Onze HDMI kabels van 10 meter hebben we in twee verschillende varianten:

De ‘gewone’ 10 meter HDMI kabel over koper

HDMI kabel 10 meter over koper

Dit zijn high speed HDMI kabels met dikke 24 AWG koperaders, een goede afscherming, metalen connector en mooie sleeve. Zwaardere kwaliteit ga je niet vinden in een HDMI kabel op die lengte. Hierdoor is de kabel wel wat stug.
Hij ondersteund uiteraard de HDMI 2.0b specificaties. 4K bij 60 Hz ondersteund de kabel met een color space van 4:2:0. Wil je 4:4:4 gebruiken of 12 bits HDR dan is de optische HDMI kabel een betere optie.

Bekijk hier deze lange HDMI kabel.


Optische HDMI kabel V2

10 m – 15 m – 20 m – 25 m – 30 m 50 m

optische HDMI kabel v2 overzicht

Wil je het beste van het beste kies dan voor een optische HDMI kabel.

4K bij 60 Hz met 4:4:4 en HDR, de volledige 18 Gbps.
De meest accurate weergave over een lengte van 10 m tot 100 meter.

Deze HDMI kabel verstuurt het signaal over een optische fiber oftewel een glasvezel kabel. Waardoor zelfs de hoogste resoluties pixelperfect over lange afstanden verstuurd kunnen worden. Bovendien is de kabel hierdoor bijzonder licht en flexibel.

+ 4K – van 10 tot 50 meter

+ Bijzonder flexibel

+ Zeer licht

+ ARC & CEC ondersteuning

Hoge prijs

Bekijk hier onze: Optische HDMI kabel V2

De perfecte lange HDMI kabel voor media met forse eisen

Niet alle HDMI kabels zijn gelijk. De oudere typen HDMI (afkorting voor High Definition Multimedia Interface) bieden vaak geen ondersteuning aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid. Onze HDMI kabels zijn volledig geschikt voor HDMI 2.0b, waardoor ze berekend zijn voor beeld en geluid met de zwaarste eisen:

4K UHD resolutie.

  • 4K UHD resolutie. Bij 4K televisie oftewel Ultra HD televisie wordt het beeld opgebouwd uit meer dan 8 miljoen pixels (3840 x 2160). Dat zijn er vier keer zoveel als bij Full HD televisie (1960 x 1080). HDMI 2.0b kabels hebben een bandbreedte van maar liefst 18 Gigabyte per seconde, waardoor de gegevens van alle pixels moeiteloos wordt getransporteerd tussen het afspeelapparaat (4K tv streaming box) en de 4K televisie.

HDR (High Dynamic Range) video.

  • HDR (High Dynamic Range) video. Beelden met een hoog dynamisch bereik zorgen voor een voortreffelijke weergave van zowel lichte als donkere delen. Ook voor HDR video moet een HDMI kabel over een ruime bandbreedte beschikken om de data zuiver en vlot door te geven.

CEC (Consumer Electronic Control)

ARC (Audio Return Channel).

  • ARC (Audio Return Channel). ARC zorgt voor communicatie tussen je apparaten. Wanneer je bijvoorbeeld je mediabox of spelcomputer aanzet, gaat je televisie automatisch aan en selecteert meteen de juiste input. Met oudere generaties HDMI kabels kunnen dergelijke instructies niet worden doorgeleid.

Multidimensionale audio met 32 kanalen

  • Multidimensionale audio met 32 kanalen

21:9 theater formaat beeldverhouding

  • 21:9 theater formaat beeldverhouding

HDMI kabel van 10 meter voor Apple tv 4K en andere UHD streaming boxen

Met een HDMI 2.0b kabel worden de gegevens van alle pixels accuraat en ononderbroken getransporteerd van je Apple tv 4K box naar je televisiescherm. Hierdoor kun je optimaal genieten van 4K resolutie met een beeldfrequentie van 60 beelden per seconde. De kabels functioneren ook perfect voor andere Ultra HD streaming diensten, zoals Roku Ultra en Chromecast Ultra. Met een 10 meter HDMI kabel hoef je de box niet in de buurt van de televisie te plaatsen. Dit komt vooral goed van pas wanneer je scherm stijlvol tegen de wand van je woonkamer is bevestigd.

Je Xbox One X en PS4 Pro op je beamer aansluiten

Zowel de Xbox One X van Microsoft als de PS4 Pro van Sony kunnen beelden in 4K resolutie (3840 x 2160) weergeven. Een HDMI 2.0b kabel garandeert feilloze datatransport van je spelcomputer naar je 4K televisie. Maar ook voor een tv met Full HD resolutie (1960 x 1080) heb je een HDMI kabel nodig die 2.0 functies ondersteunt om het maximale uit je Xbox One X of PS4 Pro te halen. Er zijn bijna geen HDMI kabels die deze signalen over 10 meter kunnen doorgeven. De kabel beschikt over een breed DCC kanaal voor de communicatie tussen de grafische kaart van je spelcomputer en je beeldscherm. HDMI 2.0 kabels bieden ook de mogelijkheid om video met een hoog dynamisch bereik door te geven. Zo kun je via de Blu-Ray speler van je Playstation films in fantastische HDR kwaliteit bekijken.

Een HDMI kabel van 10 meter is perfect voor je beamer

Met een top klasse HDMI kabel ben je ervan verzekerd je afspeelapparaat (Blu-Ray speler, videocamera, PC of laptop) de gegevens correct doorgeeft aan je beamer. HDMI 2.0b ondersteunt de 21:9 theater beeldverhouding, waardoor films in hun oorspronkelijk formaat naar de beamer worden gestuurd en vervolgens op het scherm worden geprojecteerd. Dit zorgt voor een ware bioscoop ervaring in de huiskamer. Een HDMI kabel van 10 meter is in de meeste gevallen lang genoeg om netjes weggewerkt de afstand tussen de beamer en het afspeelapparaat te overbruggen.

De ideale 10m HDMI kabel voor elke aansluiting

Met een van onze HDMI 2.0b kabels beschik je over breed inzetbaar verbindingssnoer. De kabels functioneren perfect voor bijna elke hedendaagse HDMI connecties. Digitale video- en audiosignalen worden razendsnel en uiterst nauwkeurig doorgegeven van het ene apparaat aan het andere. Het betekent dat levensechte 4K beelden zonder verlies van pixel-informatie op je Ultra HD televisie verschijnen. Dat je op een Full HD tv zonder haperingen kunt genieten van beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR). En dat de data van veeleisende computer games probleemloos wordt getransporteerd van je spelcomputer naar je scherm. Ook voor eenvoudigere connecties, zoals de verbinding tussen je MacBook en televisie, is het verstandig om een HDMI 2.0b kabel aan te schaffen. Je weet vooraf dat je niet op compatibiliteit van de HDMI hoeft te letten, omdat 2.0b alle oudere versies ondersteunt.

Onze HDMI kabels van 10 meter zijn van top kwaliteit, waardoor er geen afname van het signaal optreedt over de lengte van de kabel. Zonder kwaliteitsvermindering ervaar je beeld en geluid van het hoogste gehalte.