al een beleving creëert tijdens het bestel proces. Chapeu!
 462. 5 out of 5
  Ik heb een digitale audio coax kabel besteld voor de verbinding tussen mijn Yamaha cd speler en versterker. De kabel werd de volgende dag al geleverd. De kabel ziet er mooi uit met mooie pluggen met vergulde aansluiting en een goede afscherming van de kabel. De verbinding is goed en stevig. Bij mijn oude kabeltje zaten de plugjes niet stevig vast. Het geluid klinkt ook anders. Ik kan niet precies uitleggen wat er anders is daarvoor moet ik nog meer cd's beluisteren maar het is zeker een goede kabel voor deze prijs .
 463. 5 out of 5
  Soundbar gekocht en had HDMI-ARC kabel nodig. Bij RHC prima geslaagd. Snel geleverd tegen prima prijs. Vooral de dunne kabel is een aanrader!!
 464. 5 out of 5
  10 meter besteld en inmiddels in gebruik. Na eerder bestelde HDMI 1.4 platte kabel is ook deze kabel weer perfect. Degelijke kabel maar toch flexibel genoeg, en ook deze weer met mooie bescherming erom. Deze lengte geeft met veel kabels beeldstroingen (uit ervaring) maar deze kabel is superstrak. Top product.
 465. 5 out of 5
  Enorme verbetering van beeld. En zeer snelle en correcte levering. Een aanrader.
 466. 4 out of 5
  snel geleverd en een verbetering met oude kabel.
 467. 5 out of 5
  2 hdmi kabels besteld volgende dag in huis. Aangesloten op tv en cinema en mensen wat een beeld en geluid. Heb gelijk de goedkope prul van action Enz weggegooid. Wil nooit niks anders meer. Steun dit klein bedrijfje ze verdienen het wat een kwaliteit. Snelle en goede service. Zelden mee gemaakt wat een kwaliteit kabels. Echt mensen vertel het vrienden, fam, kennissen, collega's. Ik zou de volgende bestelling alleen maar bij dit bedrijfje bestellen.
 468. 5 out of 5
  Goeie service en zeer nette kabel. Ziet er stevig uit. Tevreden klant.
 469. 5 out of 5
  Kabel is echt een aanrader. Ik had kabels gekocht zouden voor 4k zijn. Maar mijn apple tv zei dat de kabel niet optimaal was. Nu de RU hdmi kabel gekocht en de apple tv geeft meteen een melding dat mijn HDMIO signaal verbeterd is. Beeld is super!!
 470. 5 out of 5
  GISTEREN BESTELD EN VANDAAG AL GELEVERD BIJ WIJZE VAN SPREKEN ZEER SNELLE LEVERING EN UITSTEKEND PRODUCT DANK U WEL UITSTEKENDE KWALITEIT EN GEMAKKELIJK WEG TE BERGEN DIE HDMI KABEL.
 471. 5 out of 5
  Ik was verleden week bij een audiovriend te luisteren die een nieuwe Mcintosh ma8900 had staan wat wel een interessante exclusieve versterker is! Natuurlijk had ik even een Ruconnected coax kabel van mezelf meegenomen die hij wel graag even wilde beluisteren en vergelijken met zijn andere kabels. Natuurlijk is die kabel daar gebleven omdat hij de klank heel goed vond. Ik heb daarop voor mezelf natuurlijk gelijk weer een nieuwe Ruconnected coax besteld omdat ik er zelf ook heel tevreden mee ben. Zoals ik wel gewend ben van Ruben had ik de kabel alweer de volgende dag in de bus liggen! Ik en anderen die ik dus ken zijn zeer tevreden over de Ru connected kabels. Zeer betrouwbaar om daar kabels te kopen voor een hele nette prijs ook nog! Ook de verzendkosten zijn heel netjes. Bedankt Ruben!
 472. 5 out of 5
  20m kabel besteld en volgende dag ontvangen. De kabel met afneembare connector past in 5/8 buis, maar kon niet de bocht om. Uiteindelijk de behuizing afgeschroefd en daarmee lukte het wel de kabel door de buis te loodsen. Kabel werkt verder prima.
 473. 5 out of 5
  Duidelijk verschil met de standaard Ziggo hdmi kabel. Onze Philips Oled komt nu echt goed tot z'n recht. Daarnaast een lange hdmi kabel besteld voor de Hdmi ARC en die doet het prima. Hiervoor een goedkope hdmi kabel gebruikt die zorgde voor veel gekraak. Prijs/Kwaliteit verhouding een 10.
 474. 5 out of 5
  Snelle levering en kwalitatieve kabel. Prijs - kwaliteit een topper! Een aanrader op elk vlak!
 475. 5 out of 5
  Snelle levering en kwalitatieve kabel. Men merkt meteen het verschil. Prijs - kwaliteit een topper!
 476. 5 out of 5
  Snelle levering en heel kwalitatief materiaal. Een aanrader op alle vlakken.
 477. 5 out of 5
  Fijne degelijke kabel. Snelle levering en niet duur.
 478. 5 out of 5
  Mooie kabels mooi afgeschermd voelt solide aan Service is ook top goed advies van Robert zelf Kortom de kabels van ru connected zijn absoluut de moeite waard de hdmi kabels zijn ook erg goed
 479. 5 out of 5
  Ik had een 10 jaar oude optische kabel merk bouwmarkt, met twee (!) breuken. Frustrerend, want continu storing. De kabel deed dienst tussen Marmitek hdmi sound extractor, vanuit Apple tv naar mijn Cambridge cxa 80 versterker. Omdat ik wel heb ervaren dat goede kwaliteit kabels ten goede komen aan zowel beeld als geluid, maar ik niet zo geloofde dat dit ook voor digitale, hdmi, optische signalen opgaat, wilde ik een betere kabel proberen, en niet niet meteen de hoofdprijs betalen. Heb de optische kabel van Ru connected van twee meter besteld, met het idee van: probeer het eens uit, in het ergste geval heb je voor twee tientjes een kabel van goede bouwkwaliteit, die in ieder geval minder snel zal breken. Kabel ontvangen, aangesloten, en gaan luisteren..... ik geloofde mijn eigen oren niet, wat een mooi geluid. Zeker klankmatig een dikke stap vooruit op de oude kabel. Zeer aangenaam verrast. Kraakhelder geluid, geen idee dat mijn gear deze kwaliteit kan genereren. Een no-brainer voor de aanschafprijs. Besteld en binnen een dag in huis, netjes verzonden via pakketdienst met track and trace,, als brievenbuspakketje. Kreeg op de dag van bestellen een mail met foto van de kabel die als order al gepicked was, klaar voor verpakking, zo van: dit is je bestelling, het zit eraan te komen! Als kritische luisterar van met name vinyl en dsd audio, kan ik alleen maar zeggen, probeer het uit, je krijgt er geen spijt van. Ik overweeg nu om de hdmi bekabeling ook te gaan vervangen....... In ieder geval maakt RU connected voor mij waar wat ze op de website schrijven. Een audiofiel uit Heerlen.
 480. 5 out of 5
  Ben super tevreden snel antwoord op de vraag en daarna een Analoge RCA kabel gekocht. de kabel ziet er bijzonder goed uit lekker soepel en sluit strak op de aansluitingen van mijn AVR Receiver. en zoals verwacht een top geluid van mijn CD speler geen moment spijt . groeten Jan
 481. 5 out of 5
  Superblij !! stop met zoeken, je hebt hem gevonden 🙂 snelle service, top kabel
 482. 4 out of 5
  Optische kabel gekocht om de tv op de anthem mrx700 te kunnen aansluiten zodat ik Netflix in de 5.1 kan beluisteren. Kabel is na 1 dag geleverd en doet niet onder voor mijn oelbach optische kabel. Kabel ziet er goed uit en is niet duur, een aanrader. Ja er zijn betere optische kabels maar die kosten voor 1 meter € 200,- ik heb er ooit eentje thuis gehad maar ik vond de verschillen in geluid welke niet erg groot waren niet opwegen tegen de hoge prijs. Deze ru kabel is gewoon goed en voor een zeer acceptabele prijs.
 483. 5 out of 5
  Ik heb meerdere kabels geprobeerd van mijn AT LP5 platenspeler naar mijn Yamaha versterker met phono ingang. Hierbij heb ik dure A=merken als Stagg, Pioneer en Summer Sinus geprobeerd ,maar de klankkleur was niet goed of er zat brom op de lijn . Echter vergeet al deze dure merken want de tulp kabel 2,5 meter van RU connected is de beste qua geluid welke ik ooit gehoord heb! Mijn Complimenten!
 484. 5 out of 5
  De kabels van RU connected heb ik al jarenlang met veel plezier in gebruik. Doen het goed en je hebt er geen omkijken naar als je apparatuur vernieuwt. Voor mijn vader ook kabels besteld. Hij is op leeftijd en ziet erg slecht, daardoor had hij een platte HDMI kabel beschadigd bij de connector. Ondanks dat is de kabel toch omgeruild voor een nieuwe V2 kabel die steviger is. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik prettig verrast ben door deze service. Chapeau!
 485. 5 out of 5
  Prima service. Na bestelling doorlopend goede informatie over status bestelling. Kabel keurig verpakt. Hij ziet er mooi en degelijk uit en functioneert tot heden prima. Kan dit bedrijf aanraden.
 486. 4 out of 5
  1 RCA-kabel van 1 m gekocht ter aansluiting van DAC naar versterker! Vlot geleverd en prima weergave zodat een bestelling voor 0,5 en 2 m RCA zal volgen.
 487. 4 out of 5
  2 Optische kabels van 1 m en 2 meter gekocht ter aansluiting van de Oled-tv op de audio set! Vlot geleverd en prima weergave zodat een bestelling voor 3 m optisch zal volgen.
 488. 5 out of 5
  Prachtige kabel en werkt perfect. Absolute aanrader.
 489. 5 out of 5
  HDMI high speed kabel van 5 mtr gekocht. Bij een ander merk had ik problemen. Deze kabel voldeed perfect, prima prijs, snelle levering volgens afspraak.
 490. 5 out of 5
  Gebruik nu een jaar een 20 m optische kabel tot grote tevredenheid. Mijn 20m van den Hull HDMI kabel van ruim €800 kon deze afstand niet aan en gaf regelmatig verbindings problemen bij schakelen. Deze kabel werkt zonder problemen in top kwaliteit!
 491. 5 out of 5
  Optische kabel en 2x digitale coaxkabel besteld. De dag er op was de kabel al in huis. Perfecte geluidskwaliteit en visueel zeer mooie kabel. Prima service. Mijn volgende kabel wordt ook bij Ru-connected besteld. Gr. Jan
 492. 5 out of 5
  Gebruik al jaren lang de platte kabels voor mijn installaties en ben zeer tevreden over het geheel vanaf de bestelling, levering en gebruik. Door aanpassingen in mijn woonkamer weer drie kabels besteld en aangesloten en alles werkt super, wil gewoon niks anders meer en raad het iedereen aan om eens echte kabels te kopen. Mensen investeren wel in dure apparatuur maar bezuinigen op kabels die benodigd zijn en dat is niet slim. Peter van Velde.
 493. 5 out of 5
  Top kabel met goede connectie. Dit keer 2 meter gekocht. 1 meter echt te kort bij inbouw.
 494. 5 out of 5
  Toevallig bij Ruconnected uitgekomen. Dit is een grote verbetering ten opzichte van de oude kabel die ik hiermee vervangen heb, en voor een redelijke prijs. Zeer tevreden.
 495. 5 out of 5
  Goede kwaliteit kabel, nette prijs en snel geleverd, what more can I say!!!!!!!!!!!
 496. 5 out of 5
  Na vele experts tests van optische kabels gelezen te hebben viel mijn keus al snel op ru connected.. Een volwaardige kabel die niet onderdoet voor heel veel duurdere high-end kabels. .Ben super tevreden en ook de levering was zoals overeengekomen. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar kabels de ru connected site in te zien. Gezien de prijs kwaliteits verhouding vind je niets beters.. Een bedrijf met liefde voor hun product.
 497. 5 out of 5
  Top En echt supersnel
 498. 5 out of 5
  Top cable!!! Als je op zoek ben naar een lange cable, zoek niet verder zou ik zeggen en koop deze. Eindelijk een goede lange cable
 499. 5 out of 5
  Al mijn HDMI-kabels heb ik inmiddels vervangen voor de platte V2 HDMI kabel van RUconnected. Om te beginnen is de levering lekker snel, de volgende dag had ik ze al in huis. Daarnaast vind ik het fijn dat de kabels plat zijn. Ze passen veel beter in de kabelgoot. Als je alles hebt aangesloten en je kabelgoot weer dicht hebt, ga je je apparatuur aanzetten. Wat een verschil! Zelfs de simpele TV-decoder van mijn Internetaanbieder loopt nu veel soepeler. Het zou alleen fijn zijn geweest als ik nét iets eerder van het bestaan van RUConnected had gehoord. Dat had mij een hoop geld bespaard. Ik heb bij mijn nieuwe TV, PS4-pro en UHD4K-DVDspeler goede HDMIkabels gekocht van MediaMarkt. Deze kabels zijn erg dik, stug en gillend duur (rond de €100,- per stuk). Als ik direct bij RUConnected de kabels had besteld, had mij dat 1/3 gekost van wat ik bij MediaMarkt kwijt was. Dus: Voor betere kwaliteit en een aanzienlijk lagere prijs, bestel uw kabels bij RUConnected !!
