Speakerkabel


Deze professionele speakerkabel kan zonder verlies grote vermogens verwerken, zelfs over lange afstanden. Hij werkt moeiteloos samen met de meest veeleisende versterkers en luidsprekers.

Prijs is per meter.

8,95

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendkosten slechts 2,50
Gratis verzending vanaf 45 euro
Retourneren binnen 100 dagen
5 jaar garantie

Specificaties

Deze speakerkabel heeft een diameter van 10,2 mm en is omhuld door zeer flexibel zwartblauw pvc.

De kern bestaat uit 4 getwiste kabels van 2,50 mm², elk bestaande uit 78 OCC koperen aders (oxygen free, continious casted, copper).
Iedere kabel heeft een aparte kleurcode zodat deze bij het aansluiten makkelijk uit elkaar te halen zijn. De isolatie komt in de kleuren: verkeerswit, verkeerszwart, signaalrood & ultramarijnblauw.

Deze 4 aderige kabel is volledig geschikt voor bi-amping en bi-wiring. Bij gebruik van single wire versterker en luidsprekers kunnen twee aders samengevoegd worden, voor een nóg lagere weerstand.

Gebruik

 1. Haal zo’n 10 cm van de buitenmantel af, zodat de individuele speakerkabels zichtbaar worden.
 2. Verwijder van de individuele speakerkabels zo’n 2 cm van de isolatie. Zodat het koper aan de uiteindes van de kabels ontbloot is.
 3. Je kan ervoor kiezen om de aders 2 om 2 samen te voegen, voor een nóg lagere weerstand.
 4. Wil je bi-wiren of bi-ampen dan gebruik je de kabels los.
 5. Herhaal bovenstaande stappen aan de andere kant.
 6. Schroef de terminals van de speaker los en steek de speakerkabel erin. Zodra de kabel goed in de terminal zit kan deze deze stevig vastgedraaid worden.
 7. Zorg dat je versterker uitstaat en herhaal bovenstaande stap aan de zijde van de versterker. Let erop dat de kleurcode van de positieve en negatieve pool van de versterker en luidspreker overeen komen.
 8. Check nogmaals alle aansluitingen.
 9. Geniet van het geluid!

Zie hier hoe één van onze klanten de speakerkabels heeft afgewerkt: https://www.facebook.com/koen.vanderhallen/posts/10215458869538017

Bestellen

Deze kabel wordt per meter geleverd. Als je in totaal 25 meter nodig hebt, kies dan 25 en bestel.

80 beoordelingen voor Speakerkabel

 1. Cor Lavrijsen

  RU Connected isvoor mij de perfecte winkel op het internet.
  De service is formidabel ook de communicatie is uitstekend.
  Als er een probleem is wordt er meteen
  besproken hoe RU het kan oplossen .
  Heel sterk is ook dat Ruben zelf contact opneemt en je laat weten wat de oplossing is.
  De aftersale van RU connected is voor mij
  van uitzonderlijk hoog niveau.
  CHAPEAU.

 2. Jan

  Bi-Wired aangesloten. Top geluid. Dankjewel RU-connected.

 3. Jan

  Absolute goede snelle service en advies
  Dankjewel Ruben!

 4. Elmer

  Gisteravond besteld en vandaag de luidspreker kabel al binnen gekregen samen met een hdmi kabel.

  Doos geopend. 1e indruk is goed, je ziet en voelt de kwaliteit.

  Alles aangesloten. Nu een paar uur verder met luisteren en moet zeggen dat ik het verschil zeker kan horen. Ik had al geen slechte kabels maar wou toch eens wat anders proberen. Heb er geen spijt van!

 5. Peter

  Ik gebruik al enige jaren met veel plezier de RU connected analoge interlinks voor de verbinding tussen draaitafel en versterker en DAC en versterker.

  Daarnaast heb ik ook de optische, coaxiale en HDMI kabels van RU connected in gebruik in mijn set.

  Sinds vandaag is daar de RU connected speakerkabel bijgekomen. Kabel gestript en bi-wire aangesloten.

  Wat een verschil met mijn vorige
  Van den Hul CS 122 en König luidsprekerkabels! Ik hoor meer details in het midden en hoog. Ook de laagweergave is strakker. De dofheid – waar ik me bij mijn vorige speakerkabels aan stoorde – is helemaal verdwenen.

  Conclusie: Voor het geld echt een no-brainer! Een geweldige luidsprekerkabel waar je je geen buil aan zult vallen.