 500. 5 out of 5
  Snelle levering. Top. Zeer goede interlinkkabels. Zien er mooi en degelijk uit. Signaaldoorgang ook ok zuiver zoals het hoort. Ook voor High - End audio. Conclusie: Aanrader voor die prijs.
 501. 4 out of 5
  Snelle levering. Top. Kabel ziet er mooi uit. Constructie is goed. Klemt heel goed door de vergulde toslinkpluggen. Geen commentaar. Doorgang van signaal kan beter. Getest op quad, Naïm en Marantz. Boxen Jommo 3 wegs. Dubbele bass. Subwoofer en Bose surround. Conclusie: Goede standaard optische kabel.
 502. 5 out of 5
  Top kwaliteit HDMI kabels die doen wat ze horen te doen. Zowel beeld als geluidssignaal enorm verbeterd.
 503. 5 out of 5
  Zeer snelle levering. Top. Heel klantgericht. Netjes. Kabel allereerst 5 sterren waard. Zeer goede kwaliteit.zoals een 4K moet zijn. Afwerking en ontwerp zeer ergonomisch. Conclusie: voor dat geld zou ik niet twijfelen kopen.
 504. 5 out of 5
  Twee bestellingen kort achter elkaar. Snelle levering, prima communicatie, uitstekende producten!
 505. 5 out of 5
  De kabel is prima, Het beeld is kleurrijker en scherp. Mijn oude kabel kwam wel in de buurt maar deze kabel geeft echt een superbeeld.
 506. 5 out of 5
  Ik heb nu 4 HDMI kabels vanuw bedrijf in gebruik. Ik hen een 4k TV en een 4k blu-ray met Dolby Vision en HDR 10/+. De kabels voldoen prima, zien er mooi en degelijk uit. Verder vind ik de prijzen, zeker wat er geboden wordt, alleszins redelijk, zeker in vergelijk met andere (Duurdere) merken.
 507. 5 out of 5
  Gisteren 2 RCA setjes binnen gekregen, netjes binnen 24 uur bezorgd en goed verpakt. Zien er super uit. Zat nog te luisteren via dropveters, maar wat een verschil!! Veel meer detail en strakker laag. Ik ben erg tevreden! Helaas heb ik elders een 3.5 jack naar analoog RCA moeten bestellen omdat jullie deze (nog niet) maken. Ik hoop dat jullie dat gaan doen, dan hebben jullie de 1e bestelling al binnen ; ) Komend weekend ga ik er in versterker ook nog op vooruit, dus ben zeer benieuwd.
 508. 5 out of 5
  Levering ging zeer snel. Mooi afgewerkte kabel. Past perfect op de aansluitingen en zit mooi stevig. Voor dit geld is er gewoon niks beters.
 509. 5 out of 5
  Dit Is mijn derde bestelling bij ruconnected en net als de voorafgaande binnen een dag geleverd een hdmi kabel v2 beeld geluid en afwerking zijn van absolute topkwaliteit. Dit bedrijf is enorm klantgericht en aanbeveling voor iedereen.
 510. 5 out of 5
  4 Sets RCA-kabels gekocht. Ben daarbij uitgegaan van de reviews en test. Supersnelle levering, uitstekende kabels / connectoren, prima prijs. Kan niet anders dan 5 sterren geven !
 511. 5 out of 5
  Net als mijn vorige bestelling en digitale coaxkabel is ook de platte HDMI kabel van absolute topkwaliteit, hetzelfde geldt voor de levering altijd binnen een dag. Dit is een topbedrijf ruconnected gaa zo door.
 512. 5 out of 5
  Een rca kabel besteld. Snelle levering. Ik had al eerder kabels bij Ru besteld. Kwaliteit was zo als verwacht; prima.
 513. 5 out of 5
  Uitstekende kabel. De hdmi-arc aansluiting tussen de Sony tv en de Focal Dimension soundbar was een ellende. Het geluid haperde en viel regelmatig uit. Ik had niet verwacht dat het aan de kabel lag. Maar na het aansluiten van de dunne hdmi kabel was het probleem verholpen.
 514. 5 out of 5
  Na de aanschaf van hdmi en digitale coaxkabel (tot grote tevredenheid) was het nu een tijd voor vervanging van mijn optische verbinding tussen tv en netwerkreceiver dmv een optische kabel van Ruconnected. Wederom prima op de hoogte gehouden van de verzending. De kabel netjes in stevige doos zodat kwetsbare delen van de kabel beschermd blijven tijdens vervoer.Kabel is weer prachtig afgewerkt en maakt zeer solide contact mogelijk. Geluid is helder (stemmen goed verstaanbaar) in vergelijk met vorige kabel zonder scherpe randjes en muziek klinkt meer open en gedefinieerd. Ongelooflijk veel waar voor een kleine prijs, zit ook de luidsprekerkabel van Ruconnected te overwegen.
 515. 5 out of 5
  Voor de 2e maal een HDMI kabel van RU connected gekocht. Eerst voor mijn UHD speler en nu voor mijn PS4 Pro. Beiden hebben de capaciteit voor 4K. Positieve punten: - Kabel verhoogt aanzienlijk de beeldkwaliteit t.o.v. een gewone hdmi kabel. - Kabel ziet er zeer degelijk en netjes uit. - Waar voor je geld. Verhouding kwaliteit en prijs is perfect. - Zeer snelle levering én het is zo verpakt dat het door een gewone brievenbus pas! Vandaar de 5 sterren. Ik raad dit product ten zeerste aan!
 516. 5 out of 5
  2 setjes van 1 meter gekocht. Prima kwaliteit. Lekker stevige kabels en goed afgeschermd.
 517. 5 out of 5
  Wauw , Top priduct verschil met andere kabels direct merkbaar! Snelle en vlotte levering!
 518. 5 out of 5
  Uitstekend geluid, ik gebruik hem in combinatie met Sony UBP-X 800 Blueray speler en Yamaha rx a 880 aventage AV Receiver puur voor muziek. Werkte voorheen met audioquest, 15 euro voor deze kwaliteit ongekend. Gaa binnenkort al mijn kabels vervangen met ruconnected.
 519. 5 out of 5
  Snelle levering van een prachtige RCA kabel. Super mooie kwaliteit. M’n draaitafel is weer operationeel!
 520. 5 out of 5
  Ben Nog nooit deze kwaliteit kabel aangesloten voor een redelijke prijs .De volgende kabel komt zeer zeker bij jullie vandaan. Met weinig woorden komen jullie op de eerste plaats” Proficiat”. Ben
 521. 5 out of 5
  Snelle levering! De volgende dag al binnen! Topkabel!
 522. 5 out of 5
  De analoge interlink binnen een dag in huis. Meteen aangesloten en het nummer opgezocht wat ik als laatst had geluisterd op de "oude" kabel (vivanco prowire) meteen hoor ik dat deze kabel "strakker" klinkt. Zowel in het hoog als laag. Heel tevreden!
 523. 5 out of 5
  Dunne hdmi-kabels gekocht en zij zijn van een geweldige kwaliteit. Snelle service, volgende dag in huis. Een aanrader dus. bovendien lekker makkelijk weg te werken.
 524. 5 out of 5
  De kabeltjes werken perfect! Ze passen ook beter, strakker, beter beeld. Bijna een jaar bezig geweest voor ik er achter was waarom het geluid van de tv er regelmatig mee stopte als ik het licht aan deed of de koelkast aan/uit ging of de cv kachel aan/uit ging. Ik dacht dat mijn nieuwe receiver erg gevoelig was, aan verschillende mensen gevraagd wat het kon zijn maar niemand kon daar een antwoord op geven. k heb een andere receiver gekocht het bleef hetzelfde, HDMI ingang van mijn tv gemold omdat ik er achter kwam als ik op dat kabeltje drukte hij het weer deed voor zolang het duurde… (intussen gerepareerd was nog garantie) koelkast wordt ook gerepareerd vandaag ( was er ook mee gestopt door dat ik de stekker eruit gehaald had om te kijken of die storing veroorzaakte, nadat ik de stekker er weer instopte deed hij het niet meer….maw ruim een jaar gezeik gehad door ondeugelijke HDMI kabeltjes, hoe krijg je het verzonnen. Alle ellende opgelost dankzij jullie kabeltjes!
 525. 5 out of 5
  Na aanschaf van een nieuwe reciever wilde ik ook de ARC mogelijkheden gebruiken. Ik kreeg dit niet goed voor elkaar. Wel het aan- en uitzetten van de aangesloten apparatuur, maar de geluidsfunctie van de TV terug naar de reciever. Ik gebruikte hiervoor een goedkope 2.0 hdmi kabel. Omdat ik NETFLIX op de tv heb wilde ik het geluid via de reciever laten lopen. Ik heb nu gekocht een Platte HDMI kabel V2 gekocht. Alles aangesloten en het werkte meteen super. Heb inmiddels nog twwee extra hdmi kabels gekocht om alles met onderling met elkaar te verbinden. Echt een zeer goede kabel voor een goede prijs!
 526. 5 out of 5
  Afgelopen week optische kabel besteld, ken RUc, van mijn eerdere bestellingen, veel kwaliteit voor een eerlijke prijs! Voor mijn apparatuur, alles uit het midden- en hoog segment zeg maar, meer dan voldoende. Betaal niet graag voor verpakking en presentatie, of een merk met veel reclame, veel liever voor een betrouwbare kabel. Pioneer en Panasonic in mijn home-cinema, deze kabel voor verbinding van tv naar receiver, prima geluidsoverdracht. Je ziet het aan de degelijke afwerking, mooie stevige connectoren en mooie afscherming van de kabel, voelt gewoon goed aan. Paar weken eerder extra platte HDMI kabel hier besteld, is mijn derde in mijn huidige installatie, nog altijd meer dan tevreden, en ook hier word alles zorgvuldig verpakt en geeft de site veel info. Weet van de vele leveranciers en merken van kabels op het internet, doch voor mij geen twijfel of langdurig vergelijken..RU connected..chapeau!!
 527. 5 out of 5
  Perfecte kabel, merkbaar beter beeld, gebruikt van decoder naar tv en een tweede voor de arc-aansluiting. Geen haakse connector meer nodig , goed weg te werken. Bestellen en bezorging, snel en foutloos.
 528. 5 out of 5
  2 HDMI V2 kabels besteld, snelle en correcte levering ! Enorme verbetering van beeldkwaliteit en het geluid op mijn soundbar is fantastisch . Zeg nu nog eens dat er geen verschil is tussen een goedkope Actionkabel en deze van RU Connected ! Ik dacht van wel alleszins
 529. 5 out of 5
  Had een oude baggerkabel vd action tussen mijn ps4 pro en suhd hangen en de hdr werkte niet.., Dus na tips zoeken, kwam ik via google op ru connected uit. Had em om 23.40 besteld en kwam de volgende dag keurig aan. Vond het leuk dat ik zelfs een foto vd verwerking vd kabel kreeg. Ben zeer tevreden en de kabel werkt perfect. Ipv zwart beeld krijg ik nu de hdr versie via mijn tv. Als ik nog een hdmi nodig heb, bestel ik die zeker hier. Hij kost wat, maar vind het niet erg omdat de kwaliteit dr ook naar is. Mooi stevig en heel strak afgewerkt .
 530. 5 out of 5
  prima kwaliteit kabel. snelle levering en afhandeling.
 531. 5 out of 5
  Snelle levering. Top. Heb 2 platte hdmi kabels v2 gekocht. 1 voor de PS4 Pro omdat ik met de vorige kabel veel last had van zwarte schermen tijdens het gamen. Met deze kabel is dat probleem gelukkig opgelost en kan ik weer 4K HDR gamen. De andere op mijn Focal Soundbar aangesloten en ook daar werkt het perfect op. Lijkt alsof alles beter van kleur en geluid is.
 532. 5 out of 5
  Voor dit geld is er geen betere kabel te vinden. Mooie afwerking, goed geluid en snelle service. Wat wil je nog meer voor € 15,-? Zeer tevreden!
 533. 5 out of 5
  Uitstekende kabel met nauwelijks of niets aan verlies een absolute aanrader!
 534. 5 out of 5
  Na veel frustraties omdat onze apparatuur niet meer onderling communiceerde, de apparatuur ter reparatie weggeweest, zijn we na speurwerk bij RU connect gekomen. De kabels die we hier besteld hebben “ originele platte HDMI kabels” hebben alle problemen in een ogenblijk opgelost. Dit kan ik iedereen aanraden, als je vermoed dat je gewone HDMI kabels niet of onvoldoende ondersteunen, koop dan je kabels van RU connect. Prima service trouwens de kabels kwamen een dag na bestelling al binnen en als je een vraag hebt kan je ook terecht. RU connect is absoluut een aanrader!