  Mijn set: Heed Obelisk Si, Heed Obelisk X2, Heed Obelisk DA, Takumi TT Level2 met Ortofon 2M Bronze, Phonar Veritas P5.5 EdMa

 6. Ben

  Hallo,
  Reeds al in het bezit van luidspreker kabels van RuConnected.
  Aangesloten op een Yamaha versterker 496, B&W 630 luidsprekerboxen ,single wiring.aangesloten..
  Klink veel beter dan bi wiring in mijn geval.
  De dynamiek is veel meer aanwezig.
  Veel betere plaatsing van de instrumenten.
  Heb uiteraard ook bi wiring modus uitgeprobeerd.

 7. Rick

  Had al dezelfde speakerkabel,zeer gedetailleerd geluid,nieuwe centerspeaker gekocht,zelfde kabel besteld,bi wire aangesloten,moet ze nog inspelen,weet dat het goed is uit ervaring.
  Aangesloten op een Arcam en PMC set,anderen valt de onderkaak naar beneden als ze dit horen.
  Heb overal jouw kabels tussen Ruben,perfect

 8. Levien

  Eindelijk de speakerkabels gekocht. Nu zijn alle kabels van en naar tv en stereo van RU connected. Wat een kwaliteit. Met veel zorg gemaakt en afgewerkt. Jullie maken veruit de beste kabels binnen dit prijssegment. Mijn complimenten.
  Zelfs bij de het inspelen van de speakerkabels merkte ik verschil. Veel dynamiek, hoog en laag in goed balans. Mijn lp’s en mijn oren krijgen eindelijk wat ze verdienen.
  Dali Mentor speakers, NAD versterker met ingebouwde DAC, Project platenspeler en nu met jullie speakerkabels. Een waar genot! Ik wacht alleen nog op de bananenstekkers van RU connected.

 9. Ab

  Niet te geloven
  Hoe dezw interlinks klinken
  Hier kunnen de dure merken
  Nog een puntje aan zuigen

 10. Michel

  6 meter kabel besteld ( volgende dag al binnen ) en daar 2×3 meter van gemaakt. Zelf bananenstekkers en krimkous gemonteerd. De kabel als bi-amp opgebouwd.

  Erg tevreden over de kwaliteit van de kabel. Ben nog aan het ontdekken hoe deze kabel klinkt.

  Enige minpunt is dat deze kabel niet afgemonteerd aangeboden word. Daar is reeds eerder al over geschreven door klanten.

  Verder erg tevreden over de kwaliteit ( eerdere aankopen ) en service vanuit Ruconnected. Ga zo door..

 11. Arno

  Bevalt super ! Combinatie yamaha en Wharfedale .dit draad voegt echt heel wat extra toe , mooi warm geluid en kraakhelder ( meer diepte lijkt het ) . Ik ben in ieder geval erg tevreden .

 12. Cees Boelhouwers

  Voor deze prijs een prachtige kabel, nu aan het inspelen. Ook jumpers van gemaakt. Later de kabel nog afwerken met Viablue materiaal. Ongeveer zoals Roeland Schonkeren heeft gedaan.

 13. A. Berkhout

  Dit is een super super kabel ik kan mijn geluid niet meer terug alles is naar wens ,dit heeft voor 5 meter ongeveer 47 euro gekost. Ik ben heel wat gewend maar dit slaat alles. Niet twijfelen gewoon kopen.

 14. Walter Huis in ‘t Veld

  Voor het geld een topkabel. Inspelen is wel een vereiste, want in het begin klinkt deze kabel niet mooi. Na inspelen is deze kabel mooier dan vele audiofiele hifimerken op de markt brengen. Ze benaderen het geluid van kabels die wel meer dan 10x zo duur zijn.

  Dus voor mensen tot en met hifi systeem in de prijsklasse van zo’n 12.000 Euro kan ik deze luidsprekerkabel aanbevelen om te gaan luisteren. Heb je een duurder systeem, dan zou ik toch naar een nog betere kabel gaan zoeken.

  Maar voor dit geld echt mijn complimenten.

 15. Kweychain Chang

  Al eerder de rca en coaxiale kabels gekocht waar ik zeer tevreden over was. Vorig jaar mijn hele installatie vervangen. Ik heb nu de Rega brio en totem mite speakers. Ik gebruikte al jaren de vd hul clearwater speaker kabels, waar ik zeer tevreden over was. Maar met mijn nieuwe stereo installatie vond ik het hoog niet prettig meer. Dus ging ik ook op zoek naar koperen speakerkabel en biwire. Wilde toch eens de biwire aansluiting proberen. Zo kwam ik uit op de RU speakerkabel. Ik heb ze nu ruim een week en ben heel enthousiast. Het hoog is nu weer prettig en gedetailleerd. Het laag lijkt wel strakker, al met al ik ben ontzettend blij met deze speakerkabel. En dat voor deze prijs. Bedankt RU connected, weer een blije muziek freak.