 535. 5 out of 5
  Perfecte HDMI kabel. Had eigenlijk geen verbetering t.o.v. de goedkopere HDMI kabel van de Action verwacht. Maar het tegendeel is waar: een loep zuiver beeld, diepere kleuren bij een QLED tv van S...... Daarnaast tegen 22.00 uur 's avonds op zondags besteld en gewoon de maandag erop om 14.00 uur in huis. Een top service en een top product. Heel content mee.
 536. 5 out of 5
  Geweldig! Zowel de service als het product! Eerst, via mail, al enorm goed, snel en duidelijk geholpen met een vraag over aansluiten van diverse apparatuur. Vervolgens 3 platte HDMI kabels V2 aangeschaft. Ze waren super snel binnen en de kwaliteit straalt er al vanaf als je de kabels in je handen hebt. Eenmaal aangesloten wordt de kwaliteit ook zichtbaar én hoorbaar op de tv en soundbar. Zowel beeld en geluid (4K UHD/ DTS:x en Dolby Atmos) komen optimaal tot hun recht! Erg blij mee! Wat ik ook erg fijn vindt zijn de klittenband straps die erbij zitten. Ik heb ze gelijk hergebruikt om de kabels bij elkaar te houden, zodat het er wat netter weggewerkt uitziet totdat ik een gootje heb geplaatst.
 537. 5 out of 5
  Uitstekende snelle service en een prachtkabel voor dit geld. Ik ben een blije klant.
 538. 5 out of 5
  Wat een super kabel ik had slecht beeld met redelijk wat ruis bij netflix vanaf mijn xbox. Het geluid liep vaker niet synchroon. Nu met de nieuwe dunne hdmi kabel een super strak beeld (4K) en geluid (atmos) wat een verschil. Veel gelezen en getwijfeld maar nu super tevreden
 539. 5 out of 5
  Wederom aangenaam verrast na aanschaf van de Ruconnected digitale coaxkabel. Na eerder al tot grote tevredenheid een hdmi-kabel te gebruiken (Philips tv naar Philips bluerayspeler ) wilde ik een digitale coaxverbinding van de bluerayspeler naar mijn Pioneer netwerkreceiver omdat ik zo ook af en toe een cd kon afspelen. Kabel besteld en meteen al goede info mbt voortgang bestelling en de volgende dag al netjes bezorgd. Geen overbodige dure verpakking maar stevige plastic zak die zo in de brievenbus paste. Kabel voldoet boven verwachting (korte inspeeltijd ),het geluid is zeer evenwichtig en buitengewoon detailrijk,geen scherpe randjes en mooie spreiding. Ongelooflijk niveau voor deze prijsklasse.Binnenkort volgen nog Ruconnected optische kabel en ik ben zeer benieuwd naar luidsprekerkabel (bi-wire ).
 540. 5 out of 5
  Deze kabel is zo mooi dat je om je nek wil dragen 😀 Gekocht om als subwoofer kabel te gebruiken. Ik dacht altijd dat het versterker gedeelte van de sub een zoemend geluid maakte. Dat lag dus aan men vorige kabel. Met deze kabel is dit opgelost. Top !
 541. 5 out of 5
  Mooie kabeltjes, prijs/kwaliteit is onklopbaar !
 542. 5 out of 5
  15 meter gekocht om (netjes langs de plint weggewerkt) de 4K beamer van beeld te voorzien. Uitstekende beeldkwaliteit, geen enkel probleem met aansluiten. Communicatie tijdens het bestelproces was erg goed verzorgd en de levering de volgende dag. Bedrijf en het product kan ik zeker aanraden.
 543. 5 out of 5
  Ik heb een paar jaar geleden de standaard meegeleverde tulpkabels/ spaghetti-sliertjes van de fabrikant vervangen voor de analoge RCA kabels van RUConnected/ Ruben en kon duidelijk een heel verschil horen. Ik heb verder niet geëxperimenteerd met andere interlinks, maar heb daar ook helemaal geen behoefte aan om nog veel meer geld aan uit te geven aan een of andere zoektocht, ik ben gewoon heel tevreden met de Tulpjes van RUConnected en heb daar vertrouwen in. Ik heb ook heel wat gewisseld tussen diverse (vintage) versterkers waarbij ik soms flink moest wrikken om te kabel er op en af te krijgen vanwege aanslag op de versterkeraansluiting, maar de kabels geven geen krimp, de bouwkwaliteit is dus ook uitstekend! Inmiddels dus meer tulpkabels erbij gekocht om al mijn apparaten te voorzien van deze betaalbare verbetering!
 544. 5 out of 5
  snelle service, niet te duur en een goed functionerende kabel. niet in een high-end set uitgeprobeerd, maar gewoon vanaf de tv naar yamaha ns 803.
 545. 5 out of 5
  In een woord perfectie met strekkende meter.
 546. 5 out of 5
  Nooit gedacht dat een HDMI kabel zo'n grote invloed kon hebben op het geluid maar het is waar. Op aanraden heb ik een HDMI kabel van Ru Connected gekocht en mijn geluid is nu stukken beter dan met de oude (goedkope) kabel.
 547. 5 out of 5
  Snelle levering, mooie kabel, prima geluid. Ik ben heel tevreden.
 548. 5 out of 5
  Stevige kabel tussen nieuwe 4K OLED tv en 5.1 set, lengte 3m vanwege wegwerken kabel. Prima kwaliteit, snel geleverd. Zijn zeer content!
 549. 5 out of 5
  Na al een Digitale Coax van 1m besteld te hebben voor mijn cd loopwerk, die muzikaal zeer goed beviel, de optische 1m variant besteld. Dit maal als interlink tussen mijn HD kabelontvanger (Humax 5200 C) en de Musical Fidelity M1 DAC (STEREO dus). Was erg benieuwd of er klankverschil tussen optische kabels zit en tot dusver veel kabels geprobeerd, maar hoorde amper verschil tussen Analoge of (optische) digitale uitgang van de Humax. Kabel wederom simpel, doch doeltreffend verpakt. Kabel zelf mooi opgebouwd, stevig met metalen stekkers die goed "locken" en op hun plek blijven zitten. Op het eerste gehoor viel direkt op dat stemmen subtiel beter klinken en meer losstaan van de rest van het geluid en ook muziekweergave is net even mooier, dit natuurlijk afhankelijk van de opname. (verschil tussen luisteren en genieten) Kortom een kabel die doet wat ie doen moet (luisterplezier) en zeer de aanschaf waard. Zo blijft de hobby betaalbaar. Wederom respect...keep up the good work !
 550. 5 out of 5
  Na een paar jaar in het bezit te zijn van een 50” tv en er niet bij stil gestaan om de standaard bij geleverde HDMI-kabel te vervangen voor een kwalitatieve betere. Dit van de week toch maar gedaan adhv de diverse positieve reviews op RuConnected. Volgende dag de kabel keurig ontvangen en gelijk aan gesloten. Eigenlijk geloofde ik het niet, maar ik zie wel degelijk verschil in beeldkwaliteit. Scherper, minder “wollig” en meer detail. Ook de vlekkerige plekken bij volledig wit of zwart beeld zijn nagenoeg verdwenen. Kortom, een goede kabel welke vriendelijk is geprijsd.
 551. 5 out of 5
  Ik had een optische kabel van 1 mtr. besteld.. Binnen een dag werd deze keurig verpakt afgeleverd. De kwaliteit en uitvoering overtrof al mijn verwachtingen. Doordat ik niet meer zo’n techneut ben als vroeger kon ik de kabel niet goed aansluiten op mijn tv maar paste paste wel uitstekend en solide in mijn nieuwe Soundbar.. Ik had op zondagmiddag een mail gestuurd naar RUconneted met de vraag hoe nu te handelen. Ondertussen heb ik nogmaals geprobeerd en gelukkig geslaagd om toch de aansluiting op mijn tv te vinden en hij paste geweldig. Nadat ik dit ook weer via een mail aan RU had geschreven kreeg ik op zondagavond toch nog een mail terug van de eigenaar van RUconneted. Met advies en een aanbod tot verdere hulp als ik dat nodig zou hebben. De bewuste kabel zorgde voor een zeer heldere klank en heel helder geluid en ben daar heel tevreden over. Daarom kan ik iedereen aanraden en aanbevelen om dit soort kabels of benodigdheden bij RUconneted aan te schaffen want de kwaliteit is geweldig en ik heb in vele jaren niet zo’n goede service en steun van een bedrijf ondervonden.. Bedankt meneer Coppenhagen, dit getuigt van grote klasse.. Rob v.d.Broek
 552. 5 out of 5
  Prima prijs kwaliteit verhouding. Ging net met kabel 1m. Volgende keer iets ruimer nemen. Één dagje vertraging door PostNL.
 553. 5 out of 5
  Zonder twijfel een goed product. Ziet er gedegen uit en kan inderdaad 60Hz aan voor AppleTV 4K. Blijkbaar is er echt verschil in de kwaliteit want een Sharkoon kabel van Alternate met het predikaat 4K deed het dus gewoon niet. Ik zou hier zo weer kabels bestellen als ik ze nodig heb. Inderdaad snelle levering en goed advies vooraf bij aankoop. Een kabel van zes euro is dus niet te vergelijken met deze kwaliteit. Niet erg maar dan moet je dat als leverancier ook niet op die manier verkopen.
 554. 5 out of 5
  Ga er niet veel woorden aan verspillen en zal het aan iedereen aanbevelen . GEWOON TOP EN DOET WAT HET MOET DOEN in combinatie met mijn OPTOMA UHD 60 4K projector en mij blue ray 4Kvan Panasonic DP-UB 9000 EGK Bedankt voor dit top product.
 555. 5 out of 5
  Ik had audio dropouts bij het afspelen van bijvoorbeeld Netflix via ARC naar mijn receiver. Na veel zoekwerk er achter gekomen dat dit aan de kabel kan liggen. Met deze kabel heb ik nergens meer last van. Ook mooi flexibel en goed door de buis in de muur te krijgen.
 556. 5 out of 5
  Een digitale kabel met voor het geld prima muzikale weergave. De kabel werd na bestelling de volgende dag al afgeleverd )brievenbus), simpel doch doeltreffend verpakt in een kartonnen doosje, dat in de brievenbus past (goede, goedkope verzending). Gelukkig wordt het geld in de kabel geinvesteerd en niet in dure verpakkingen. De kabel dient bij mij als interlink tussen een gemodificeerde Philips CD 614 als CD loopwerk en een Musical Fidelity M1 DA Converter (laatste versie). De kabel is mooi en degelijk uitgevoerd en toch redelijk soepel (1 m.) De pluggen passen zeer nauwkeurig, wat even aandacht vraagt bij het aansluiten. Eenmaal aangesloten zorgt dit voor een goed kontakt en voordeel is dat ze niet makkelijk loskomen. Hoor ik verschil met mijn andere (vaak duurdere ) kabels ? Jazeker, alles klinkt gewoon veel muzikaler (gaat toch uiteindelijk om de muziek ?). Luister b.v. eens naar Goldfrapp - Felt Mountain en Tales Of Us, prachtige filmische popmuziek met mix van orkest en electronica en een fraaie zangstem. Alle details in de muziek en de (soms electronisch bewerkte stem) zijn beter te horen en ook het basbereik klopt en gaat veel dieper, maar blijft gortdroog. Sinds ik de kabel gebruik, heb ik al heel wat cd's uit de kast getrokken om opnieuw te luisteren en genieten (smaakt naar meer). Zeer tevreden en van harte -muzikaal- aanbevolen ! Respect...
 557. 5 out of 5
  NIeuwe 4K TV gekocht en had al een goede receiver maar bleef problemen hebben met de ARC geluidsdoorvoer. Spontaan (heel kort) wegvallen van het geluid tot gevolg. Op Tweakers las ik van iemand met hetzelfde probleem dat dit toch aan de HDMI kabel zou kunnen leggen. Tevens adviseerde hij RUConnected. Ik had action HDMI kabels welke met full-HD altijd prima hun werk deden maar het nu dus lieten afweten. Na vervangen van de kabel was mijn probleem eigenlijk direct opgelost. Ruben, nogmaals bedankt voor de service.
 558. 5 out of 5
  JH van Enteren Prima levering van de dunne hdmi kabels. Aangesloten op mijn ziggo mediabox xl en nvidia shield en jawel ik vind dat het beeld stabiel er en de kleur intensiteit beter is op ziggo mediabox gebruik ook de audioquest kabels op andere bronnen maar vind de eerste indruk van ruconnected zeker net zo goed maar wel veel goedkoper de kabels ziin ook keurig afgewerkt dus mijn eerste indruk is zeer positief zal in de toekomst zeker weer deze kabels bestellen heb waarschijnlijk op korte termijn nog een optische kabel nodig. Veel succes met jullie bedrijf.
 559. 5 out of 5
  Zeer snelle levering en topservice. Dinsdag de bestelling gedaan, ik kreeg al snel de bevestiging, daarop al heel vlot een mail dat het produkt verpakt was en klaar voor verzending, dezelfde avond ook nog een mail met track&trace en de volgende dag al geleverd! Kabel is van prima kwaliteit. Vorig jaar ben ik overgegaan naar 4k, zowel tv (Samsung) als uhd speler ( Sony) Ik gebruikte op de oude Pioneerplasma en Oppo 93 speler een Supra hdmi welke prima werkte. Maar deze gaf op de nieuwe tv geen HDR weer. Eerst een Action kabel aangeschaft, welke het wel HDR deed. Maar deze RU hdmiv2 kabel geeft toch echt een verbetering. Kleuren lijken voller, iets meer diepte ook. De kabel ook tussen de Oppo en de tv aangesloten. Waar de Action soms kleine blauwe ruis gaf, zag het beeld met RU er superstrak uit! Stukje Avatar, Spectre, Aerosmith, Everest toonden toch net meer finesse in het beeld. Absoluut een aanradar, geweldige kwaliteit tegen een zeer nette prijs en erg goede service/feedback van Ruben.
 560. 5 out of 5
  Snelle levering, mooie dunne kabel, makkelijk weg te werken en vooral prima beeld.
 561. 5 out of 5
  Ik ben nooit echt overtuigd geweest betreffende de enorme prijsverschillen in kabels, en blijf sceptisch. Kabels van honderden euro's??? Maar nu ik al mijn standaard interlinks vervangen heb door de RU Connected merk ik toch wel enig verschil in geluid. Zowel de CD speler als de draaitafels geven meer details en betere plaatsing. Ja het werkt echt. Voor het geld dat RU Connected vraagt voor zijn kabels moet je niet twijfelen. Volgens mij hoef je niet meer uit te geven voor kabels, deze zijn perfect. Ook de constructie is heel mooi en degelijk, kwaliteit straalt er van af.
 562. 5 out of 5
  Goh... ik heb het niet zo voor allerlei hocus-pocus of toestanden van kabels gedrenkt in slangenolie en gedroogd in een piramide... Ik zocht dus een kabel die gewoon doet wat ie moet doen, zonder te gaan vervallen in dropvetertoestanden De analoge kabels van RU connected zijn netjes afgewerkt, voelen heel solide aan en zijn gemaakt zoals het hoort: technisch in orde (premium materialen, goede afscherming...) en het oog krijgt ook wat. Kortom: een héél goede kabel voor een écht eerlijke prijs. Als pluspunt kan het blijkbaar ook mensen bekoren die wel echte audiofielen zijn, dus zeker een goede koop!
 563. 5 out of 5
  Een goede kabel en zeker geen weggegooid geld! We hadden een goedkope kabel maar naar aanschaf AppleTV telkens storingen. Met deze kabel geen storingen meer. Een aanrdader
 564. 5 out of 5
  Op basis van test en beoordelingen op internet optische kabel van 2 meter gekocht. Snel geleverd, niet te duur, prima kwaliteit !
 565. 5 out of 5
  De dunne hdmi kabel aangeschaft van 0,5m lang. Werkt prima en neemt weinig plaats in. Er waren wat problemen met Bpost in de eindejaarsperiode. Maar de communicatie en service van Ru- Connected is top!
 566. 5 out of 5
  Deze kabel aangeschaft zeer goede kwaliteit voor een leuke prijs dus monsterkabels is weggegooid geld want ga voor deze krijg je geen spijt van Groet Ron
 567. 5 out of 5
  De eerste kabel waarover ik 100% tevreden ben. Prima geconstrueerd, stevig aanvoelend spul. Wat de invloed van de kabel is op het beeld van mijn Mac Mini met eGPU en monitor met een resolutie van 3360x1890 pixels is lastig te zeggen. Maar het voelt goed aan en ik ben er blij mee. En de snelheid waarmee jullie inpakken en leveren is verbazingwekkend.
 568. 5 out of 5
  Eerst had ik mijn oude HDMI kabels vervangen met zeer goed resultaat. Nu ook mijn andere kabels vervangen, met een verassend resultaat: alle kabels geven een beter geluid/beeld. Zeer aan te bevelen. Arjen
 569. 5 out of 5
  Top kabels, ik heb er twee gekocht van 15 Meter voor twee 42" monitoren die aan gesloten moesten worden op medische apparatuur. - Goede support - Perfect beeld over 15 meter - Gemakkelijk te monteren - Zeer soepele kabel ( diameter +/- 6 mm )
 570. 5 out of 5
  Gedetaillleerder geluid, mooiere muziek, zijn prijs meer dan waard deze kabels, oerdegelijk zien ze er uit, (Ik gebruik ze voor aansluitingen op een direkt verhitte mono triode versterker, met 300B triodes. )
 571. 5 out of 5
  Fijne dunne Flexibele HDMI kabel. Weinig ruimte achter de tv, deze kabel is een prima oplossing... Goede service en levering, RUCONNECTED wordt mijn vaste webshop voor de aanschaf van audio/video kabels....
 572. 5 out of 5
  Snelle levering, prima kabel die uitstekend zijn werk doet waar die voor gemaakt is Zeer tevreden
 573. 5 out of 5
  Kabel snel binnen gebruik deze voor 4K ontvangst , fijne dunne kabel hierdoor makkelijk weg te werken. Werkt Top
 574. 5 out of 5
  Erg goede HDMI kabel, prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Een aanrader!
 575. 5 out of 5
  Ik heb de platte HDMI kabel besteld i.v.m de aanschaf van een Sony 4K tv. Ik had de indruk dat de std hdmi kabel niet tot zijn recht kwam. Met de nieuwe kabel een duidelijk verschil in beeld. RU Connected bedankt voor jullie kwaliteitskabels.
 576. 5 out of 5
  Mijn hele installatie heb ik voorzien van RU kabels en heb geen spijt van: geluid en beeld kwaliteit is sterk verbeterd. De heldere uitleg op de RU site spreekt me ook aan. Ik raad iedereen aan hier zijn kabels te kopen. Ook vanwege de goede service.
 577. 5 out of 5
  4k tv, met deze kabel heb ik idee dat de kleuren beter en helderder zijn. Geeft een prima indruk. Snelle levering. Erg tevreden.
 578. 5 out of 5
  Al meerdere kabels besteld bij RU connected ( HDMI, optisch, cinch ) en steeds uitermate tevreden over de prijs /kwaliteitsverhouding, zeker in vergelijking met mijn duurdere kabels van VdH, Siltech, Oehlbach, Qed, Audioquest en andere. De degelijke, betrouwbare no nonsense kabels van RU connected doen wat ze moeten doen, namelijk het zo natuurgetrouw overbrengen van de signaal van de bron naar de versterker en of receiver.. Blijvend tevreden .
 579. 5 out of 5
  Snelle levering, uitstekende kabel, prachtige kwaliteit
 580. 5 out of 5
  Top kabel, beter beeld op mijn 4k tv, beter dan alle andere kabels,snelle levering,
 581. 4 out of 5
  Via een kennis, tevreden klant bij Ruconnected mij laten adviseren, alle gegevens en type kabeleigenschappen gelezen te hebben kwam ik uit op de Optische HDMI kabel V2 - met ARC 10 mtr. lekker dunne gemakkelijk te monteren kabel. Na montage uitgetest, en inderdaad hij verraste mij, beeld en geluid zonder haperingen, Superrrr.
 582. 5 out of 5
  Super kabel. Je voelt dat je een kwaliteits product in handen hebt. Geen haperingen meer. Gewoon top!
 583. 5 out of 5
  Service is uitstekend. Eerst werd onze vraag per e-mail keurig en vlot beantwoord en ook de kabel hadden we heel snel in huis. Goede kwaliteit, dat ook nog!
 584. 5 out of 5
  Met deze HDMI kabel de 4K ultra HD tv aangesloten op de AV-receiver. De kabel is van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De kabel zorgt voor een significante verbetering van de beeldkwaliteit. De snelheid van RU is niet te evenaren, mijn complimenten!
 585. 5 out of 5
  Met deze RCA kabel de subwoofer aangesloten op de AV-receiver. De kabel is van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De snelheid van RU is onverbeterlijk, mijn complimenten!
 586. 5 out of 5
  Goeie service, snelle levering en uitstekende kabel. Haalt zelfs het beeld van mn wat oudere tv wat op
 587. 4 out of 5
  Platte HDMI Kabels na 1 dag geleverd. Kwaliteit van het beeld aanmerkelijk verbeterd.
 588. 5 out of 5
  Ik heb als nieuwe klant 2 platte HDMI kabels besteld en de volgende dag zijn ze geleverd.de kabels zien er keurig uit en wilde voor m'n nieuwe aperatuur een paar kabels die de nieuwste techniek doorvoeren. Dat doen ze prima. Beter goede kabels voor een paar tientjes meer dan de goedkopere met twijfel en ergenis. Je doet er weer jaren mee. Alles netjes en verzorgd. Aanrader.
 589. 5 out of 5
  Snelle service, prima kwaliteit! Mijn audio-probleem in 1 keer opgelost!
 590. 4 out of 5
  Prima service. Een goede optische kabel van 2 meter besteld. Inruil van optische kabel van 1 meter geen probleem. Een stevige kabel, waarvan het geluid goed doorkomt en doet wat het moet doen.
 591. 2 out of 5
  Voor 23:59 uur besteld, de volgende morgen NIKS in huis. Maar het staat wel leuk op de site voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis. Jammer hoor.
 592. 5 out of 5
  Duurzaam afgewerkte optische kabel. Aangesloten op tv en stereoversterker, heb voldoende ruimte achter mijn stereo versterker. Als je weinig ruimte hebt achter je apparatuur kun je misschien beter een dunne buigzamere kabel kiezen. Ik ben zeer tevreden!
 593. 5 out of 5
  Henk Brink Geleverd een prima,optische kabel van 2 meter. Geluid tussen mijn Serif TV en Phantom Devialet klinkt geweldig.
 594. 5 out of 5
  Meer dan uitstekende kabel voor een realistische prijs, groot verschil met de oude HDMI kabel in m’n 4K UHD TV. Supersnelle bezorging., absolute aanrader
 595. 5 out of 5
  De kabels zijn van hoge kwaliteit, ben er heel blij mee.
 596. 5 out of 5
  Ik speelde al jaren met Oehlbach Rattle Snake 6. Die was na een verplaatsing van de versterker eigenlijk net wat te kort om weg te werken. Maar om die kabel in de lengte te kopen die ik nodig had was mij nu te prijzig.. Uiteindelijk na een tijdje rondkijken besloten om deze kabel te proberen. M.b.v. Thompson Twins's "Hold me now" 12inch nog geluisterd naar de Rattle Snake. Daarna deze kabel aangesloten tussen de Naim versterker en Chario speakers. Hoorde bij dit nummer geen enkel verschil, alle details en beeld waren hetzelfde als voorheen. Later bij Tori Amos's "Silent all these years" leek haar stem net wat minder fel te zijn dan bij de Rattle Snake, maar dat kan ook subjectiviteit van mijn kant zijn. Het geluid is in ieder geval prima. Prijs/ Kwaliteit verhouding van deze kabel is meer dan prima. 5 sterren ruim waard!
 597. 5 out of 5
  UITSTEKENDE SERVICE!!! Eerst bestelling niet geleverd, heeft dit onmiddellijk recht gezet. De dag na mijn mailtje werd bestelling geleverd. Fijne en mooie afwerking van deze dunne HDMI 4k kabel. Kwaliteit op het eerste zicht top, had ook niets anders verwacht.!!! Mijn volgende kabels zullen zeker hier besteld worden. Bedankt Ruben. Zal zeker mijn contacten aanraden indien nodig voor RU CONNECTED te kiezen.
 598. 5 out of 5
  top kabel. Doet wat het moet doen. Perfecte kabel voor 4k hdr beeld en geluid van de uhd blu ray speler knalde omhoog. Besteld volgende dag netjes bezorgd. Volgende hdmi kabel zal ik zeker hier weer bestellen.
 599. 5 out of 5
  Na een upgrade van mijn receiver die kan upscalen naar 4k 60hz bleek mijn huidige hdmi kabel dit niet aan te kunnen. Even googelen op 4k hdmi maakte dat ik uit kwam bij ruconnected. Zeer overzichtelijke site met duidelijke uitleg. Ook nog verschillende reviews gelezen, die enkel positief waren. Dus kabel besteld, aangesloten en kan alleen maar zeggen: Top! Bouwkwaliteit, beeld en geluid zijn perfect. Als ik meer kabels nodig heb ga ik ze zeker hier bestellen!
 600. 5 out of 5
  Snelle levering en hele goede kwaliteit. Ik heb de 3 meter platte hdmi v2 kabel gekocht om mijn ps4 pro aan te sluiten op een 65inch 4k tv. Beeld is echt heel erg mooi. Ik kom zeker terug als ik nog een kabel nodig heb in de toekomst.
 601. 5 out of 5
  Heb de optische kabel sinds gisteren in huis en gelijk aangesloten tussen mijn Ziggo XL box en mijn HW-N950 soundbar. Het lijkt er op dat deze kabel het Doby Digital effect beter tot zijn recht laat komen. Kabel werd snel geleverd. Ben zeer tevreden over de service van Ru Cconnected.. Snelle levering en goed product.
 602. 5 out of 5
  Prima kabel voor mijn AppleTV 4K en Samsung HW-N950 Soundbar Met de oude kabel had ik een probleem dat de achterboxen van mijn van mijn 7.1.4 opstelling te weinig volume hadden. Op advies van Apple Support moest ik een betere HDMI kabel gebruiken. Ik heb gekozen voor RU Connected kabel en het probleem is opgelost!. Beter beeld en een geweldig Dolby Atmos ervaring! Levering van de kabel al gelijk de volgende dag, Ik ben zeer tevreden.
 603. 5 out of 5
  Alles perfect, prima kabel, zeer snelle levering en uitstekende communicatie. Van harte aanbevolen ! !
 604. 5 out of 5
  Was op zoek naar een iets langere (3M) en kwalitatieve HDMI kabel en kwam uit bij RU Connected. Hun professionele website met veel en duidelijke uitleg overtuigde mij een bestelling te plaatsen en daar heb ik geen spijt van. De HDMI kabels zien er leuk uit en het beeld op de TV is loepzuiver. Het bestellen en de levering ging allemaal vlot dus een tevreden klant.
 605. 5 out of 5
  een platte HDMI besteld bij RU, voor mijn oled4k tv, bezorgd al na 1 dag binnen. top. kwaliteit is super, afwerking van de connectors is super, eindelijk verlost van de meldingen tussen box van Ziggo en mijn tv.
 606. 5 out of 5
  Top kabel. Nu prachtig geluid op mijn 2de hands LG 2.1 set! En netjes op tijd geleverd.
 607. 5 out of 5
  Gewoon hele nette kabels. Top afgewerkt, nette connectors. De kwaliteit straalt er van af. Beeldkwaliteit is echt een verbetering. Wat helemaal bijzonder was, zondag om 20:30 besteld en in de kerstdrukte gewoon de volgende dag geleverd. Was iedere webwinkel maar zo! Fijne kerstdagen!
 608. 5 out of 5
  Top kabel. Mooi afgewerkt. Werkt perfect. Snel geleverd.
 609. 5 out of 5
  Prima kwaliteit platte kabel ,goed afgeschermd , vlotte levering .
 610. 5 out of 5
  Geweldige kabel , mooi gemaakt net als alle andere kabels van Ru-connect. Audioquest high end vervangen voor deze en in onze situatie klinkt Ru-connect beter! Super snel verzonden, het verpakkingsproces krijg je in je email, t/m track en trace. We hebben meerdere kabels en zijn helemaal fan! Aanrader!
 611. 5 out of 5
  Snelle reactie en verzending. Kabels zijn goed en doen wat ze moeten doen. Inmiddels alle kabels vervangen door de kabels van ruconnected en zeer tevreden.
 612. 5 out of 5
  Ben vooral op reviews afgegaan van tevreden klanten en behoor nu ook tot die klanten.Heb een optische kabel en coaxkabel besteld. Ben zeer tevreden voor de kwaliteit en snelle levering. Ook telefonisch goede tekst en uitleg gekregen. Succes verder. Frank K.
 613. 5 out of 5
  Donderdag besteld, vrijdag reeds geleverd. Helemaal perfect! De kwaliteit van afwerking van deze platte HDMI V2-kabels is werkelijk superieur. Beeld én geluid zijn dan ook zonder meer uitstekend met gebruik van deze kabels. Zo goed zelfs, dat ik ze ook maar meteen gebruikt heb om mijn PC op mijn TV aan te sluiten in plaats van met de DVI/HDMI kabel die ik vroeger gebruikte. Een absolute aanrader!
 614. 4 out of 5
  Zeer degelijke kabels, echter veel te stug voor mijn opstelling. Connectoren redelijk zwaar en lang waarbij ik ze niet mooi in de afdekplaat van mijn sony AF8 oled kreeg! Heb ze dus niet kunnen testen maar twijfel er zeker niet aan dat dit zeer goede hdmi kabels zijn.
 615. 5 out of 5
  Via zoeken op internet bij de site van RU connected terechtgekomen, gezien goede reviews e.d. besloten om hier kabels te gaan aanschaffen. 3 dunne HDMI kabels aangeschaft, deze werden snel geleverd. Kabels zijn erg mooi dun en flexibel, daarnaast lijken beeld- en audio kwaliteit gewoon prima te zijn! Tot op heden geen op- en aanmerkingen op zowel het product als de service!
 616. 5 out of 5
  Snel geleverd en ziet er gewoon degelijk uit. Mijn oude HDMI kabels bleken de nieuwe standaard niet aan te kunnen waardoor mijn Oled tv in combinatie met mijn av-receiver diverse aansluitproblemen had. Met de kabels van RUconnected werkte alles direct! En voor een goede prijs.
 617. 5 out of 5
  Problemen opgelost met Samsung Qled 4K,, Ziggo en AppleTV 4K. Bediening van de Ziggo settopbox en AppleTV met de smart Remote van Samsung ging niet meer. Alleen als je de "kastjes" ver genoeg uit elkaar zette. De oude (matige) HDMI kabels vervangen door de dunne RUConnected HDMI kabels: alles doet het als een zonnetje! Alle "aansluitkastjes" weer lekker op elkaar kunnen proppen. Ik ga meer HDMI kabels bestellen..... Super!
 618. 5 out of 5
  Na de aanschaf van een Argon DAB tuner en een Audioquest Beetle DAC bij enkele zeer voordelige Black Friday aanbiedingen werden een optische switch (Speaka, huismerk van Conrad) en twee extra optische kabels noodzakelijk. En opnieuw valt me op hoe hoog de kwaliteit van de RU Connected kabels is en blijft. Net als de snelle levering en het contact met Ruben. Hij heeft ook belangstelling voor de apparatuur van zijn klanten en wilde graag weten hoe de Audioquest DAC bevalt. Nou, mede dankzij zijn kabels haal je ook hier weer op een betaalbare manier alles uit wat erin zit.
 619. 5 out of 5
  De best afgewerke en stevigste optische kabel die ik ooit gezien heb!!! Ondanks de geweven mantel nog steeds zeer flexibel. Prachtig!!
 620. 4 out of 5
  Na wat googelen bij deze firma terechtgekomen. De recensies waren positief en het gevraagde advies kwam zeer snel. Ik heb een optische kabel aangeschaft voor de geluidsverbinding tussen een smart tv (Netflix kijken) en de surround versterker. Aangesloten en het werkt uitstekend.
 621. 5 out of 5
  Ik heb nu mijn tweede (HDMI) kabel van RU en ik heb werkelijk geen idee waarom ik nog andere kabels zou kopen die het 4, 5 of 6-voudige kosten. Ik ben zeer tevreden met deze kabels van RU, daarnaast voelen en ogen ze ook van zeer hoge kwaliteit. Ook via mail heb ik snel en adequaat antwoord gehad op vragen die niet direct gerelateerd zijn aan hun eigen kabels, toch namen ze de moeite hiervoor. Levering was zeer snel en netjes, ze nemen je ook heel mooi mee in het hele verzendproces. De eerstvolgende kabel wordt gewoon weer een RU.
 622. 5 out of 5
  Kabels op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag reeds geleverd. Top! Steeds snelle en duidelijk communicatie. 1 van de kabels die ik besteld had, had een defect, maar werd door RU Connected onmiddellijk vervangen. Het zijn trouwens echt kwaliteitsvolle kabels. Uitstekende service! Een aanrader.
 623. 5 out of 5
  Top snel Service! Mooi sterk gebouwd hdmi kabel. Werkt heel goed op mijn 4K Sony tv en de ps4 pro. Zeker aanrader, dus niet twijffelen. Wel de moeite waard. Voortaan hier zulke kabels kopen, ven heel tevreden
 624. 5 out of 5
  Gisteren de kabel ontvangen. Ik had een HQ optische kabel. En ook hier dacht ik digitaal is digitaal. Maar omdat ik de HDMI en analoge kabel al had vervangen voor RUConnect kabels. Met volle tevredenheid. Was als laatste de optische kabel aan de buurt. Deze kabel zit tussen mijn OLED en Marantz reciever en heeft als doel vooral de Apple tv geluid door te geven aan de reciever. In de avond aangesloten en mijn favoriete films gestart omdat ik die het beste kan beoordelen met de nieuwe optische kabel. Die metalen stekkers bevallen mij erg goed. De aansluiting “klikt” lekker en zit als een huis. De luistertest heeft mij een aantal zaken onweerlegbaar duidelijk gemaakt. Er zijn hoorbare verschillen vast te stellen tussen optische kabels. Dat is één. Het loont absoluut om te investeren in een optische kabel van een betere kwaliteit. En daarbij hoef je niet de hoofdprijs te betalen. De RUConnect zijn van prima kwaliteit. Zowel bouw als geluidskwaliteit. Het is verbazingwekkend, dat er verschil in weergavekwaliteit bestaat tussen de goedkopere en de duurdere kabels. Waarom zou iemand een duurdere kabel kopen als er geen hoorbare verschillen zijn? Dat slaat nergens op. Maar toch was ik verbaasd, dat de verschillen zó groot zijn. Het geluidsbeleving is veel meer open. Stemmen komen veel beter door. Het loont absoluut om te investeren in een optische kabel van een betere kwaliteit. En daarom geef ik de RUConnect kabels de predicaat “best in class performance“
 625. 5 out of 5
  Super kabel aanrader, scherp beeld en dito geluid kortom enorm blij mee
 626. 5 out of 5
  Met deze optische kabel heb ik alle kabels vervangen voor RUconnect. Had al drie dunne HDMI kabel en een analoge voor mijn cd speler. Nu de goedkope optische kabel van de tv naar recieven ook vervangen voor RUconnect. Ben benieuwd wat ik nog ga ontdekken.
 627. 5 out of 5
  Kwaliteit van de kabel is in een woord gezegd geweldig!!
 628. 5 out of 5
  prima advies via de website. Snelle levering (binnen 1 dag). Uitstekende digitale coaxkabel tussen TV en versterker.
 629. 5 out of 5
  Kabels binnen een dag ontvangen met de nodige feedback. Al met al vind ik het beeld zeker verbeterd en is het absoluut de investering waard! Bedankt Ruben
 630. 3 out of 5
  net de Samsung ue75nu8000 gekocht, en hier een 4k kabel. nu weet ik nog niet of de kwaliteit (tv heeft een van de meest slechte kleurenpallet) of dit aan de kabel ligt op dit moment. verder service hier uitstekend. Maar vanwege de op dit moment zijnde kwaliteit 3 sterren
 631. 5 out of 5
  Sinds een kleine week twee stuks Platte HDMI kabel V2 in gebruik (KPN decoder > tv & BD speler > tv). Dat na een duidelijke bestelprocedure, een dito informatievoorziening, plus een snelle levering. De eerste indruk tijdens het uitpakken: degelijke (connectoren), no nonsens kabels, geen onnodige opsmuk. Voorts doen ze waarvoor ik ze heb gekocht, het storingsvrij koppelen van apparatuur aan de tv. Het beeld en geluid zijn daarbij prima. Dat heb ik voorheen bij goedkopere no name kabels ook wel heel anders meegemaakt. In een aantal reviews lees ik dat deze kabels stug zouden zijn: dat ervaar ik heel anders, ik herken dat zeker niet. Al met al prima zaken doen met RU connected.
 632. 5 out of 5
  Nadat ik een vraag had gesteld omtrent het verbinden van een Blue-Ray speler aan een gedateerde NAD versterker, heb ik op aanraden van Ruben besloten om deze via een coax digitale kabel en RCA tulp m.b.h. een DAC aan te sluiten op de versterker. Deze kabels besteld en de volgende dag werden zij afgeleverd. Perfect verpakt en verzonden, uiteraard gelijk aangesloten en perfect geluid en beeld! Zelfs een muziek CD afgespeeld op mijn Blue-Ray gaf d.m.v. deze kabels zo,n perfect geluid, waarbij ik nu snap wat men bedoeld met dropveters. Ik heb niet meer kabels nodig, maar ik zou ze zo vervangen met RU kabels. Fijn weekend, Willem
 633. 5 out of 5
  Mooie soepele kabels; fijn weg te werken. Doen het prima met zowel Apple Tv 4K als met de Xs4all ontvanger. Snelle levering zoals beloofd.
 634. 5 out of 5
  Super! Ik heb mijn vorige hdmi kabel vervangen door deze van 15m omdat ik het signaal en geluid niet goed kreeg doorgestuurd van mijn surround systeem naar mijn projector. Nu werkt alles perfect! Als ik nog is een kabel nodig heb dan twijfel ik niet en koop hem hier. Super kabels en super webshop!
 635. 5 out of 5
  Kabel binnen gehad heb de 10 meter variant besteld. Nou alles ziet er gewoon perfect uit. Je voelt gelijk dat het kwaliteit is. En zoals beloofd makkelijk in een buis te maken. Heb alles aangesloten en t werkt perfect . Hdcp 2.2 en alles word zonder problemen doorgegeven. Prijzig maar ben heel tevreden.
 636. 4 out of 5
  Vorige week de analoge RCA kabels ontvangen. Ik heb deze het vintage cassettedeck Nakamichi LX3 aangesloten. Resultaat is een mooi en rustig geluidsbeeld. Kortom, uitermate tevreden met het resultaat.
 637. 5 out of 5
  Onlangs een PlayStation pro aangeschaft en aangesloten op mijn 4k oled tv (lg-oled55c7v). Verbonden met mijn bestaande platte HDMI high speed kabels. Af en toe scherm op zwart, flikkeringen of verbinding weg. Dacht dat de PlayStation kapot was.... Nu de dunne HDMI van ru connected er tussen en perfect 4k beeld met hdr. Blijkbaar zit er echt verschil tussen de ene en de andere kabel. Mooie flexibele kabel strak achter de tv en de muur. Verzending 's avonds laat (23:51uur)besteld en de volgende dag binnen. Kabel verstuurd in een enveloppe zodat hij door de brievenbus kon. Hoeft er dus niet voor thuis te blijven.
 638. 5 out of 5
  Jan J.f.m. uit noorden prima product die optische kabel. ziet er erg verzorgd en professioneel uit snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding. De kabel heeft een hele mooi uitstraling om te zien.
 639. 5 out of 5
  Meer dan mooi, helemaal voor het bedrag wat de kabel kost!!
 640. 5 out of 5
  Versterker met ingebouwde dac gekocht. De goede oude squeezebox met EDO modificatie aangesloten via prijzige coax digital kabel van ander merk. Een goedkope toslink klonk al beter. Meteen gegaan voor vertrouwd RUC. Na supersnel leveren aangesloten en genieten van Tidal hifi. Werkelijk zeer hoogwaardig geluid van cd kwaliteit. Fraai stereobeeld, perfecte positionering geen scherpe klanken van zang of blaasinstrumenten op mijn Totem Arro's . Extreem goede value for je money!
 641. 5 out of 5
  Een mooie kabel, snelle levering (de volgende dag) , ook zeker een aanrader om games mee te spelen op de ps4 (Xbox) met een 4K tv. Prachtig beeld ik ben zeer tevreden
 642. 4 out of 5
  Lastig te zeggen nog maar ze zien er heel degelijk uit en vind ze niet duur. Wel hele snelle service, volgende dag in huis!
 643. 5 out of 5
  heel goede HDMI kabel voor 4k tv, mooie kwaliteit een echte aanrader en binnen 24 uur bezorgd, ik beveel RU connected zeer zeker aan.
 644. 5 out of 5
  Gewoon geweldig wordt de volgende dag geleverd Ik ben nog wel benieuwd hoe deze kabel zich houd onder een strakke hoek omdat de kabel een stuk stugger is ale een goedkope kabel
 645. 5 out of 5
  Platte hdmi kabel besteld. Binnen een dag binnen. Perfect beeld.. helemaal top
 646. 5 out of 5
  Dure kabel, maar doet wat hij belooft! De 15m variant die ik kocht kan een signaal van 4k HDR perfect doorzenden zonder chroma subsampling. Ik gebruik het om mijn PC te verbinden met de TV. Over de levensduur kan ik nog niets zeggen (dit wil nog al eens een probleem zijn bij glasvezel), maar tot nu toe enorm tevreden.
 647. 5 out of 5
  Prima optisch digitale audio kabel om mijn optisch digitale TV-output via een Oehlbach DAC (Digital Analog Converter) te verbinden met de analoge audio input van mijn voorversterker. Werkt probleemloos. Mooie kabel voor een mooie prijs!
 648. 5 out of 5
  De door mij bestelde HDMI dunne kabel is een juweel: ziet er zeer goed uit, heeft een hoge souplesse en voorziet de TV met haar randapparatuur van een uitstekende audiovisuele kwaliteit. Over RuConnected kan ik kort zijn: snelle levertijd, goede service en grote deskundigheid. Alle jaren dat ik mijn kabels elders kocht, heb ik mijzelf, zo weet ik nu, behoorlijk tekortgedaan.
 649. 5 out of 5
  Na enige tijd geleden al eens bij RU connected een hdmi en diverse audiokabels besteld te hebben waarmee ik zeer tevreden was nu opnieuw 2 hdmi kabels besteld. Deze keer 1x de platte hdmi kabel V2 van 1,5m en 1x de platte hdmi kabel V2 van 1m. Prijs/prestatie is weer uitstekend te noemen. De 1,5m versie ook vergeleken met een duurdere kabel van een bekend merk en de RU connected kabel komt er ruimschoots als winnaar uit met veel rust en zuiverheid in de weergave. Kabels 's avonds rond 11 uur besteld en de volgende dag al geleverd. Dank voor de snelle en prima afhandeling van de bestelling. Van harte aan te bevelen.
 650. 5 out of 5
  Sinds een week in het bezit van de RU connected platte V2 kabel. Heel makkelijk bestellen, met afterpay pas achteraf betalen. Dik en dik tevreden over de snelle en goede service. Over de kwaliteit van de kabel: uitstekend beeld en geluid, met name de blue ray 4K beeldkwaliteit komt optimaal tot zijn recht. Geweldig!! Ik kan dit product alleen maar aanraden
 651. 5 out of 5
  Super kabel. Snelle levering.
 652. 5 out of 5
  Hele goede service en advies mogen ontvangen, als ook de kabel is perfect. Beveel dit bedrijf van harte aan.
 653. 5 out of 5
  Top kwalitatieve kabels, perfecte afwerking. Hele goede service en afhandeling. Goede communicatie en belangrijk, snelle levering. Retourneren was ook geen probleem,. Het is dat ik geen andere kabels nodig heb.... Een absolute aanrader
 654. 5 out of 5
  Dunne HDMI kabel is een uitstekende kabel uitstekende levendig natuurlijke kleuren en mooi haar scherpe beeld kwaliteit op levert deze kabel is mooi soepel en niet te dik Deze kabel echt een aan rader.
 655. 5 out of 5
  Vandaag de kabel voor het eerst aangesloten in bi-wiring op een nieuwe luidsprekerset: Dali Opticon 5. Een directe vergelijking met mijn vorige, tweemaal zo dure, luisprekerkabel kan ik niet maken omdat die niet in b-wiring kon worden aangesloten. Evenwel in vergelijking met een Audioquest kabel in bi-wiring waarmee de Dali's zijn getest in de luisterruimte van de dealer, is geen verschil te horen. De RU Connected speakerkabel is bijzonder interessant voor hi-fi fanaten die bi-wring willen toepassen en tegelijk geen fortuin willen uitgeven: omdat de kabel over 4 aders beschikt heb je in stereo maar twee lengten nodig (1 rechts en 1 links). Met een twee-aderige kabel moet je meteen vier lengten aanschaffen (2 rechts en 2 links). Dit maakt deze kabel een extra prijsknaller. De blauw-zwarte buitenmantel is wellicht niet de fraaiste die je kan vinden; de buitenmantel is wel bijzonder buigzaam en laat zich vlot strippen.
 656. 5 out of 5
  Prima kabel. Snel geleverd. Solide uitgevoerd. Hij zorgt voor de verbinding tussen cd-speler en versterker. Voordat ik de analoge verbinding verwijderde nog even vergeleken. Duidelijk hoorbaar verschil.
 657. 5 out of 5
  De voorpret begon al toen ik weer een foto kreeg van het blauwe bakje waar de bestelling in zat. Wij hadden al kwalitatief hele goede kabels, maar deze kabels zijn echt magisch. De kwaleit van het televisiebeeld is een stuk verbeterd, maar het beeld van de Playstation 4 is nog gedetailleerder, bevat meer kleur en meer diepte. We zijn hier heel bloj mee
 658. 5 out of 5
  In 1e instantie op aanraden van Ruben 2 RCA kabels gebruikt voor de verbinding tussen mijn versterker en CD-speler. Helaas werkte de analoge out aansluiting van de CD-speler (inmiddels al heel wat jaartjes oud) niet goed meer. Dat kon Ruben vanzelfsprekend ook niet weten; de overige RCA kabels doen het geweldig en ook op aanrden van nRuben aangesloten. Retour gestuurd en direct een RU connected digitale coaxiale kabel besteld en die op de enige nog niet gebruikte coax aansluiting van mijn versterker aangesloten. Een fantastisch geluid, zoals mijn ervaring is met alle kabels van RU connected. Bovendien werd de 's avond door mij bestelde digitale coax-kabel de volgende dag om 11.00 uur alweer afgeleverd. Ook dat is mijn ervaring keer op keer weer wanneer ik RU connected kabels bestel. Inmiddels is alles vervangen en ben ik zeer tevreden. Een upgrade van mijn componenten. Mochten vrienden dan wel kennissen ooit vragen hebben over kabels dan zal ik RU connected zeker aanbevelen.
 659. 5 out of 5
  Bestelling en levering ging zeer soepel (zondag besteld, maandag geleverd en goed gecommuniceerd). Kabel oogt premium. Relatief lage prijs. Ik heb deze HDMI kabel aangeschaft omdat mijn 4K HDR televisie moeite had met mijn PS4 Pro. Het beeld viel vaak weg of bleef hangen. Sinds ik de HDMI kabel van RU Connected heb aangesloten behoren deze problemen tot het verleden. Had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van RU Connected maar op basis van de vele positieve beoordelingen toch maar geprobeerd. Heb er geen seconde spijt van, gewoon super!
 660. 5 out of 5
  Diverse kabels besteld. Kwalitatief zeer goede kabels. Tevreden over RU Connected. Helaas door drukte (van externe partner) wel enige dagen moeten wachten op levering.
 661. 5 out of 5
  Heerlijk dunne kabel. Geen geflikker beeld meer bij blue-ray disks naar 4k Tv..ook geluid lijkt beter
 662. 5 out of 5
  Twee toslink kabels gekocht. Vlotte levering. Groot verschil met kwaliteit bouwmarktkabels. Kabels zitten strak en stevig. Houdt rekening met het feit dat de optische kabels dik en stug zijn. Dat is geen probleem als je voldoende ruimte achter je apparatuur hebt. Het straalt wel kwaliteit uit. De sound is uitstekend. Het 'busje' om de kabel moest een klein stukje terug gedraaid worden voor een goede 'klik' aan mijn apparatuur. Ik ben benieuwd hoe deze Ru kabels zich verhouden tot de grote merken in het kabelsegment. De prijs is in ieder geval fascinerend laag. Waarom zijn andere merken zo duur? Kwaliteit?? Overhead??? Betalen voor het merk???? In ieder geval prima kabels waar een beginnend audiofiel geen buil aan kan vallen.
 663. 5 out of 5
  De kabel, de service, je persoonlijke benadering, dat is waar de consument op zit te wachten. Ik bestel direct nog een kabel bij je en ik zal het niet nalaten je in mijn omgeving bekendheid te geven. Heel veel succes met je bedrijf gewenst!
 664. 5 out of 5
  Op vrijdagmiddag een goede hdmi kabel besteld. Zaterdag al binnen. Zeer goed kabel beter beeld op mijn nieuwe oled. Geweldige afhandeling en prima service van ruconnected. Top.
 665. 5 out of 5
  Daar ik een nieuwe stereo versterker en netwerkaudiospeler heb aangeschaft, had ik weer een aantal andere kabels nodig dan degene die ik bij mijn vorige home surround systeem had, Ruben heeft mij precies opgegeven wat ik voor mijn configuratie nodig had, nadat ik hem alle typenummers had doorgegeven van mijn televisie, Blue Ray speler, mediaspeler, CD speler, interactieve TV-ontvanger, stereo versterker, platenspeler en netwerkaudiospeler. Het was voor mij een woud aan draden, maar Ruben heeft uitgebreid beschreven wat ik nodig had voor al deze apparatuur en hoe ik dit het beste kon aansluiten . Grote klasse en een klantvriendelijkheid die je niet meer zo heel vaak tegenkomt. Behalve dat de RU connected kabels er klasse uitzien, is de kwaliteit hoogstaand vergeleken bij vele duurdere merken. Ik dan ook weer besloten de analoge RCA kabels bij RU connected te bestellen en weer is er supersnel geleverd. Het is voor iedereen een uitstekend verkooppunt voor allerlei soorten kabels.
 666. 5 out of 5
  In het verleden had ik al eens 3 platte HDMI-kabels van RU connected gekocht, maar die waren te breed om door de kabelgoot te laten lopen. De dunne HDMI-kabels leken mij dan ook een prima oplossing en ik heb er vervolgens 3 van 2 meter gekocht. Zonder enig probleem konden die met een aantal andere kabels vanaf diverse apparatuur naar de TV geleid worden. Het lijkt er absoluut op dat de beeldkwaliteit weer beter is dan met de vorige platte HDMI-kabels die al uitstekend waren. Bovendien zijn ze dermate flexibel dat ze heel goed allerlei bochten om kunnen. Door mijn eigen stomme fout bleek dat ik de dunne kabels in een lengte van 2.5 meter had moeten kopen, dus retourneren en opnieuw bestellen. Aangezien ze morgen door mij pas worden afgeleverd bij een Post.nl punt weet ik nog niet hoe de creditering zal plaatsvinden, maar ik heb daar alle vertrouwen in, gezien de fantastische klantvriendelijkheid van Ruben, de eigenaar van RU connected.
 667. 5 out of 5
  Originele platte hdmi kabel. 's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Klasse! Mooie, kwalitatief goede kabel die het doet. Blij!
 668. 5 out of 5
  Al een paar keer eerder bij RU Conncted besteld. Altijd keurig netjes op tijd geleverd en vooral uitstekende communicatie. De kabels zien er perfect uit, zeker in vergelijking met kabels van sommige andere merken. Vooralsnog geen last meer van soms vertragingen in het beeld dus voor nu nog erg tevreden.
 669. 5 out of 5
  Een zeer goede kwaliteit kabel met een perfecte geluidsweergave. En zeker niet duurder dan de kabels van mindere kwaliteit die bij de grote winkelketens liggen. En een zeer snelle levering.
 670. 5 out of 5
  Zondag besteld, maandag in huis! Zeer goed afgewerkte connectoren, dunne flexibele kabel, perfecte beeldkwaliteit. Ik had twee kabels nodig om mijn blu-ray ultra HD speler, via de soundbar, aan te sluiten op de TV. Prachtig beeld, diep zwart, 0 komma 0 artifacts. Een echte aanrader!
 671. 5 out of 5
  Snelle service, binnen 24 uur in huis. Geen haperingen meer, dus optimaal beeld. Perfecte kwaliteit, dus gewoon aanschaffen.
 672. 5 out of 5
  Binnen 24 uur in huis,geen hapering meer tijdens gamen en superstrak beeld,sony 4k -xbox one s Duidelijke uitleg,afhandeling en kwaliteit.aanrader!
 673. 5 out of 5
  Super kabel en heel snel geleverd. Had haperend beeld op mijn Ziggo horizonbox na aanschaf 4 k tv. Na aansluiten van deze kabel geen storingen meer en beter beeld. Ruconnect kan ik bij iedereen aanbevelen
 674. 5 out of 5
  Omdat er al veel lof is uitgesproken over Ru connected kan ik niet achterblijven. Ik wilde dunnere HDMI kabels om mijn nieuwe HDR sony TV toestel te verbinden met een KPN tv ontvanger en een soundbox. De TV hangt aan de muur en er is weinig ruimte aan de achterzijde. Tevens moesten deze kabels in een kabelgoot geplaatst worden. Door mijn fout had ik eerst de 1 meter versie besteld, maar na contact met Ruben is mijn fout hersteld en werden de 2 meter kabels de volgende dag afgeleverd. Vandaag deze geplaatst, ging eigenlijk perfect omdat, vanwege de omvang van de kabels, je wat makkelijker de aansluitingen kan maken en de boel wegwerken. Vanavond het beeld bekijken, maar al met al heb ik daar vertrouwen in, dat dit ook goed is, kortom ik ben een tevreden klant.
 675. 5 out of 5
  Snelle bezorging,kabel ziet goed uit is soepel, goede aansluitingen,goede kwaliteit voor deze prijs
 676. 5 out of 5
  Na herindeling audio en tv meubel nieuwe langere HDMI kabels nodig. Via via gehoord over RU Connected. Goede lengtes van de platte V2 besteld en daarna supersnelle levering in degelijke verpakking. Kabels geven meteen indruk van kwaliteitsproduct. Wel wennen aan platte formaat maar hierdoor geen haaks verloop nodig. Klemmen goed vast in aansluiting. Beeld en geluid gewoon heel erg goed. Voor deze prijzen geen enkele twijfel. Ik zie/hoor geen enkel verschil met mijn oude AudioQuest Cinnamon!
 677. 5 out of 5
  Supersnelle levering en de kabel oogt goed en doet het prima. Omdat de tv op een beugel zit en dagelijks in een uit een kast gemaneouvreerd wordt , koos ik voor deze dunne versie. De oude stugge kabel gaf problemen , waarschijnlijk omdat de stekkers altijd ietsje mee bewogen..
 678. 5 out of 5
  Het is niet mijn eerste bestelling bij RU connected, en ook deze keer weer heel tevreden over de kwaliteitsvolle kabel. Prijs/kwaliteit verhouding is super. Ook de mailtjes met track&trace code en snelle levering maken de super service compleet.
 679. 5 out of 5
  Inmiddels 3 kabels aangeschaft 2 hdmi en 1x optische. Ik kan eigenlijk maar een ding zeggen de service is top, bij de hdmi kabels zie je aanzienlijk kwaliteits verschil wat betreft beeldkwaliteit ik kan deze de kabels van ruconnected dan ook iedereen aanbevelen.
 680. 4 out of 5
  Ik ben zeer tevreden met de kabel. Ik gebruik de kabel bij de draaitafel bij mijn 2e set op de verdieping. In vergelijk met mijn andere kabels van Pink Faun en John van Gent is dit een prima kabel. Zeker voor het prijs/kwaliteit niveau.
 681. 4 out of 5
  Ik ben zeer tevreden met de kabel. Ik gebruik de kabel bij de draaitafel bij mijn 2e set op de verdieping. In vergelijk met mijn andere kabels van Pink Faun en John van Gent is dit een prima kabel. Zeker voor het prijs/kwaliteit niveau.
 682. 5 out of 5
  Bert. Bedankt voor de snelle levering . Een hele verbetering van het TV geluid. Kwaliteis kabel om aan te bevelen.
 683. 5 out of 5
  Ik heb inmiddels alles vervangen en ik kan niets anders zeggen dan top !!
 684. 5 out of 5
  Ik zocht een HDMI kabel met hoekconnector en ben uitgekomen bij de dunne kabel. Soepel, dun en tegelijk degelijk afgewerkt. Als je weinig ruimte achter je TV hebt kun je deze kabel prima gebruiken ! En het belangrijkste, het beeld is top ! Een echte aanrader !
 685. 5 out of 5
  Snelle levering en kabels werken top!
 686. 5 out of 5
  Super snel geleverd, op zondag besteld en maandag geleverd. Hdmi kabel werkt prima met apple tv 4k. Andere kabels gaven problemen, dus erg blij met deze kwaliteit
 687. 5 out of 5
  Prima kabel, snelle levering, goede communicatie. Leuk detail: je krijgt een foto waarop je je bestelling ziet liggen in een box, klaar voor verzending.
 688. 5 out of 5
  Al vaker handshake problemen gehad met HDMI kabels, vooral als apperaten firmware updates krijgen, werken somige kabels niet meer, weet niet waarom of hoe dat kan, maar het is er. Ook nu weer een nieuwe 4k tv, en ineens werkt het geluid van mijn oppo bdp 93 niet meer via de versterker een Anthem mrx 310, alleen als ik de tv los koppel van mijn versterker, dan werkt het geluid weer. (nog geen oplossing voor) HDMI aansluitingen en kabels blijven lastige materiaal. Deze dunne kabels met de kleine connectoren werken tot nu toe probleemloos, en zijn makkelijk weg te werken, dus tevreden
 689. 5 out of 5
  Mooie dunne kabel, erg handig als je gebruik maakt van een kabelgoot. Qua kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen, omdat ik het net in huis heb. Levertijd was zoals beloofd: voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis. Erg tevreden.
 690. 5 out of 5
  Na twee maal draadbreuk van een duur kabelmerk, voor de dunne en flexibele HDMI- kabel van Ru connect gekozen. Beeld en geluid prima, zeker niet duur. Voor dit merk gekozen door goede ervaring in het verleden met audiokabels en optische kabels. Kortom, zeer tevreden.
 691. 5 out of 5
  Op zondag besteld maandag al binnen alles aangesloten geen haperingen meer TOPPIE.
 692. 5 out of 5
  I don't regularly write reviews, in fact I've done only a handful the last decade. However, this product and service deserve my highest recommendation. Ordered in the evening, nearly immediate confirmation + a picture of the packaged product in my mailbox. The day after the product already arrived! Now onto the product itself: my setup is a ps4 pro (you know, the one who has the jet-engine fans when attached to a uhd tv, like my samsung 65Q9FN). Therefore i wanted to put the ps4 pro further away, through a conduit i've spared especially for that. With previous attempts unsuccessful I decided to try this cable based on previous reviews. YES, THIS CABLE IS FLAWLESS FOR A PS4 PRO at 10m away, on full 4K UHD 60FPS. What an achievement! Thank you to the development team for pulling this off! Perfect product, exceptional service... well worth the money!
 693. 5 out of 5
  kort geleden deze kabels netjes ontvangen, heb mijn kabels van Audioquest Columbia met dbs vervangen door de kabels van Rucconected. kan maar een ding zeggen mijn oude kabels komen niet meer terug op mijn apparatuur, wat een verbetering zijn deze kabels van Ruconnected zeg. het klonk ineens warmer en veel opener dan voorheen. ik kon het gewoon niet geloven en maar dure kabels kopen, dus echt niet nodig. Ben er erg blij mee en dat ik de stap heb genomen. dus toppie.
 694. 5 out of 5
  FRANS T. Snelle levering, dag na bestellen al binnen. Prettig plat verpakt, - kan door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven (tenzij je natuurlijk een hele doos vol kabels bestelt). Ik ben buitengewoon tevreden over de kwaliteit van deze coax kabel, absoluut geen ruis, volkomen rustig geluid. Daarnaast maakt de kabel een sterke en duurzame indruk (ziet eruit of hij langer meegaat dan de gemiddelde hifi-installatie) en is hij werkelijk heel mooi afgewerkt. Eindelijk eens een kabel die je niet hoeft te verstoppen, maar die in het zicht mag hangen!! Ik zal zeker nog vaker kabels bij RU kopen, de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. Eigenlijk zou ik alle kabels in de hele installatie nu wel; willen vervangen, maar dat wordt inderdaad een hele doos vol, dus ik wacht nog even.
 695. 5 out of 5
  Zowel deze dunne kabel als de platte kabel en optisch kabel gekocht. Alle kabels voelen zeer solide aan en werken (voor zover ik nu kan beoordelen) uitstekend! Verder snelle levering en duidelijk site. Heel goed!
 696. 4 out of 5
  Overzichtelijke site met een goede productomschrijving. Kabel werd netjes geleverd en ziet er kwalitief zeer goed uit. Nu een weekje in gebruik en uitstekend in combinatie met een PS4 pro en 4K Philips tv. Goede prijs - kwaiteit. Adios Roy
 697. 5 out of 5
  Heel snelle service en goede informatievoorziening met track en tace. Op zondag besteld en maandagmorgen bezorgd! Uitstekende kwaliteit kabelNiet alleen stevig en degelijk afgewerkt maar ook meteen met merkbaar resultaat. Mediaspeler haperde vaak met zeer lange wachttijden. Loopt nu met de nieuwe kabel als een tierelier! Livestreamen zonder haperen. En de beeldkwaliteit is ook nog flink verbeterd. Ik kan deze webshop aan iedereen aanraden en als ik in de toekomst weer iets nodig heb dan kom ik hier zeker terug.
 698. 5 out of 5
  GER gisteren dunne kabel ontvangen. Vandaag geplaatst en zeer tevreden over resultaat en levering. Onthouden dit adres. *****
 699. 5 out of 5
  Snelle levering. Je kunt de verzending van je bestelling volgen. Aanrader!
 700. 4 out of 5
  Platte HDMI K4 een goeden kabel voor een goed beeld. Snelle levering voor een leuke prijs.
 701. 5 out of 5
  Tjwan On time levering en super kabel! Jullie zijn TOP
 702. 5 out of 5
  Mijn vorige week gekochte Smart-TV LG 32 LK6100 (Full HD leed aan het kortstondig maar veelvuldig uitvallen van beeld (zwart scherm) - en soms ook bijbehorende uitval vangeluid. Systeem: internet over KPN-kabel - Fritz!Box modem/router - ethernet kabel - Amino 140 TVdecoder - HDMI naar de TV. TV: 1920 x 1080 / BLU Type Direct / TruMotion TM100 (Refresh Rate 50Hz) / Active HDR 10 Pro Verdachte: HDMI poort of HDMI kabel Na ampele overweging en vele websites: Gister(zondag)avond RUconnect Dunne HDMI 2,5 m besteld 1. SERVICE: je zou denken dat ZONDAGavond voor 23:59 besteld niet zou betekenen de volgende dag geleverd. Maar Wel ! vanmiddag maandag was-ie er 2. KWALITEIT: Jawel! het "stotter" probleem doet zich niet meer voor. HULDE dus voor Ruben en zijn RUconnect - maandag 12 november 2018
 703. 5 out of 5
  Zeer snelle levering, goed ondersteund door de berichten die je ontvangt. (Zelfs met een foto van de inhoud van je winkelmandje!) De kwaliteit van de HDMI is zeer hoog, erg fraai en degelijk uitgevoerd met een mooie high end uitstraling. Zeer aan te bevelen!
 704. 5 out of 5
  Zeer snelle levering, goed ondersteund door de berichten die je ontvangt. (Zelfs met een foto van de inhoud van je winkelmandje!) De kwaliteit van de HDMI is zeer hoog, erg fraai en degelijk uitgevoerd met een mooie high end uitstraling. Zeer aan te bevelen!
 705. 5 out of 5
  Deze week 2 x 15 meter in gebruik genomen, 1 x tussen 4K projector en 4K speler, 1 x tussen 4K projector en 4K splitter t.b.v. interactieve tv . Werkt naar volle tevredenheid, kost wat maar dan heb je ook wat. Mooi product doet wat beloofd wordt goed verpakt en snel geleverd. Hoewel prijs aan de stevige kant, is dit een gunstig alternatief voor andere merken optische HDMI kabels.
 706. 5 out of 5
  kwaliteitskabel voor een nette prijs. klitteband is erg handig om ze bij elkaar te houden. communicatie over verzenden pakket is erg goed.
 707. 5 out of 5
  Fantastische kabels, perfecte afwerking, goede kwaliteit en dat voor de juiste prijs. Service en afhandeling super! Goede communicatie en de volgende geleverd . Een absolute aanrader!
 708. 5 out of 5
  Wat een top kabel! Hiervoor stotterde het beeld nog wel eens bij het zappen. Nu is de beeld en audio kwaliteit ook nog eens verbeterd. Had de kabels rond 23.50 besteld en de volgende dag om 13.10 in huis. Hele goede service!
 709. 4 out of 5
  Snelle levering van mijn bestelde 4 HDMI V 2 kabels ( 3 van 0.5 mtr en een van 2.5 mtr)..........s' avonds besteld en de volgende dag al in huis. Kabels voelen stevig aan en zien er goed uit..............ook het beeld op mijn LG 65C7V ziet er nu beter uit uit zowel vanaf mijn Oppo 203; Zapitti 4 mini en de Ziggo decorder..............al met al zeer goede kabels voor een schappelijke prijs.........tevreden klant dus ... 🙂
 710. 5 out of 5
  PERFECT in alle opzichten. Snelle levering, zeer goede prijs, degelijke kabel.
 711. 5 out of 5
  Aangezien ik mijn TV aan de muur ging bevestigen besloten deze gelijk maar met een paar goede kabels aan te sluiten. Was zeer onder de indruk van de site van RU connected en de reviews die ik daar vond dus besloten daar 2 dunne HDMI kabels en een optische kabel te bestellen. Zeer goede, snelle, service. 's Avonds besteld, andere dag binnen met een mooie statusupdate zelfs met een foto tijdens het pick proces. Kabels voldoen zeker aan de verwachtingen en de HDMI geeft een beter beeld dan voorheen, nu nog enkel tussen de ZIGGO box en de TV, maar straks ook van/naar mijn receiver i.c.m. de optische kabel.
 712. 5 out of 5
  Kabel doet wat hij moet doen tegen een redelijke prijs in vergelijk met de concurrentie. Stuur 4k over een lengte van 5 meter naar mijn beamer en dit gaat probleemloos. De kabel en connectoren voelen zeer solide. Afhandeling van de order ging snel. Binnen een dag in huis, netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom een zeer tevreden gebruiker
 713. 5 out of 5
  De 15 meter variant bestelt en ontvangen. Na een hoop gedoe met andere kabels en versterkers doet deze kabel wat het moet doen. 60hz HDR 4k 18Gbps volle bak! Lekker dun, mooi weg te werken en zeer flexibel. PS4 PRO naar Marantz SR5011 naar Optoma UHD40 tot op heden nog geen signaal issues. Zeer tevreden!
 714. 5 out of 5
  Hele mooi kwaliteit. Het zijn een paar centen, maar dan heb je ook een schitterende kabel van 3 m die alles waar maakt wat hij beloofd. Heel degelijk en goed weg te werken in nauwe plekjes vanwege de dikte. Levering was ook zoals beloof zeer snel in netje in de brievenbus. Al bij al, helemaal top en een echte aanrader.
 715. 5 out of 5
  Perfecte kabels; perfecte service!!
 716. 5 out of 5
  Na een hoop gedoe met andere niet optische hdmi kabels van 15 meter en versterkers nog steeds niet goed werkend. Nu maar even in de buidel getast voor een echte kabel! Deze 15 meter optische kabel werkt als een tierelier! 4k HDR 60hz 18Gbps! Eindelijk!
 717. 5 out of 5
  Goede kabel .
 718. 5 out of 5
  Prachtige kabel en een goede service! Ik had enkele vragen, en kreeg heel snel een antwoord en goed advies. Kortom...heel erg tevreden !!!
 719. 5 out of 5
  Ik heb een opstelling met oa een Apple TV 4K, een Denon AV receiver en een UHD HDR TV. Na dit eerst met de standaard kabels te hebben aangesl2oten kreeg ik de Apple TV niet op de hoogste setting. Met deze kabels lukt dit fluitend. 4k@60Hz met Chroma 2:2:2. Heb ook de platte kabel, maar de dunne HDMI doet daar niet voor onder. Goed product! Kan het iedereen aanraden.
 720. 5 out of 5
  Na een firmware update van mijn TV viel regelmatig het beeld weg van mijn PS4 pro. Na 3 kabels te hebben geprobeerd, inclusief de originele playsation kabel was het probleem nog steeds niet opgelost. Een "kwaliteitskabel" deed het wel iets beter, maar nog steeds af en toe een zwart scherm. Na alle positieve reviews toch maar een kabel bij Ruconnected besteld. En tot mijn verbazing blijft het beeld nu perfect. Een topkabel dus!
 721. 5 out of 5
  Als ik aansluitmateriaal nodig heb, die in het assortiment van RUConnected zit, bestel ik deze bij hun. Altijd top kwaliteit, top service en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ik doe dit al een aantal jaren en kan het iedereen aanraden!
 722. 5 out of 5
  Werkelijk een top hdmi kabel! Zeer snelle levering,Had in het verleden de dikkere hdmi kabels besteld maar die paste helaas niet in mijn audiomeubel.Nu zag ik de flexibele dunne hdmi kabel met exact de zelfde eigenschappen en dat klopt.Vooral zo doorgaan Ruben jij laat de grote merken ver achter je.
 723. 5 out of 5
  Prima orderproces, daarnaast wist ik wat ik kocht met deze kabel. Topprijs en topkwaliteit, dag Audioquest Nu nog mijn speakerkabels
 724. 5 out of 5
  Snelle levering. No no nonsense bedrijf. Prima prijs / kwaliteit. Verbeterd beeld en geluid!
 725. 5 out of 5
  De kabel werkt perfect; duidelijk verschil in geluidskwaliteit te horen uit mijn Bose Acoustimass 10 set. Netjes geleverd en kabel is erg soepel, wat de koppeling alleen maar eenvoudiger maakt. Erg tevreden met deze optische kabel.
 726. 5 out of 5
  Perfecte kabel, snelle levering.
 727. 5 out of 5
  Bert Kabel vrijdags besteld en zaterdag lag die op de deurmat snelle levering en ook van goede kwaliteit.
 728. 5 out of 5
  Hallo hier Danny vanuit België; Vrijdagmorgen opnieuw 2 setjes analoge RCA-kabeles besteld, betaald, zaterdag namiddag geleverd!!!!!!!!!!!!!!!! Ondertussen alle versterkers, tuner, CD-speler en Pho- preamp aangesloten op RU-Connected RCA-kabels. Kabels = top kwaliteit voor een top- prijs!!!!! Ru-Connected maakt high-end producten. Ondertussen reeds getest en toch nog eens gewisseld met vorige kabels = m.a.w. geen eurocent spijt van de aankoop. Nu als je moest twijfelen over de aankoop, wel vertel mij eens bij welk bedrijf je 100 dagen de tijd krijgt om ze te gebruiken en dan toch mag terugsturen ( binnen de termijn) met de belofte onmiddellijk je geld terug te krijgen , indien je niet tevreden bent? als tweede punt krijg je bovenop nog eens 5 jaar garantie. Ik ben zeer tevreden dit bedrijf via Google gevonden heb en dank zij enkele goede feedback toch dit bedrijf mijn vertrouwen wil geven. Ik blijf klant. Met vriendelijke groeten Danny vanuit België.
 729. 4 out of 5
  Erg mooie kabel binnen een dag geleverd in uitstekende verpakking. Wat ik jammer vond is dat bij deze kabel niet expliciet nog even een waarschuwing zat dat de kabel richting gevoelig was. Ja, het stond inderdaad bij de kabelspecificaties en ik had het terloops wel gelezen. Ik moest niet alleen deze kabel in de kruipruimte onder de woning leggen, maar tegelijkertijd nog drie andere typen. In de haast..... dus even vergeten. Resultaat: geen beeld. Toen realiseerde ik me pas de richtinggevoeligheid! Ja natuurlijk mijn fout! Kon het werk in een smerige, lage kruipruimte dus weer overdoen! Mijn advies: stop er toch nog even een waarschuwing bij. De opschriften op de HDMI stekkers zijn klein en zonder bril zeker in een ondergrondse ruimte amper te lezen. Of bijvoorbeeld een duidelijke pijl voor de signaalrichting IN resp UIT? Had er een duidelijke waarschuwing bij gezeten dan had ik daar natuurlijk beter op gelet.
 730. 4 out of 5
  Prima kabel, werkt uitstekend! Vrijdags besteld, zaterdags al in huis. Ideaal zo snel.
 731. 5 out of 5
  Platte kabel. Bestelling correct verzonden. Apple TV geeft nu zonder uitval Dolby Vision weer. Daarvoor is een snelle HDMI kabel nodig. De RU kabels zijn prachtig afgewerkt en leveren de snelheid die nodig is voor transport van hoge resolutie beeld en geluid.
 732. 5 out of 5
  Een goede service, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en snel geleverd. Ben zeer tevreden met de hdmi kabel V2. RuConnector is zeker een aanrader
 733. 5 out of 5
  Prima kabel, werkt perfect. Kabel zondagmorgen besteld en maandagmorgen al geleverd.
 734. 5 out of 5
  Prima kabel, werkt perfect. Kabel zondagmorgen besteld en maandagmorgen al geleverd.
 735. 5 out of 5
  Danny vanuit België, Via Google en reviews op deze site terecht gekomen. Na lang aarzelen toch een setje RCA- analoge kabels van 0,5m besteld. Maandag gepost en dinsdagmiddag geleverd bij mij thuis. Kabels goed verpakt. Ze zien er zeer degelijk uit, ogen kwalitatief hoogstaand uit en moeten op het eerste zicht voor geen enkele andere kabel onderdoen. Afwerking zeer professioneel!!!!!!!!!!!!!!! Nu reeds een paar dagen getest, hoe klinken ze???? ik ben geen specialist maar mijn muziek klinkt in ieder geval niet slechter dan voorheen. integendeel ( zelf ben ik nogal septisch over al dat palaver over kabels en geluid en dergelijken............................??????) Voor de prijs en de kwaliteit die de kabels uitstralen ben ik meer dan tevreden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ondertussen een paar nieuwe setjes analoge RCA-s besteld. Aan dit bedrijf zou ik nog dit willen zeggen; Proficiat met het professioneel handelen en ook de manier waarop er met klanten wordt omgegaan via email, Je krijgt het gevoel dat je geen nummer bent maar een echte KLANT = hier bij ons zeggen we, je wordt als een koning behandeld . DOE ZO VERDER en tot nog eens. 5-ster waardering is nog te weinig!! Danny
 736. 5 out of 5
  Zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis, supersnelle service en perfecte 4K kabels met ARC
 737. 4 out of 5
  De kabels bevallen erg goed! Ik heb een Mini-disc-speler via een van deze kabels aangesloten en hoor een significant verschil met de oude (standaard) kabel: Luider en meer details! Aanrader dus!
 738. 5 out of 5
  zeer goede kwaliteit. zaterdagavond besteld en maandag bezorgd. zeer tevreden.
 739. 5 out of 5
  zeer goede kwaliteit kabel. zaterdagavond besteld en maandag bezorgd. zeer tevreden.
 740. 5 out of 5
  Heel fijne kabel, erg goed afgewerkt. Bijna niet te geloven dat dat voor deze prijs zo kan. Ook snel geleverd!
 741. 5 out of 5
  Super mooi beeld de aankoop is door de beoordeling van andere kopers eigenlijk gedaan had nog nooit eerder een platte HDMI nodig. Snel in huis ga zo door beste mensen.
 742. 5 out of 5
  Hele goede kabel heb geen storingen meer en tv is nu haar scherp
 743. 5 out of 5
  Deze kabels gisteren ontvangen en ook meteen aangesloten. Kwaliteit van de kab