 16. roeland schonkeren

  setje van 2 x 3 m gemaakt , viablue splitters gebruikt model SC- 4/2 , viablue sleeve over de kabel maat medium De kabels. 2 x 2 getwist hierover rode en zwarte krimpkous ….. banana stekkers zijn besteld .maar kon niet wachten om te testen
  resultaat super goed
  mijn kimber cable lijkt volgens verschillende luisterende oren meer detail te hebben in het hoog
  maar dat rechtvaardig absoluut niet zijn meerprijs
  helaas kan ik geen foto’s plaatsen op site maar zoals gezegd het oog wil ook wat , door gebruik te maken van de splitters en sleeve
  is het resultaat ook nog mooi

  Ruben begin ofwel met volledig afgewerkte sets of op zijn minst met de nodige doe het zelf onderdelen sleeve/splitters /banana/etc…

  RU connected speakerkabel afgewerkt met Viablue connectoren

  je kabel is dit absoluut waard
  hij klinkt goed is schappelijk van prijs maar verdient een afwerking

 17. Martijn

  Nette luidspreker kabel, mooi soepel met goede afscherming. In mijn set met Yamaha avantage versterker en mission 754 een warme klank, niet fel of analytisch. Kan je uren van genieten zonder er moe van te worden.

 18. Mark van der Ploeg

  Gisteren besteld, vandaag geleverd, vandaag gestript en aangesloten, en nu het het eerste oordeel: Applaus en een diepe buiging. Veel meer detail in het midden en het hoog. Van het weekend beter luisteren, want de buren. Maar BLIJ mee!!!!

  Wat een superkwaliteit speakerkabel is dit zeg! Het enige nadeel dat ik kan ontdekken is dat ik dit niet een jaar of langer gelede gekocht heb. Super-service en een top-product. Dikke aanrader! Prijs is ook prima!

 19. Ronald van den Boogaard

  Even als vervolg op de vorige review met de Bose Acoustimass. Rubens advies opgevolgd en de kabel besteld. Al mijn angsten bleken ongegrond. Sterker nog; de scherpe randjes in het hoog en de zangeressen met neiging tot slissen verdwenen Het hoog werd gedefinieerder en gedetailleerder. Het dipje in het mid gingen dezelfde deur uit als de zangeressen. Ik kan lyrisch door blijven zeuren over elk detail dat zich verbeterd heeft, maar die liggen in lijn met voorgaande reviews.

  Ik heb wel medelijden met alle stereomiddenstanders; de aankoop van een nieuwe installatie is weer een aantal jaren uitgesteld.

 20. Ronald van den Boogaard

  Een Teac H300 met een Bose Acoustimas V Series II is niet echt en top-installatie, maar na het aanschaffen van de RU RCA kabel leek de speakerkabel een optie. De vraag is of die oude installatie nog geld waard is om tegen aan te gooien. Heel voorzichtig de kabel gekocht voor de amp naar subwoofer. Uit pure zuiigheid. 1 enkele kabel nodig en het kortste stuk.
  Dat er optimistische zaken in het basgebied zouden kunnen gebeuren lag voor de hand. Zeer onverwacht verbetert het hele spectrum zich. De satelites profiteren net zo hard mee. Piano’s en ukeleles klinken natuurlijker en er komt een flinke portie hoog bij.

  Dat laatste is wat verontrustend met het oog op de aanschaf van de resterende kabel, van sub naar satelites. Ruben ik hoop dat je meeleest. Ik heb het absolute vertrouwen dat dat laatste stukje draad het geluid nog weer beter maakt, maar ik wil geen slissende zangers en overheersende cymbals.

  Ik ga nu de Köln concerts luisteren.

  • Ruben van RU connected

   De Bose Acoustimass V series II heeft een vrij ongebruikelijke aansluiting. De passieve subwoofer wordt aangestuurd door met een versterkt stereosignaal vanuit de versterker. Het filter in de subwoofer splitst dit signaal dan weer op in een signaal voor de subwoofer en voor de satellieten.

   Het is dus te verwachten dat als het signaal naar de sub verbetert (of verandert), dat ook het signaal naar de satellieten verandert.

   Ik denk niet dat ook het vervangen van de speakerkabel naar de satellieten een probleem op zal leveren in het hoog. Maar dat vooral het signaal wat de subwoofer al uitstuurt nóg wat beter doorgegeven wordt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *